Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tabi yaşıtlarımıza gore kotu durumdayız ama hic bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar da var en azından sorunumuz belli. Yeni nesil böyle anam biz doğuştan bikkiniz:)

no_name_ canım benim yeni bat ne zaman tam bilmiyorum hep iki gün önce olurdu şimdi sonra oldu.Yeni bat 2.3.2016 yazabilirsin erken olursa ki olmaz hamiş olurum kesin değiştiririz.Öptüm...

Tabi yaşıtlarımıza gore kotu durumdayız ama hic bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar da var en azından sorunumuz belli. Yeni nesil böyle anam biz doğuştan bikkiniz:)
Canım alına bakarsan sağlık sorununun yaşı olmaz ama biz biraz daha risk gurubundayız.. Tedavi için zamanımız da daha kısıtlı onun için öyle diyo amayaa arkadaşım.. Sizin daha umutlu olmanız bize de umut olmanız lazım.. Herşey yoluna girer canını sıkma fazla.. Stres büyük etken.. stres yapma

İşi bırakmak kesin etkili diye düşünüyorum...

haklısın şekerpancarım benim durumum kesin işten kaynaklandı ama ben 3 ay kesintisiz yapamıyorum bu ay niyetlenmiştim başlıycam 3 ay devam edicem diye, eşimin ısrarı ile dr a gittik ve ben hayıt kapsülünü bıraktım çünkü verilen iğne puregon fsh diyor zaten...

Benim de iş bırakma eylemim hüsranla sonuçlandı Yönetim kurulu iş koşullarımın iyileştirileceğini, yükümün hafifletileceğini, eleman alınacağını, ama biraz daha sabretmemi bunca yılın hatrına rica ettiler.. Ben de kabul ettim

şu tedavim sonlansın zaten eşimin bir başka görüştüğü yer var, olursa işi bırakıp göçüyorum,işide bırakıyorum,azıcık evde takılıyorum,bebişimi bekliyorum moduna gireceğim.çok yoğun çalıştığımdan sıkılırım gibime geliyor birde ben pek duramam obsesif temizlikçi falan olurum.sürekli elim vileda bez gezerim.
sen bu ay tekrardan sıfırdan başla...umudum çok senden yana...olacak inşallah en organiğinden.1. si gibi

inşallah yerine getirirler.o zaman rahata erersin yaaa
valla benim iş yerimdede olacak öyle bişeyler...ama hep vaat. ben yemiyorum artık.zamda yapılacağını söylüyorlar.hatta daha bugün toplantıda iki kademeli zam yapılacağı söylendi. personel 2 kişi alınacak falan.ama yok tatlım..yani 10 senedir duraksız çalışıyorum hani belki çok değil ama...insanlarla uğraşmak ve üstüne karşılığını alamamak üzdü ve yordu beni.birde böyle deneyeceğim inşallah mart gibi falan sanırım ayrılırım, kafamdaki düşünce böyle

Evet stres çok yapiyom ben yapmicam inşallah artik oluruna birakcam teşekkürler canim

kızııım beni ne bulaştırdın sen bu işe, 38 e bakma ben 20 yaşında hissediyorum kendimi,tabiki umutlanacam da, en kısa zamanda hamiş de kalacağım inşallah

Canım ben muhtemelen hastaneye gideceğim zaten,hocanın özel metkezimi var?

Canım birde sinirli birimi,ters birimi.Son gittiğim doktordan sonra çocuk gibi korkar oldum doktorlardan...

canıımmm hiç ters biri değil,halden anlar birisi,yani bütün hastaları çok seviyor ve eminim o kadar beklemek onun yüzünden. özel merkezi değil zaten başkent üniversitesinin tüp bebek merkezini kuran prof.hep orada.inşallah sanada banada vesile olur :)
çekinmeni korkmanı o kadar iyi anlıyorumki gene aynı şeyleri duyarsam diye..ama inşallah bu dr. vesile olur sanada..

kızlaaar, ben bebiş mevzusunu falan şimdilik unutup gençleşmeye kafayı taktım, estee'den ürünlerim geldi bugün aynısından bir daha sipariş verdim lancome,dior, la mer vs derken ben koptum gidiyorummmm, tüm gün kullanıcı yorumları vay onu süreyim vay bunu alayım derdindeyim,bir şeye kanalize olmazsam bebek diye kafayı yiyecem yoksa... gençleşecem ben artık, bak laf çarpıtmalarda başladı,monte 38 yaşında falan yaşlanmayacammm bennnn!!!!! koenzim q10 de alacam,yutacağım her gün,genç kalacam ben

valla benim de aynı canım 16 yıldır aynı yerde çalışıyorum.. İş yüküm üstüne giderek daha fazla iş yükü biniyo kimse de demiyoki bi hale yola koyalım diye.. En sonunda bir rapor hazırlayıp yönetime sundum cuma günü.. Ve rapora bi dilekçe iliştirdim.. Mevcut durumlar şu veya bu şekilde (bi de seçenek sundum) çözüme kavuşturulmalı aksi halde istifamın kabulunu.. diyerekten restimi çektim.. 2 aya kadar düzelme söz konusu olmadı istifa ediyorum.. Zaten kıdem tazminatı hakkım istifa ettiğim koşulda da var, kimseye de bi mecburiyetim yok valla yapmazlarsa da kendileri bilirler artık.. hakkımızda hayırlısı olsun

kızııım beni ne bulaştırdın sen bu işe, 38 e bakma ben 20 yaşında hissediyorum kendimi,tabiki umutlanacam da, en kısa zamanda hamiş de kalacağım inşallah
kızım beni geçen yıl üni sınavına girecek sandılardı, hissettiğimiz yaşa bakıyosakkkk biyolojik olaraktan diyorum ayol..... 24 yaşında umudum kalmadı denir mi ama DENNNNMEEEZZZZZ

ayyy yok yaaa yaşlanmayalım hiçbirimizzzz, al tabiii koenzim içten içten daha çok etki ediyor.yüze sürmek başka içmek başka hep en güzellerinden almışsın, iyi günlerde kullan güzel olduğuna eminim zatende hepte genç kal umarım

ayyy yok yaaa yaşlanmayalım hiçbirimizzzz, al tabiii koenzim içten içten daha çok etki ediyor.yüze sürmek başka içmek başka hep en güzellerinden almışsın, iyi günlerde kullan güzel olduğuna eminim zatende hepte genç kal umarım

Bende vücudumu dirilteceğim, bir kadının röportajını yapmışlardı, adını anımsayamadım, spor ve yediklerine dikkat ederek 5 yıl gençleştirmiş kendini... Geri dönecek o hücreler, yaşlanmaya hayır!

taaaazeeeecccccciiiikkkk körpecikkkkkkk biricik montecimmmmmm benimmmm ne var canım bende 35 ten gün aldım diye gururla söylüyom, bodurum çıtırım her dem tazeyimmmmm inşaaalllaaaahhhh

15 seneni doldurduğun için kıdem tazminatını hak ediyorsun değil mi?çok iyi gerçekten,ama umarım sözlerinde dururlar şartları düzenlerler.bu zamanda ağlamayana mama yok deyip gene konuyu bebeğe bağlayabilirim ne kadar stabiliz yaww sen 16 senedir bende 10 senemi doldurdum 11 den gün alıyorum

anti aging uygulamalarınıda paylaşalım :) her daim lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…