Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

montecim kilo vermek istiyosun sanırım sende :) bende 76 kiloydum 1 hafta önce bugün tartıda 74.600 gördüm sadece karbonatlı su içtim ve şekeri ekmeği azalttım sende deneyebilirsin

Valla inanırmısın o izin beni nasıl cezbediyo yıllardır o izinlerin, haftasonu tatillerinin, bayram seyran tatillerinin yüzü suyu hürmetine çekiyorum burayı.. Yoksa çekilecek dert değil.. Diyorumki şimdi bu saatten sonra iş bulurum bulmasına da mesai saatleri nasıl olur izin problemi olur mu.. şehir dışısı olurmu diye diye oturdum oturduğum yerde.. Bundan sonra da şartları biraz toparlarlarsa burdan emekli olurum gibime geliyo.. Kısmet canım hayırlısı olsun :)

Ay canım inşallah öyle olur ya...Demiştin ya daha büyük ameliyatları merkezde yapıyor diye ondan dedim sen herhalde kendi merkezinde histeroskopi oldun diye düşündüm.

montecim kilo vermek istiyosun sanırım sende :) bende 76 kiloydum 1 hafta önce bugün tartıda 74.600 gördüm sadece karbonatlı su içtim ve şekeri ekmeği azalttım sende deneyebilirsin
evet tatlım saldım bu ara, karbonatlı suyu denemiştim bi ara,eczaneden ingiliz karbonatı almıştım tuzlu su gibi tadı,midemi bulandırdı,içemedim..bi de benim etim çok sıkı,sporsuz incelemiyorum kuzum ben,mutlaka spor yapmam gerekiyor

bende zorlanıyorum ama şe yaradığını görünce devam edyim diyorum ayda 5-6 kilo verilebilirmişsin diyetsiz ,
sporda leslie önerebilirim canım evde yürüyüş programı onunlada 3 haftada 5 cm falan incelmiştim bir ara şimdi fırsatım olmuyo yapmaya

yapmıştım daha önce leslie canım 3 mil-5 mil ilerlemiştim de ama evde geçirdiğim süre çok kısıtlı ancak eşimi kapıp spor salonuna ya da yürüyüşe çıkabilirim,leslie yaparsam eşim evde çok sıkılır ve mızırdar,uzun soluklu olmaz,o sebeple mecbur onu da dahil edebileceğim bi spor şekli seçmeliyim

Ay canım inşallah öyle olur ya...Demiştin ya daha büyük ameliyatları merkezde yapıyor diye ondan dedim sen herhalde kendi merkezinde histeroskopi oldun diye düşündüm.
biz normalde maltepe deki kadın doğum kliniğine gidiyoruz.histereskopide orada oldu, ama mesela doğum vs ana binada oluyormuş.

Canım akupunktur doktorum şeker gibi sağolsun, psikoloğa gitmeme gerek kalmıyo. İlk günden beri her gittiğimde iyiyiz, kafaya bişeyi takmıyoruz, hayat kötü ülke kötü daha da kötü olabilir biz içimize bakıyoruuz, evinizi çiçek gibi yapıyosunuz, eve girince iş yok tüp bebek yok doktor konuşmak yok, sadece birbirinizi düşünüyosunuz anlaştık mı diye sıralıyo. Burda sizinle bu kadar tüp bebek konuştuğumu bilseler eşim de doktorum da kafama akupunktur yerine yorgan iğnesi batırır herhalde :)))))) Yap alışverişini dağıt kafayı ne güzel işte boşveer :)

hosbuldum cnm sen nasılsın kayınvalıdem bendeydıı dunden berı bugun gezdık gelın görumce kaynana anca geldım eve kaynanacıgıdaa yolladımm
oh ohh hadi geçmiş olsun atlatmışsın bol bol di,nlen artık canım :) bende iyiyim canım yumurtlama dönemine girdim ovulasyon testiyle yakalamaya çalışcam artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…