aaaaaaaaa bak olabilirrr bi ekleşelim deneyelim bakalımkızlar yaaaa, özelden toplu mesajlaşmayı çözemedik bilen var mı? acaba herkesin birbirini eklemesi mi gerek ki?gibigibiyim
kızlar sabah dr a gittik büyümüş mercimeğim 2cm olmuş :) yatmış güm güm kalp sesinide dinledik yine çok şükür sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi dr eşimle diyoruzki bir ay nasıl görmeden duracağız 2 hafta geçmek bilmedi tekrar görmek için Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşalah
yaaaa neden ama..."Bir üyeye özel mesaj gönderebilir ya da pro üye iseniz birden fazla konuşmacı davet ederek grup sohbetleride yapabilirsiniz.." demiş yöneticilerden biri
biz sadece ikili konuşabiliyoruz canım maleseffyaaaa neden ama...
göremicez o haldeEGE ASYA .......... Y yapayalniz1 ....... @ebrukkkk .......... zeynepzumra ...... brnh ...................
sekerpancari ..... gibigibiyim ....... no_name_ ... Gobe ......... moyaalitu ...... @ semizotu_ .... gulbil ....
N nisanok .. 3 34ebrari34 ...toprak-35 .... fshe2 ...... Sonbaharrr01 .. @mavera49 .... melisyasemen .... asli5361 ......@arkadasimes .... amayaa .....
@sibel15 .......
kızlaaaar bi bakıverin, bilgisi olan var mı özelden yazışmaya kişi nasıl ekleniyor yani nasıl toplu yazışabiliriz,bilgisi olan aydınlarsın lütfeeen
tek tek gönderebilirizgöremicez o halde
oyyy çok tatlısın ben seni hep esmer hayal etmiştimmmmmmKızlar benim fotodaki dier türlü yapamadım kaldırırım bir süre sonra :)))
ya bi pro üye bulacaz hepimizi dahil edecek konuşmaya ya da teker teker gönderecez....tek tek gönderebiliriz
gerçekten çoook tatlısın...Kızlar benim fotodaki dier türlü yapamadım kaldırırım bir süre sonra :)))
eveeet şimdi beni görmek isteyen özelden mesaj atabilüüür, fotomu paylaşmaya hazırım, gobecik senle başlayalım,haydi arşivdevn en afilli en güzel fotolar bulunsun,seçilsinnnnya bi pro üye bulacaz hepimizi dahil edecek konuşmaya ya da teker teker gönderecez....
ayy dimi yaaa maşallahh maşallahhhkızıııım ne güzel hatunlarsınız maşallah hepinizeee,oyyy ne güzel oldu bu işşşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?