Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ......................................................................................................................................16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................... 29.12.2015
3 34ebrari34 ................................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ...........................33............................................................................................. 06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.................................................................................................................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 ......................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 .............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ................................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

Son düzenleme:
no_name_ ay amaaam ben daha amh yi yatırmadım ki kafa gitti benim ya yaş 26 kafa 50:) çok pardon canım yanlış oldu ya lh 6.56 olan 1 in altonda çıkarsa tablo çok kötüdür demişti doktor yaptırmaya cesaret edemedim bende

hay Allah iyiliğini versin ben de bu nasıl değer böyle diyorum ;P

zeynepzumra cnm bnm kesede aynı 6 mm di banada kalp atışını duyalim dedi korkmaa seninkinin üslubu iyi olmamis
Ben bu doktorların üslubuna artık .............. valla ha,ağzımı bozdurdular artık.Yahu karşındaki zaten hassas,kadın olduğu için hassas bir katı hamile olduğu için hassas üstüne bunun için uzun süredir uğraştığı için hassas...Bu ne ya.

boz vallahi tatlım ağzını,şerefsiz bunlar,insan halinden,ruhundan hiç anlamıyorlar,hiç değerimiz yok bunların gözünde

boz vallahi tatlım ağzını,şerefsiz bunlar,insan halinden,ruhundan hiç anlamıyorlar,hiç değerimiz yok bunların gözünde
Yahu diyorum çok yoğunlar ondan mı böyleler doktor olsam bende mi böyle olurdum,sonra yok diyorum ya,valla hastamla ağlar hastam gülerdim galiba.Banka da ne yoğunluklar gördüm ne hesaplar kitaplar ne kasa farkları ne kalabalıklar ne sorunlu müşteriler...Hiç kimseyi de kırmadım.İşini yapmış olmak i.in yapmamak gerek hakkını vereceksin ya.

bunlar ayrıca ukala tipler ya, o haddi nereden buluyorlarsa buluyorlar...bizde hep müşteri haklıdır,müşteriyi üzme,kırma,incitme, el üstünde tut anlayışı var hep

kızlar bu amh ye ben baktırmadım hiç yumurtalıklar için mi bakılıyodu birde ne zaman baktırmak gerekiyor
dr da demedi hiç baktır diye

kızlar bu amh ye ben baktırmadım hiç yumurtalıklar için mi bakılıyodu birde ne zaman baktırmak gerekiyor
dr da demedi hiç baktır diye
ben de baktırmadım hiç de niyetim yok vallahi,nasılsa normal değerlerin çok altında çıkacak,moral bozmaya gerek yok dedim,uğraşıyorum işte bebiş için,daha ne yapayım....

biraz canım sıkkın. kafamı dağıtmak için kendimi evrak işlerine verdim. bu arada sabah günaydın dedim kimse oralı olmadı.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nasıl oralı olmayız,ben sabah bi girdim sonra alt kattan toplantıya çağırdılar gittim döndüğümde gitmişsin sen kuzum, kusura bakma ne olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…