- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hımmmmmm bodur piliç her dem tazetaaaazeeeecccccciiiikkkk körpecikkkkkkk biricik montecimmmmmm benimmmmne var canım bende 35 ten gün aldım diye gururla söylüyom, bodurum çıtırım her dem tazeyimmmmm inşaaalllaaaahhhh
öyle tatlım yaaa,bu ay bunlara çalışacağım artık, bir yerden başlamak gerekti, azıcık hem kafam dağılsın hem de kendime çeki düzen vereyim dedimayyy yok yaaa yaşlanmayalım hiçbirimizzzz, al tabiii koenzim içten içten daha çok etki ediyor.yüze sürmek başka içmek başkahep en güzellerinden almışsın, iyi günlerde kullan güzel olduğuna eminim zatende hepte genç kal umarım
evet tatlım ben de spor ve diyete,sağlıklı beslenmeye başlıyorum yeniden,yaşasın canan karatayyyyBende vücudumu dirilteceğim, bir kadının röportajını yapmışlardı, adını anımsayamadım, spor ve yediklerine dikkat ederek 5 yıl gençleştirmiş kendini... Geri dönecek o hücreler, yaşlanmaya hayır!
ben bodur değilim amaaaa,tazelik kaçıyor eldentaaaazeeeecccccciiiikkkk körpecikkkkkkk biricik montecimmmmmm benimmmmne var canım bende 35 ten gün aldım diye gururla söylüyom, bodurum çıtırım her dem tazeyimmmmm inşaaalllaaaahhhh
yok canım daha başlamamış, t çizgisi c kadar hatta daha koyu olduğunda ilişkiyi yoğunlaştıracaksın 6 ila 24 saat süren oluyormuş o 2 çizgiyi de koyu görünce....slm kızlar bugün reglimin 9.günü ovulasyon testim geldi bugün ,yaptım silik çıktı telefonum bozuk olduğu için çekemedim ama netten buldum aynı benim test gibi,
sizce negatifmi yumi başlamışmı ? 2 gündürde ilişki oluyo hergün yumi bitinceye kadar böyle devam edeyim diyorum
safranbolu veçevresinde doğalı varmış..çokça varmışş ve oldukça pahalı bu da...Gençleşmek için safran a taktım kafayı ama arı sütü gibi bu da orginalini bulmak zor, 2011 yılına ait 40 yaşımın hikayesi diye bir başlıkta dr ömer nazar ın farabim bitkisel ilaç diyor ama nette satışını bulamadım, bir daha ki ay arayayım diyorum.
Aynen canım koşulları her türlü tutturuyorum15 seneni doldurduğun için kıdem tazminatını hak ediyorsun değil mi?çok iyi gerçekten,ama umarım sözlerinde dururlar şartları düzenlerler.bu zamanda ağlamayana mama yok deyip gene konuyu bebeğe bağlayabilirimne kadar stabiliz yaww sen 16 senedir bende 10 senemi doldurdum 11 den gün alıyorum
anladım canım bende başladımı acaba dedim de hergün devam edeyim ben yinede :)yok canım daha başlamamış, t çizgisi c kadar hatta daha koyu olduğunda ilişkiyi yoğunlaştıracaksın 6 ila 24 saat süren oluyormuş o 2 çizgiyi de koyu görünce....
ağzını derkennnAğzını öpeyimmm
hürrem dediğin bi imparatorluğun kaderi ayol.... hürrem olsammmmmm oooooo, fıstık gibisin demekki :)ben bodur değilim amaaaa,tazelik kaçıyor eldeniriyim ben,zebellah gibiyim, etrafımdakiler hürrem sultan diyor, sen düşün artık durumumu
aman ya bu işte ucuz olansafranbolu veçevresinde doğalı varmış..çokça varmışş ve oldukça pahalı bu da...
Olacak olacak olacak......Azerbaycan da ileri yaşta bir kadın canan karatayın diyetiyle bebek sahibi olmuş diye okumuştum bir yerlerde....evet tatlım ben de spor ve diyete,sağlıklı beslenmeye başlıyorum yeniden,yaşasın canan karatayyyy
valla spor gibisi yok onu bilir onu söylerim.çok az şey insana kendini bu kadar iyi hissettiriyor.öyle tatlım yaaa,bu ay bunlara çalışacağım artık, bir yerden başlamak gerekti, azıcık hem kafam dağılsın hem de kendime çeki düzen vereyim dedim
valla bizde aynısını diyoruz.... endamlı boylu poslu giydiği yakışan, yürüdü mü baktıran hatunvalla spor gibisi yok onu bilir onu söylerim.çok az şey insana kendini bu kadar iyi hissettiriyor.
hürrem gibi güzelsin yaniiii..hımmm zebellah olur mu hiçç endamlı boylu poslu hatun diyoruz biz ona
yok be yavrum ne güzeli, iriliğimden ve cadılığımdan dolayı öyle diyor olabilirlervalla spor gibisi yok onu bilir onu söylerim.çok az şey insana kendini bu kadar iyi hissettiriyor.
hürrem gibi güzelsin yaniiii..hımmm zebellah olur mu hiçç endamlı boylu poslu hatun diyoruz biz ona
baktırmasına baktırıyorum da neye bakıyorlar bilemiyorumvalla bizde aynısını diyoruz.... endamlı boylu poslu giydiği yakışan, yürüdü mü baktıran hatun
süpermişşşş yaaaa....evet tabii bu kadarıda iyi değil...yenilenmek lazım aslında...ama şu izin işi gerçekten iyiymişAynen canım koşulları her türlü tutturuyorumBen de aynı işi yapmaktan çürüdüğümü falan düşünüyorum.. Bu kadar stabilizasyon da iyi değil gibime geliyo Bi iki dolaşmakta fayda var.. Öyle ki artık 26 iş günü izmin var.. Geçen yıldan da 9 gün devretti bu yıla etti mi sana 35 gün.. Biz haftada 5 gün çalıştığımız için 5 günümüz 1 haftaya denk geliyo izinde yani bu yıl toplamda 7 hafta iznim var.. bunun bayramıydı seyranıydı resmi tatiliydi derken..Olmadı ben bu yıl işe gitmeyim hiç hahahahahaha
aynen o dediğindenvalla bizde aynısını diyoruz.... endamlı boylu poslu giydiği yakışan, yürüdü mü baktıran hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?