neden canın sıkıldı tatlım? bu arada sana fotolar attık,geldi mi?biraz canım sıkkın. kafamı dağıtmak için kendimi evrak işlerine verdim. bu arada sabah günaydın dedim kimse oralı olmadı.
hmm benim pek bilgim yok ya canım ondan dedim baktırsakmı diye ,bu doktorlarda ayrı bi dert başımızda :) benim dr ultrasonda baktı yumilere bi sorun görmedi demekki diyorum yoksa isterdi heraldevallahi amh ye bakıp verecekleri tek şey korku...apar topar tüp bebek yaptıracaklar,aman ben istemiyorum
2. doktora gittiğimde asistana derdimi anlatıyorum o da yorum yapıyor derken genç bir asistan daha girdi ben tam soru sorarken baktı şöyle hımm evet tüp tıkanıklığı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olur,bilmiyorum artık dedi ters ters ben ne olduğunu anlamadan çıktı gitti,aaaa şok oldum resmen.Kafamı attırdı sen kimsin,sana ne,beni bu şekilde sorgulama hakkını sana kim verdi,velev ki öyle bu senin sorunun mu,bu ne hadsizlik ya.Tövbe yarabbi Allah korusun aids olanlara bile böyle yaklaşılmıyor ya...bunlar ayrıca ukala tipler ya, o haddi nereden buluyorlarsa buluyorlar...bizde hep müşteri haklıdır,müşteriyi üzme,kırma,incitme, el üstünde tut anlayışı var hep
Oy canım benim ne oldu tatlım?biraz canım sıkkın. kafamı dağıtmak için kendimi evrak işlerine verdim. bu arada sabah günaydın dedim kimse oralı olmadı.
gerizekalı bunlar vallahi de billahide! yok artık yaaaa!!!! hayatımda ilk defa duyuyorum tüp tıkanıklığının cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olabileceğini!!!! bunların kafa güzel herhalde yaaa2. doktora gittiğimde asistana derdimi anlatıyorum o da yorum yapıyor derken genç bir asistan daha girdi ben tam soru sorarken baktı şöyle hımm evet tüp tıkanıklığı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olur,bilmiyorum artık dedi ters ters ben ne olduğunu anlamadan çıktı gitti,aaaa şok oldum resmen.Kafamı attırdı sen kimsin,sana ne,beni bu şekilde sorgulama hakkını sana kim verdi,velev ki öyle bu senin sorunun mu,bu ne hadsizlik ya.Tövbe yarabbi Allah korusun aids olanlara bile böyle yaklaşılmıyor ya...
aaa bugün kaçıncı gün? böyle olmaması gerek,test mi bozuk acaba? çünkü ince de olsa 2.çizgi olmalı mutlakabugün yaptığım ovi testi dün daha belirgindi koyulaşması gerekiyordu silikleşmiş iyice yumi çatladımı yoksa benim
en başta smear testi ile yapmışlardı onu bana rubella testi galiba? hatta ankaraya gönderdiler 1 hafta falan sürmüştü sonucun çıkmasıBenim kan sonuçları çıkmış 6 tüp kan almışlardı hepsi iyi çıkmış kızamıkçık geçirmedinmi dedi küçükken anneme sordum yok aşı oldun dedi aşı olsam değer biraz yüksek dedi doktor hiç sorun deil sadece döküntülü hastalık geçiren çocuklardan uzak durman yeter dedi.Oğlumda çıkmadı dedim incelememişlerdir dedi çünkü bir tık yukarda sadece dedi zaten hamilelikte öyle hastalara yaklaşılmaz temasta bulunulmaz sorun deil ama dikkat et dedi.Doktor uzaktan akraba yeni mezun ondan galiba çok inceliyor bak oğlumda demediler bile çok saçma ve tehlikeli.
Fotolar süper..sen,neden canın sıkıldı tatlım? bu arada sana fotolar attık,geldi mi?
10. gün canım yaa dün ince çizgi vardı dediğin gibi resimdeki gibiydi aynıaaa bugün kaçıncı gün? böyle olmaması gerek,test mi bozuk acaba? çünkü ince de olsa 2.çizgi olmalı mutlaka
sol kasıgımda agrı var suann kızz ara ara gelenDoğumdan sonra detaylı bir kan veriyimde yaptırayım aşımı bariannem ısrarla yaptırdım diyor ama tedbirli olmakta fayda var.....
yahu ne menopozu be kuzum, çıkar at onu kafandan 1 ay olmaz önümüzdeki ay patlar demedi mi kızlar? ne olur biraz daha sabırlı ol,inan bana gelişecek yumilerin vücut alışmaya çalışıyor sürece... yılmadan devam edecez,bizimde kaderimiz buymuş....en kısa zamanda fotonu bekliyorum buaradaaaaFotolar süper..sen,gibigibiyim EGE ASYA üçünüzün resmini gördüm. üçünüzde allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz. bende göndermek istiyorum ama iş yerimdeki bilgisayarda resmim yok. inşallah en kısa zamanda bende göndereceğim.
yumurtalarımın hiç gelişmemesine canım sıkıldı. denemediğim kür, yapmadığım şey kalmadı. niye gelişmiyor ki? ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum. acaba menapoza mı girdim?
benimde 7.gün çok belirgin çıkmış 8.gün seninki gibi tek çizgi çıkmıştı,hatta herkes test bozuktur demişti... yapmaya devam ettim 13.gün pik yaptı en koyu halini aldı,sonra silikleşti,sabırla devam et tatlım10. gün canım yaa dün ince çizgi vardı dediğin gibi resimdeki gibiydi aynı
bi sorunmu var acaba bende off
en başta smear testi ile yapmışlardı onu bana rubella testi galiba? hatta ankaraya gönderdiler 1 hafta falan sürmüştü sonucun çıkması
sağol canım yaa rahatladım şimdi , devam edeyim bakalım hergünbenimde 7.gün çok belirgin çıkmış 8.gün seninki gibi tek çizgi çıkmıştı,hatta herkes test bozuktur demişti... yapmaya devam ettim 13.gün pik yaptı en koyu halini aldı,sonra silikleşti,sabırla devam et tatlım
inşallah canım. yumilerim gelişir. yarın tiroit hormonlarıma baktıracağım. hiç gelişmemesi çok garip. yavaş gelişse ona da razı olacağım.yahu ne menopozu be kuzum, çıkar at onu kafandan 1 ay olmaz önümüzdeki ay patlar demedi mi kızlar? ne olur biraz daha sabırlı ol,inan bana gelişecek yumilerin vücut alışmaya çalışıyor sürece... yılmadan devam edecez,bizimde kaderimiz buymuş....en kısa zamanda fotonu bekliyorum buaradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?