Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA .......... Y yapayalniz1 ....... @ebrukkkk .......... zeynepzumra ...... brnh ...................

sekerpancari ..... gibigibiyim ....... no_name_ ... Gobe ......... moyaalitu ...... @ semizotu_ .... gulbil ....
N nisanok .. 3 34ebrari34 ... toprak-35 .... fshe2 ...... Sonbaharrr01 .. @mavera49 .... melisyasemen .... asli5361 ......@arkadasimes .... amayaa .....
@ sibel15 .......

kızlaaaar bi bakıverin, bilgisi olan var mı özelden yazışmaya kişi nasıl ekleniyor yani nasıl toplu yazışabiliriz,bilgisi olan aydınlarsın lütfeeen

"Bir üyeye özel mesaj gönderebilir ya da pro üye iseniz birden fazla konuşmacı davet ederek grup sohbetleride yapabilirsiniz.." demiş yöneticilerden biri

Oyy maşallah minigine :) çilek kadar olmuş annesi ya ayy o 1 ay olayini sorma ya ben en son 23 ocakta gittim ama nasıl zor tutuyorum kendimi gitmemek için:) cok merak ediyorum noldu buyudumu falan diye. Ama alismak lazim artik hep ayda bir cagiracaklar son aylara kadar. Bebisler saglikli olsunda biz bekleriz napalim :):)

göremicez o halde

ya bi pro üye bulacaz hepimizi dahil edecek konuşmaya ya da teker teker gönderecez....
eveeet şimdi beni görmek isteyen özelden mesaj atabilüüür, fotomu paylaşmaya hazırım, gobecik senle başlayalım,haydi arşivdevn en afilli en güzel fotolar bulunsun,seçilsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…