Valla bu durumlar beni gamlı baykuş yaptı yoksa hiç öyle değilimdir valla :)
tatlım bizimde dualarımız seninle ve tüm hamiş arkadaşlarla, sakın sıkma canını,doktor tedbir için demiştir, aynen gibigibiyimin de dediği gibi, panik yapma sakın, her şey güzel olacakMerhaba arkadaşlar. Kayınvalıdem ler deyiz. Pek giremiyorum girsem yazamıyorum.
Bugün doktora gittik beta ya bakildi sonuç yarın. 4+3 dedi kesesi 6mm dedi. Bebek var yok diyemeyiz dedi. 7. Haftada kalp atışı önemli dedi. Moralim bozuldu biraz.
Canım sıkıldı.
Herkes için dua ediyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins. Rabbim yüzümüzü güldürsün. :)
kızlaaaar boşlukları dolduruverin lütfennnn...kızlar bu listeden devam edinnnn
AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT
EGE ASYA ............................................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ......................................................................................................................................16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................... 29.12.2015
3 34ebrari34 ................................................................................................................................05.01.2015
@şekerpancari ...........................33............................................................................................. 06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.................................................................................................................................. 11.02.2016
@semizotu_ .................................................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...................................................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................36.5............................ 18 .......................................0,16..............25.02.2016
Sonbaharrr01 .............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ................................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7......................................1,3...............28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
geldi bebişim yaa,bi de ablanız diye göndermiş, sana 43 diyeni vururlar vallahi, hepiniz ne çıtır ne güzelsiniz yaaa, ben yaşlı kaldım aranızdaaano_name_ geldimi foto
Fıstık gibiyiz maşallah topiğimiz 41 keregeldi bebişim yaa,bi de ablanız diye göndermiş, sana 43 diyeni vururlar vallahi, hepiniz ne çıtır ne güzelsiniz yaaa, ben yaşlı kaldım aranızdaaa((((
BAYILDIM BEN HEPİNİZE MAŞALLAHHHHHH
Senin için dua ediyorum, pıt pıtları duyup için rahatlasın bir an önce inşallah...Merhaba arkadaşlar. Kayınvalıdem ler deyiz. Pek giremiyorum girsem yazamıyorum.
Bugün doktora gittik beta ya bakildi sonuç yarın. 4+3 dedi kesesi 6mm dedi. Bebek var yok diyemeyiz dedi. 7. Haftada kalp atışı önemli dedi. Moralim bozuldu biraz.
Canım sıkıldı.
Herkes için dua ediyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins. Rabbim yüzümüzü güldürsün. :)
Senin gözlerinn yeter bebişim,maşallah.geldi bebişim yaa,bi de ablanız diye göndermiş, sana 43 diyeni vururlar vallahi, hepiniz ne çıtır ne güzelsiniz yaaa, ben yaşlı kaldım aranızdaaa((((
BAYILDIM BEN HEPİNİZE MAŞALLAHHHHHH
Montecim benim duyduğum polikistik overlerde yüksek olabiliyor amh değeri hani onlarda yumurta bol ama birbirlerini sıkıştırıyorlarmış, çatlayamıyorlarmış
canım sende çok güzelsin maşallahAnaaam bende kendi ismimi yazıcam sandım
bak olabilir, çünk, ben hiç bu kadar yüksek amh değeri duymadım,Montecim benim duyduğum polikistik overlerde yüksek olabiliyor amh değeri hani onlarda yumurta bol ama birbirlerini sıkıştırıyorlarmış, çatlayamıyorlarmış
Önce nick diyeyim dedim aslında, bu arada monteyi uğraştırdık vallahiAnaaam bende kendi ismimi yazıcam sandım
canımsınnn, o senin güzelliğin...@fshe2 nin önerisi ile yeniledik listeyi,moral olsun inşallah hepimizeSenin gözlerinn yeter bebişim,maşallah.
Bu arada listeye yaşlarımızı eklemen çok iyi olmuş moral olur.
canım çıktııııııııııııııııııııııııııııııııÖnce nick diyeyim dedim aslında, bu arada monteyi uğraştırdık vallahi
bak yaa delinin zoruna,sönük kalmak ne demek fıstık gibisin maşallah,herkesin kendine has farklı bi güzelliği var topikimizdekızlar yaa ne kadar güzelsiniz hepiniz sönük kaldım valla içinizde zaten beğenmezdim kendimi :)) maşallah hepinize
Resimler çok iyi moral oldu bugün montecim, mübarek güzellik yarışması sanki:)canımsınnn, o senin güzelliğin...@fshe2 nin önerisi ile yeniledik listeyi,moral olsun inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?