Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aaa çok iyi belkide bu doktor o mucizenin mimarı olur bakalım sonuç ne olacak ben çok sevindim şu an inşallah son olur ve bebiş gelir....

Senin amh iyi canım.. Kaç yumurta toplandı..
4 yumurta toplandı.2 tane 1.kalite embriyo konuldu dedi doktorum.Ama olmadı işte.O kadar şeye bakıldı,hiçbir şey çıkmadı.En son venim ısrarımla hsg çekildi,orada çikolata kisti olan sol tarafimdaki tüpte sıvı birikimi çıktı,sağ tüp ise %25 açık çıktı.Doktor tutmamasının sebebi bu,ameliyatla tüpü almamız gerek dedi.Bu zamana kadar anlamdığı ve benim ısrarımla hsg çektiği için güvenim sarsıldı.O sebeple gittiğim 2. Doktor da tüm bu sonuçlarla gebe olmanız imkansız ameliyata bike gerek yok dedi,gönderdi bizi.O gün bugündür yaşayan bir ölü gibiyim işte...

EGE ASYA neden tatlı yenmiyor acaba bnm de cnm devamlı yoğurtlu şeyler istio tuzlu hayat kurtarıcı kraker yiyorum iyi gelio

EGE ASYA neden tatlı yenmiyor acaba bnm de cnm devamlı yoğurtlu şeyler istio tuzlu hayat kurtarıcı kraker yiyorum iyi gelio

bence vücut hormonların yükselişine göre farklı tepkiler veriyor ilk zamanlar tuzlu,ekşi sonra hepsi bir arada Allah ne verdiyse oğlumda 22 kilo almıştım :)) yemekten içmekten

EGE ASYA oooo bnm bi arkim vardı dal gbiydi kız doğumdan snra bir kalçası oluştu bacakları kim kardashian halt yemis yanı o kadar iri inş biz normal oluruz birde cnm şuan yediklermzn bebise faydası varmi

Canım yapma ya senin durumun bizlerden iyi.. Bak bir seneden beri yemediğim içmediğim şey kslmadı.. Herşey bitti tamam diyorum ertesi gün baştan başlıyorum.. Umudum bitti diyorum 1 dalika sonra ya olursa diye yeniden herşeye sarılıyorum.. Öncelikle iyi bir doktor bul kendine... Bu tür ameliyatlarda Mustafa Acet iyi diyorlar.. Ama çok yoğunmuş bir araştır istersen.. Ben gitmedim.. Ben acıbadem maslak Bülent Hocada tedavi görüyorum.. Oda iyi bir doktor tavsiye ederim.. Umudunu yitirme.. En azından 4 tanede olsa yumurta toplanmış.. Benimkiler büyümedi iptal oldu tedavi..

EGE ASYA oooo bnm bi arkim vardı dal gbiydi kız doğumdan snra bir kalçası oluştu bacakları kim kardashian halt yemis yanı o kadar iri inş biz normal oluruz birde cnm şuan yediklermzn bebise faydası varmi

aslında ilk 3 ay vücutta olandan faydalanıyorlarmış zaten şu an bizden aldıkları kan ve oksijen ama şu an yediklerimiz tabiki bir sonraki dönem için yine bebeğe faydalı yine kullanıcaklar.süt,yumurta,ceviz folik asit mesela sütü 1 saat önce bardağa koydum ılınıyor yatana kadar ısıtmadan içiyorum ben ayrıca doktor bana birde beslenme listesi verdi ona uymaya çalışıyorum tabi biraz zor hani malzemeler deil onu öğününe uydurmak her saat çok zor ama uymaya çalışıyorum.Mesela sırtüstü ve yüzüstü yatılmamalı diyor sola genelde ama tercihen sağa diyor enteresan....

Arkadaşlar bişey sorucam şimdi bu erkek doktorlar var ya onlara gidince alttan muayene yi onlarmi yapıyor bayan yapmasını istesek olmazmı bende çatal fobisi var o çatala çıkmamak için kendi isteğimle sezeryan oldum bide erkek doktor bakarsa hiç çıkamam yani

EGE ASYA saol cnm iyi oldu okuduğum bunu çay i bir akşam rahatlucan bir tek o aykırı birde yatışpozisyonu çoksaol cnm

ne demek canım bunu doktor ilk keseyi görmeye gittiğimde verdi masasının üstündeydi ilk dediği saç boyama yok oldu oda dip boyamı gördü galiba saçım hürrem bakırıydı diplerde kestane rengi çıkmış görünce boyarım diye hemen uyardı :)))zaten boyamam.Sonrada bunu verdi işte çıkarken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…