Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gençleşmek için safran a taktım kafayı ama arı sütü gibi bu da orginalini bulmak zor, 2011 yılına ait 40 yaşımın hikayesi diye bir başlıkta dr ömer nazar ın farabim bitkisel ilaç diyor ama nette satışını bulamadım, bir daha ki ay arayayım diyorum.

slm kızlar bugün reglimin 9.günü ovulasyon testim geldi bugün ,yaptım silik çıktı telefonum bozuk olduğu için çekemedim ama netten buldum aynı benim test gibi,
sizce negatifmi yumi başlamışmı ? 2 gündürde ilişki oluyo hergün yumi bitinceye kadar böyle devam edeyim diyorum

Eklentiler

• slc06.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 34
öyle tatlım yaaa,bu ay bunlara çalışacağım artık, bir yerden başlamak gerekti, azıcık hem kafam dağılsın hem de kendime çeki düzen vereyim dedim

evet tatlım ben de spor ve diyete,sağlıklı beslenmeye başlıyorum yeniden,yaşasın canan karatayyyy

taaaazeeeecccccciiiikkkk körpecikkkkkkk biricik montecimmmmmm benimmmm ne var canım bende 35 ten gün aldım diye gururla söylüyom, bodurum çıtırım her dem tazeyimmmmm inşaaalllaaaahhhh
ben bodur değilim amaaaa,tazelik kaçıyor elden iriyim ben,zebellah gibiyim, etrafımdakiler hürrem sultan diyor, sen düşün artık durumumu

yok canım daha başlamamış, t çizgisi c kadar hatta daha koyu olduğunda ilişkiyi yoğunlaştıracaksın 6 ila 24 saat süren oluyormuş o 2 çizgiyi de koyu görünce....

bu arada gebelik testide yaptım negatifi yedim yine herzamanki gibi belki bi umut pozitifi görürüm dedim ama olmadı yine :)

safranbolu veçevresinde doğalı varmış..çokça varmışş ve oldukça pahalı bu da...

Ovü testi bende de var ama ben kararsızım önceki aylarda ayda 3 defa yapmıştım hep benzer gitmişti 15. gün kopkoyu olurdu. Şimdi kendi durumumda erken çatlama, yumurtanın 8 saat canlı kalması gibi durumları öğrendim, 10- 12-14-16-18 değerlendireyim diyorum ama bu iş saatlere kaldıysa yine takdir-i ilahi olacak...

Aynen canım koşulları her türlü tutturuyorum Ben de aynı işi yapmaktan çürüdüğümü falan düşünüyorum.. Bu kadar stabilizasyon da iyi değil gibime geliyo Bi iki dolaşmakta fayda var.. Öyle ki artık 26 iş günü izmin var.. Geçen yıldan da 9 gün devretti bu yıla etti mi sana 35 gün.. Biz haftada 5 gün çalıştığımız için 5 günümüz 1 haftaya denk geliyo izinde yani bu yıl toplamda 7 hafta iznim var.. bunun bayramıydı seyranıydı resmi tatiliydi derken..Olmadı ben bu yıl işe gitmeyim hiç hahahahahaha

Ağzını öpeyimmm
ağzını derkennn vallaaahiiiii öppptttüüürrrrmmmeeeemmmmm

ben bodur değilim amaaaa,tazelik kaçıyor elden iriyim ben,zebellah gibiyim, etrafımdakiler hürrem sultan diyor, sen düşün artık durumumu
hürrem dediğin bi imparatorluğun kaderi ayol.... hürrem olsammmmmm oooooo, fıstık gibisin demekki :)
ben memesizgillerden olduğumdan çocuk gibi duruyo olabilirim şekerim

öyle tatlım yaaa,bu ay bunlara çalışacağım artık, bir yerden başlamak gerekti, azıcık hem kafam dağılsın hem de kendime çeki düzen vereyim dedim
valla spor gibisi yok onu bilir onu söylerim.çok az şey insana kendini bu kadar iyi hissettiriyor.
hürrem gibi güzelsin yaniiii..hımmm zebellah olur mu hiçç endamlı boylu poslu hatun diyoruz biz ona

valla spor gibisi yok onu bilir onu söylerim.çok az şey insana kendini bu kadar iyi hissettiriyor.
hürrem gibi güzelsin yaniiii..hımmm zebellah olur mu hiçç endamlı boylu poslu hatun diyoruz biz ona
valla bizde aynısını diyoruz.... endamlı boylu poslu giydiği yakışan, yürüdü mü baktıran hatun

yok be yavrum ne güzeli, iriliğimden ve cadılığımdan dolayı öyle diyor olabilirler

valla bizde aynısını diyoruz.... endamlı boylu poslu giydiği yakışan, yürüdü mü baktıran hatun
baktırmasına baktırıyorum da neye bakıyorlar bilemiyorum biz de ona fıstık değil fındık gibi deniyor

amaaan sağlık olsun da geri boş be yavrum işimiz espri, ama bu kürler kilo aldırdı bana, hemen müdahale etmezsem durum kötüye gitmekte

süpermişşşş yaaaa....evet tabii bu kadarıda iyi değil...yenilenmek lazım aslında...ama şu izin işi gerçekten iyiymiş valla şartları sağlamazlarsa dediğin gibi basarsın istifayı,kendileri kaybeder gerçek anlamda..ama sanıyorumki yaparlar istediklerini...sonraaa..sonrasına sonra bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…