vallahi çok hoşluk oldu böyle herkes birbirine göndersin bayıldım kızlar yaaa, haydi göndermeyenler gönderin fotolarııııayy dimi yaaa maşallahh maşallahhh
bende bende isterimmmmvallahi çok hoşluk oldu böyle herkes birbirine göndersin bayıldım kızlar yaaa, haydi göndermeyenler gönderin fotolarıııı
tatlım özelden gönderdim ben sanaaaaBen özelden sanırsam yapamadım buda zayıf halim yani yeni halim saçlarım azcık kısa bu da geçen yaz çekilen
Ben özelden sanırsam yapamadım buda zayıf halim yani yeni halim saçlarım azcık kısa bu da geçen yaz çekilen
nerdesin şekerpare, biz özelden foto paylaşıyoruz tanışıyoruzzzz,haydi katıl bizeeeOooo kızlar ne yapiosnz
kızlar şu ana kadarsekerpancari gibigibiyim EGE ASYA ve brnh ile cemalimi paylaşmış bulunmaktayım, merak eden varsa özelden yazsın bu monte nedir neye benziyor diyen varsa,gelin tanışakkk :)
maşallah size :) bu kadar güzel yazıları olan birinin görüntüsü de böyle olur işte..Ben özelden sanırsam yapamadım buda zayıf halim yani yeni halim saçlarım azcık kısa bu da geçen yaz çekilen
nasıl bi ekipmişizzzz yaaa kızlar ne güzelsiniz hepiniz maşallahhhh, ayyy inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşur da biraraya geliriz ,Allahım lütfen,inşallah,amiiinnnnkızlar şu ana kadarsekerpancari gibigibiyim EGE ASYA ve brnh ile cemalimi paylaşmış bulunmaktayım, merak eden varsa özelden yazsın bu monte nedir neye benziyor diyen varsa,gelin tanışakkk :)
canıııım istediğin zaman tanışabilirikmaşallah size :) bu kadar güzel yazıları olan birinin görüntüsü de böyle olur işte..
maşallah size :) bu kadar güzel yazıları olan birinin görüntüsü de böyle olur işte..
tamam kuzum kolay gelsin çook öptümmm, güzel haberlerle dön inşallahben şimdi çıkıyorum...dr a gidiyorumm...siz yollayın ama fotoğraftel den girebilirsem yazarım...
ben de hepinizi çook seviyorum, ne güzel bi ekibiz biz yahuuu kızzz bernuşşşCanım ya o senin kalbinin güzelliği hepinizi seviyorum
ammma gezdin sen de haaaa,bi oturmadın kaç gündür, dön artık aramıza, gündüz geziyorsun gece de baykuş gibi dolanıyorsun kendi başınaKızlar misafirlik teyim yazamadm.ondn tam.no_name_ seninle fotomu paylasmistim ztn önceden hallettikten o işi isteyen varsa paylasbilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?