Özelden nasıl paylaşılıyor banada gönderinnnkızlar şu ana kadarsekerpancari gibigibiyim EGE ASYA ve @brnh ile cemalimi paylaşmış bulunmaktayım, merak eden varsa özelden yazsın bu monte nedir neye benziyor diyen varsa,gelin tanışakkk :)
Ben gönderdimn sana canım
canım yukarda bildirimlerin yanında gelen kutusu var, orayı tıkla özel mesajları seç,
ben de gönderdim herkeseeee,kızlarr listedeki tüm arkadaşlara fotomu gönderdim, gelmeyen olursa yazsın atladığım oldu mu emin olamadım bennnBen gönderdimn sana canım
canııım asıl sizler maşallah manken gibisiniz ben zebellah gibi, bi de hamile kalsam 100 kg da doğuma yuvarlana yuvarlana girerim artık.... bu arada @brnh bernuş da tıpkı sizler gibi tam bi afet maşallahhhh
bakma sen görüntümeee,tam 80 kiloyummmm, etim sıkı şansıma da çok çaktırmıyorum ama,iriyim canım yaaaaaYok kız sen kilo kilo dedin bende fotoyu görünce nasıl yani dedim çıtır bir güzel hatunsun inkar edemezsin artıık ben daha zayıfım orda öyle yakından yani kilo almam lazım :)) çok zayıflıkta iyi deil
ben de gönderdim herkeseeee,kızlarr listedeki tüm arkadaşlara fotomu gönderdim, gelmeyen olursa yazsın atladığım oldu mu emin olamadım bennn
saol bebişim yaaa, genelde en fazla 27-28 derler, saolsun annemden genetik miras, ama yine de 38 olduğumu ben biliyorum ya, o yetiyor....Bu arada yaşınla alakanda yok şok oldum
Bu arada ben de o fotodan 3-4 kg fazlayım şu an canım :)Yok kız sen kilo kilo dedin bende fotoyu görünce nasıl yani dedim çıtır bir güzel hatunsun inkar edemezsin artıık ben daha zayıfım orda öyle yakından yani kilo almam lazım :)) çok zayıflıkta iyi deil
muhtemelen ben de fazlayımdır, tartılara küsüm bu gidişle kantarda tartacaklar beniBu arada ben de o fotodan 3-4 kg fazlayım şu an canım :)
Ayy onu hiç sorma ben monteyi ilk gördüm bayılacaktımBu arada yaşınla alakanda yok şok oldum
yaaa neden kiiii :) genç mi göründüm...oyyy ne güzel iltifat aldım bugün yaaa, Allah razı olsun hepinizden fıstıklar,tam yaşlanıyorum paniği arifesinde ilaç gibi geldinizAyy onu hiç sorma ben monteyi ilk gördüm bayılacaktım
amanın pek karışık bir şey olmuş buuuu, düzenlemek lazım tatlım...Yeni liste yaptım tablo olarak atılmıyor buraya çok acayip. Yanlışlıklar olabilir tabe...
AD YAŞ EN YÜKSEK FSH AMH BAT
1 EGE ASYA hamiş
2 yapayalniz1 hamiş
3 ebrukkkk hamiş
4 zeynepzumra hamiş
5 brnh 22 hamiş
6 gulbil 16.12.2015
7 nisanok 34 29.12.2015
8 34ebrari34 05.Oca
9 şekerpancari 33 06.Şub
10 gibigibiyim 34 08.Şub
11 monte cristo prensesi 38.......................23,6.....................YOK......... 11.02.2016
12 Gobe 36 11.Şub
13 moyaalitu 11.Şub
14 mavera49 11.Şub
15 semizotu_ 19.Şub
16 toprak-35 19.Şub
17 fshe2 36.5 18 0,16 25.Şub
18 Sonbaharrr01 25.Şub
19 arkadasimes 25.Şub
20 asli5361 26.Şub
21 amayaa 35 27.Şub
22 melisyasemen 28.Şub
23 sibel15 43 02.Mar
Ay hiç sen yaşını falan söyleme biyerde nazar değer valla bakyaaa neden kiiii :) genç mi göründüm...oyyy ne güzel iltifat aldım bugün yaaa, Allah razı olsun hepinizden fıstıklar,tam yaşlanıyorum paniği arifesinde ilaç gibi geldiniz
canımsın yaaa, çok teşekkür ederim, şunun şurasında 1 sene sonra yaş 40...oyyyyyAy hiç sen yaşını falan söyleme biyerde nazar değer valla bakO yaşlanma triplerinden de bi çık en az 15 yılın var olgun yaşlara
word de tablo yaptım kabul etmiyor burası, excelde yaptım, ben attığımda böyle görünmüyordu, bir gönderdim amanın dipdibe girmiş hepsi...amanın pek karışık bir şey olmuş buuuu, düzenlemek lazım tatlım...
80 kilo mu imkansız en fazla 60 görünüyor yahubakma sen görüntümeee,tam 80 kiloyummmm, etim sıkı şansıma da çok çaktırmıyorum ama,iriyim canım yaaaaa
Bu arada ben de o fotodan 3-4 kg fazlayım şu an canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?