hadı hayırlısı cnm resımlerını atarsın bakarıızzoh ohh hadi geçmiş olsun atlatmışsın bol bol di,nlen artık canım :) bende iyiyim canım yumurtlama dönemine girdim ovulasyon testiyle yakalamaya çalışcam artık bakalım
bugün yaptım 2.silik çıktı hergün kontrol edicem artık , atarım tabi bakalım bende şanslımıyım senin gibi :)hadı hayırlısı cnm resımlerını atarsın bakarıızz
hadııı bakalımm cnm hayırlsıbugün yaptım 2.silik çıktı hergün kontrol edicem artık , atarım tabi bakalım bende şanslımıyım senin gibi :)
Ben tarlusal içtim bu gün son ilacım 10 gün içinde olmam lazımOlmadım canım bende regli olmak için 3 gün duphaston içtim heralde 5 gün içinde olurum.. Sonra cyclo ya başlicam ki şunatın sonuna doğru zamanında regli olayımda bi tahlil yaptırayım hormonlar ne durumda diye.. Sen söktürücü ne içtin..
Sağ ustte konu takip iptal var, bildirim gelmez cnm, oradan iptal et
Ben onu bilmiyordum canım,hastanenin maltepe de binasımı var ?
Canım valla henüz gitmedim,2 olumsuz doktor tecrübesinden sonra,araştırma yaptım.Baskent te Hulusi Bülent Zeyneloglu nu çok övüyorlar,kısmetse ona gideceğim.Hastaneniz başkent mi bende ali Ayhan'a muayene oldum siz memnun musunuz?
Canım valla henüz gitmedim,2 olumsuz doktor tecrübesinden sonra,araştırma yaptım.Baskent te Hulusi Bülent Zeyneloglu nu çok övüyorlar,kısmetse ona gideceğim.
Vallahi çok önemli canım ya Allah hayırlı ve doğru insanlarla karşılaştırsın.Gelişmeleri konuşalım,tecrübe ve öneri önemli.Anladım bende doktor araştırması yapıyorum bu aralar da...
Sevgili arkadaşım gözyaşları içinde okudum paylaşımını Allahım tam vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah...Kızlar hhungur gundur aglâdm klinikte benle aglicakti kızlarnnerdeyse doktoru aradm sonucu soyledm hamilesn dedi hafta ya karndan bakcak
Günaydın canım,kadım doğum poliklinik bina olarak maltepe de.ankaray binasının karşısındaki sokaktan içeri girip sağa dönünceBen onu bilmiyordum canım,hastanenin maltepe de binasımı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?