- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Kız valla ben listedeki herkese attım şu an itibariyle :) sonra yok ben duymadım görmedim demeyinkızlar şu ana kadarsekerpancari gibigibiyim EGE ASYA ve brnh ile cemalimi paylaşmış bulunmaktayım, merak eden varsa özelden yazsın bu monte nedir neye benziyor diyen varsa,gelin tanışakkk :)
Ayy canım ben de sana bayıldımm maşallahhh
süppersin ben de atmaya başladım :)Kız valla ben listedeki herkese attım şu an itibariyle :) sonra yok ben duymadım görmedim demeyin
Kızlar misafirlik teyim yazamadm.ondn tam.no_name_ seninle fotomu paylasmistim ztn önceden hallettikten o işi isteyen varsa paylasbilirm
tabiki istiyorum bernuşş :)Kızlar misafirlik teyim yazamadm.ondn tam.no_name_ seninle fotomu paylasmistim ztn önceden hallettikten o işi isteyen varsa paylasbilirm
canııım asıl sizler maşallah manken gibisiniz ben zebellah gibi, bi de hamile kalsam 100 kg da doğuma yuvarlana yuvarlana girerim artık.... bu aradaValla kızlarno_name_ gibigibiyim sekerpancari sizler ne çıtırmışsınız yahuuu hepiniz ne güzel anne adaylarıymışsınız hepinize gülen yüzleriniz solmasın hiç inşallah....
Amanin bankaya gittim geldim neler olmuş yaw :) hemen müdahil oluoyrumEGE ASYA .......... @yapayalniz1 ....... @ebrukkkk .......... @zeynepzumra ...... brnh ...................
sekerpancari ..... gibigibiyim ....... no_name_ ... Gobe ......... @moyaalitu ...... @ semizotu_ .... @gulbil10 ....
N nisanok .. @34ebrari34 ... @toprak-35 5 .... @fshe2 ...... @Sonbaharrr01 .. @mavera49 .... @melisyasemen .... @asli5361...... @arkadasimes .... @amayaa .....
@ @sibel15 .......
kızlaaarrrr nerdesinizzz? haydi bu listedeki isteyen herkes birbirine özelden foto gönderiyor,tanışıyoruzzzzz
hemen şekerim hemmmennnnnAmanin bankaya gittim geldim neler olmuş yaw :) hemen müdahil oluoyrum
Ay valla şımardım bir 35lik çıtır olarak hahahahahaValla kızlarno_name_ gibigibiyim sekerpancari sizler ne çıtırmışsınız yahuuu hepiniz ne güzel anne adaylarıymışsınız hepinize gülen yüzleriniz solmasın hiç inşallah....
Ben sana attım mesaj canımGeldim geldim kızlar :) ev süpürüyordum banada atabilirsiniz tanımak isterim hepinizi
Gelmedi canım mesajınBen sana attım mesaj canım
ben de attımmmmGeldim geldim kızlar :) ev süpürüyordum banada atabilirsiniz tanımak isterim hepinizi
38 lik çıtır mıııııı, yok be kuzum yaşlandım artıkınMonte çeker o maşallah çok tatlısın ya çıtır citirsin:))
Kız öyle deme bazı insanlar yaşlandıkça güzelleşir mesela biz38 lik çıtır mıııııı, yok be kuzum yaşlandım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?