Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

haklısın canım zaten dr. bana cyclo yazdı bugün alcam artık ...

canım çok güzel bir soru sormuşsun bende bunun cevabını merak ediyorum bende bu ay kullancam bakalım ..

Riskli ama kullanıyorum. Önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum.

Bilemiyorum ki canım,son gittiğimiz doktor çok canımızı sıktı,şok olduk.Tam düşmüşken bir daha kalktık,doktor aramaya başladık.Ben Ankara dayım.Burada Baskent Hastanesi var,orada Hulusi Bülent Zeyneloglu nu çok önerdiler,bu ay nasipse sonuçları götüreceğiz bakalım...O ne diyecek.

ayy bnmde civciv sarısı saclarım platın bayadırr boyamadım aksın dıyee boyamayı dusunuodum reglde boyarım demıstmm tabı yattı bızım iş

günaydın şekerlerrrr, ne güzel kaynatmışsınız dün ve akşam... herkes iyidir umarımmmm, an itibariyle geldim ve buradayımmmm...

regle son 10 günnnnn, ama bende hiç bir heyecan ve belirti yok,bence bu ay da olmadı, hiç his yok bende zavallı kocişim bu ay hamile olduğumu düşünüyor ovulasyonu yakaladığımı duyunca hemen hamiş kalacağımı zannetti....

kısmet bu işler, bekleyip göreceğiz ama bende hiç bir şey yok,önceden göğüslerim şişer ağrırdı bu dönemde, şu an bomboşum, sıfır belirti... önümüzdeki aya acayip hazırlanacağım,ısırgan otu deneyeceğim, bu arada bir kaç güne kadar hayıta başlamayı planlıyorum, yeni ay yeni umut artık ne diyelim,kısmet....

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
Z E R O .....................BAT 11.02.2016
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016
asli5361 ........................BAT 26.02.2016
A arkadasimes .................BAT 25.02.2016
sibel15 ..........................BAT ??????????

günaydın cnm. benim o belirtiler hiç bir zaman olmadı bence öyle düşünme. ama öbür aya daha karalı gitmek ççok ççok güzeel bende yapçaklarımı söyliyim hayıt civan ısrıgan bir kaç tane daha ot var bu macunu sabah akşam kullanmaya başladım. bende hayıta başlamayı düşünüyorum. adet zamanlarımız aynı beraber başlarıız. 2.si yeni bir dua öğrenmiştim sizlerede tavsiye ederim. bir hanımın cocugu olmuyormuş doktora gitmiş doktor bu hanıma 2 rekat hacet namazı kıl niyet ve sonra namazlardan snra günde 3bintane sağ elini rahim bölgene koyarak ya Hayy çek demiş. 1 ay boyunca yapmış ve hamile kalmış arkadaş. Hay ismi diril anlamında. inş ben bgn başlayacağım

Allah kabul etsin tatlım şimdiden,Rabbim gönlüne göre versin..

ben de reglden önce 2-3 gün içinde hayıta başlayacağım regl bitimine kadar, bir de aslanpençesine devam,ısırgan otu alacağım bu arada çörekotu yağı faydalı bence devam edeceğim ve sabah akşam 1 adet kuru incir, adet bitimi hayıt ve aslanpençesini bırakıp diğerlerine devam inşallah

çörek otu yağını bende kullanıcam evde var öylece duruyo. bide hurma yiyicem hergün onuda ekliyim. dün mealli kuranınkerimi okurken hurmayla alakalı cok güzel şeyler okudım hiçbirşey tesadüf olamaz. inş bu ay olmazsa artık diğer aya bomba gibi giriyoruz

hurma da gerek evet canım,hurma çok faydalı,bu ay güzel hurma bulamadım diye almadım ama önümüzdeki aya alayım mutlaka

çok enteresan tatlım yaaaa, inşalllahhhhh yerleşme kanaması falandır,bebişin sana tutunmaya çalışıyordurrrr
Ay valla bilmiyorum böylesini de hiç duymamıştım ama hayırlısı olsun canım.. Bende de enteresan bi vazgeçmişlik var bu ay.. Kür falan da yapmıyorum herşeyi bıraktım.. Soğan yapıcaktımya 3. kürümü adete 10 gün kala.. Onu da yapmadım.. Hiçbişey gelmiyo bu ay içimden yaa

ara ver tatlım o halde biraz.... ben de soğanı 12. günde bıraktım artık,içim almadı, şu an hiçbir şey yapmıyorum ben de, adete 1 hafta falan kala hayıta başlayacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…