Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA aynen cnm bnmde karnına ağrı grdi oluyo beyaz akıntıda var bide uyku iyiye işaret olsun da inş başka sukur hiç bi şikayetim yok


hepsi iyiye işaret merak etme zaten kalp atışınada az kaldı 1 haftası gitti onuda görünce çok rahatlarsın.Bunların hepsi gebelik işaretleri hiçbir şey olmaması daha düşündürücü uyku bendede var ama gece deil gündüz birden geliyor gece gidiyor bende anlamadım :)))
 
EGE ASYA ayyyy aynısını bnde yasiorum gece uyumak gündüzden uyanmak bilmiyorum koltuğa oturuyorum gündüz kafami geriye atiorum hmn uyuyorum daliyorum kalkiorm gece de gözler fildir fildir çok da su iciorum kuruo dudagm
 
Canım sen adet oldunmu ben kürleri kullanmaya başladığımdan beri olmadım bende söktürücü içiyorum olmak için
Olmadım canım bende regli olmak için 3 gün duphaston içtim heralde 5 gün içinde olurum.. Sonra cyclo ya başlicam ki şunatın sonuna doğru zamanında regli olayımda bi tahlil yaptırayım hormonlar ne durumda diye.. Sen söktürücü ne içtin..
 
EGE ASYA brnh ne tatlısınız ya. Içinizde minicik bir can var,Allah'ım ne kadar değişik ne heyecanlı bir şey.İnsan inanamıyor değil mi içinde bir can büyüdüğüne.Allah sapasağlam kucağınıza almayı nasip etsin.
Bu arada arkadaşları takip ediyorum,fsh veya amh düşük olanlara veya diğer sorunlara hep bir çözüm bir ilaç vermiş,benim ki de sizde umut yok deyip,sepetleyip gönderdi bizi,ne ilginç ya.
 
Canım senin değerler nasıl
 


annem senin çocuk uyuşuk olucak diyor :))) gece cin gibiyim kimsenin haberi yok millet hep beni gündüz uyuyorum gecede uyuyorum sanıyor galiba :) bide oğlum 10 da kalkıyor mecbur kalkıyorum kahvaltı yapıp çocuğuda doyurup o odadayken geri uyuyorum Allah tan uslu çocuk odada yanımda oturuyor :))) ya tv izliyor yada oyun oynuyor kalkıp uyuşuk gibi evi topluyorum telefonlara cevap veremiyorum sabah arayanlara duymadım tel içerideydi diyorum bizim etraf biraz laf ediyor çok uyuyana tembel muamelesi yapıyorlar umrumda olmasada uyuz oluyorum
 


Canım yaaa inşallah seninde içinde minicik bir can olur sende artık onu düşünürsün sadece ve bu sıkıntıların hepsini unutturur sana o can....dualarım sizinle canım
 
Amin canım inan çok daraldım artık...


hani derler ya Allah en umutsuz en son noktada yetişir diye işte sende tam o noktadasın emin ol bunun mükafatını alıcaksın....biliyorum bu sözler artık kalıplaştı ama bende çok badire atlattım ilkinde olana kadar ne ağlamalar ama krizler oluncada hepsini unuttum.Banada rahat ol takma kafanı başka şeylere yoğunlaştır dedikleri zaman çıldırıyordum şimdi unuttum o zorlukları.Yapabilecek tek şey zamana bırakmamak azmetmek ümit etmek...benim durumum farklı diyorsun evet farklı ama tek bir insanın lafıyla kii doktor ama neticede insan birkaç cümleyle hayatın kabusa dönüşemez.Bir yolu bir çaresi mutlaka vardır belkide ufacık bir detaydır sen sadece umudunu kaybetme sana 10 kişi doğal yoldan hamile kalırsın dese sen umudunu yitirmişsen mümkün deil kalamazsın.Ben eminim sen en kısa zamanda hamile kalıcaksın ve bu konuşmaları hatırlayıp tebessüm edicez :))))
 
İnşallah canım ya.Sürekli arka arkaya o kadar kötü haber aldım ki o yüzden artık hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi geliyor.Bu ay tüm tahlilleri,sonuçları yeni doktora götüreceğim,inanır mısın ondan bile korkuyorum çocuk gibi ya.Allah'ım hayırlısını versin,ne diyeyim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…