- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
sen ve cadılık mı....çoook ayrı dünyaların sözcükleri bunlaryok be yavrum ne güzeli, iriliğimden ve cadılığımdan dolayı öyle diyor olabilirler
hahahahahahahkashşkjsahdfkasdhgjahashhahahaağzını derkennnvallaaahiiiii öppptttüüürrrrmmmeeeemmmmm
Valla inanırmısın o izin beni nasıl cezbediyo yıllardır o izinlerin, haftasonu tatillerinin, bayram seyran tatillerinin yüzü suyu hürmetine çekiyorum burayı.. Yoksa çekilecek dert değil.. Diyorumki şimdi bu saatten sonra iş bulurum bulmasına da mesai saatleri nasıl olur izin problemi olur mu.. şehir dışısı olurmu diye diye oturdum oturduğum yerde.. Bundan sonra da şartları biraz toparlarlarsa burdan emekli olurum gibime geliyo.. Kısmet canım hayırlısı olsun :)süpermişşşş yaaaa....evet tabii bu kadarıda iyi değil...yenilenmek lazım aslında...ama şu izin işi gerçekten iyiymişvalla şartları sağlamazlarsa dediğin gibi basarsın istifayı,kendileri kaybeder gerçek anlamda..ama sanıyorumki yaparlar istediklerini...sonraaa..sonrasına sonra bakarsın
Ay canım inşallah öyle olur ya...Demiştin ya daha büyük ameliyatları merkezde yapıyor diye ondan dedim sen herhalde kendi merkezinde histeroskopi oldun diye düşündüm.canıımmm hiç ters biri değil,halden anlar birisi,yani bütün hastaları çok seviyor ve eminim o kadar beklemek onun yüzünden. özel merkezi değil zaten başkent üniversitesinin tüp bebek merkezini kuran prof.hep orada.inşallah sanada banada vesile olur :)
çekinmeni korkmanı o kadar iyi anlıyorumki gene aynı şeyleri duyarsam diye..ama inşallah bu dr. vesile olur sanada..
sen istesen de cadı olamazsın tatlım.yok be yavrum ne güzeli, iriliğimden ve cadılığımdan dolayı öyle diyor olabilirler
evet tatlım saldım bu ara, karbonatlı suyu denemiştim bi ara,eczaneden ingiliz karbonatı almıştım tuzlu su gibi tadı,midemi bulandırdı,içemedim..bi de benim etim çok sıkı,sporsuz incelemiyorum kuzum ben,mutlaka spor yapmam gerekiyormontecim kilo vermek istiyosun sanırım sende :) bende 76 kiloydum 1 hafta önce bugün tartıda 74.600 gördüm sadece karbonatlı su içtim ve şekeri ekmeği azalttım sende deneyebilirsin
çok tatlısınız yaaa, bakmayın buradaki şeker hallerime, iş yerinde falan pek cadıyımdırsen istesen de cadı olamazsın tatlım.
bende zorlanıyorum ama şe yaradığını görünce devam edyim diyorum ayda 5-6 kilo verilebilirmişsin diyetsiz ,evet tatlım saldım bu ara, karbonatlı suyu denemiştim bi ara,eczaneden ingiliz karbonatı almıştım tuzlu su gibi tadı,midemi bulandırdı,içemedim..bi de benim etim çok sıkı,sporsuz incelemiyorum kuzum ben,mutlaka spor yapmam gerekiyor
yapmıştım daha önce leslie canım 3 mil-5 mil ilerlemiştim de ama evde geçirdiğim süre çok kısıtlı ancak eşimi kapıp spor salonuna ya da yürüyüşe çıkabilirim,leslie yaparsam eşim evde çok sıkılır ve mızırdar,uzun soluklu olmaz,o sebeple mecbur onu da dahil edebileceğim bi spor şekli seçmeliyimbende zorlanıyorum ama şe yaradığını görünce devam edyim diyorum ayda 5-6 kilo verilebilirmişsin diyetsiz ,
sporda leslie önerebilirim canım evde yürüyüş programı onunlada 3 haftada 5 cm falan incelmiştim bir ara şimdi fırsatım olmuyo yapmaya
biz normalde maltepe deki kadın doğum kliniğine gidiyoruz.histereskopide orada oldu, ama mesela doğum vs ana binada oluyormuş.Ay canım inşallah öyle olur ya...Demiştin ya daha büyük ameliyatları merkezde yapıyor diye ondan dedim sen herhalde kendi merkezinde histeroskopi oldun diye düşündüm.
Canım akupunktur doktorum şeker gibi sağolsun, psikoloğa gitmeme gerek kalmıyo. İlk günden beri her gittiğimde iyiyiz, kafaya bişeyi takmıyoruz, hayat kötü ülke kötü daha da kötü olabilir biz içimize bakıyoruuz, evinizi çiçek gibi yapıyosunuz, eve girince iş yok tüp bebek yok doktor konuşmak yok, sadece birbirinizi düşünüyosunuz anlaştık mı diye sıralıyo. Burda sizinle bu kadar tüp bebek konuştuğumu bilseler eşim de doktorum da kafama akupunktur yerine yorgan iğnesi batırır herhalde :)))))) Yap alışverişini dağıt kafayı ne güzel işte boşveer :)kızlaaar, ben bebiş mevzusunu falan şimdilik unutup gençleşmeye kafayı taktım, estee'den ürünlerim geldi bugün aynısından bir daha sipariş verdimlancome,dior, la mer vs derken ben koptum gidiyorummmm, tüm gün kullanıcı yorumları vay onu süreyim vay bunu alayım derdindeyim,bir şeye kanalize olmazsam bebek diye kafayı yiyecem yoksa... gençleşecem ben artık, bak laf çarpıtmalarda başladı,monte 38 yaşında falan yaşlanmayacammm bennnn!!!!! koenzim q10 de alacam,yutacağım her gün,genç kalacam ben
hoş geldin canm nasılsın?kızzlaarr ben geldm
Ben onu bilmiyordum canım,hastanenin maltepe de binasımı var ?biz normalde maltepe deki kadın doğum kliniğine gidiyoruz.histereskopide orada oldu, ama mesela doğum vs ana binada oluyormuş.
hosbuldum cnm sen nasılsın kayınvalıdem bendeydıı dunden berı bugun gezdık gelın görumce kaynana anca geldım eve kaynanacıgıdaa yolladımmhoş geldin canm nasılsın?
oh ohh hadi geçmiş olsun atlatmışsın bol bol di,nlen artık canım :) bende iyiyim canım yumurtlama dönemine girdim ovulasyon testiyle yakalamaya çalışcam artık bakalımhosbuldum cnm sen nasılsın kayınvalıdem bendeydıı dunden berı bugun gezdık gelın görumce kaynana anca geldım eve kaynanacıgıdaa yolladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?