canımsınbak yaa delinin zoruna,sönük kalmak ne demek fıstık gibisin maşallah,herkesin kendine has farklı bi güzelliği var topikimizde
vallahi süpper oldu daha bi kaynaştık gittik sankiResimler çok iyi moral oldu bugün montecim, mübarek güzellik yarışması sanki:)
hay Allah iyiliğini versin ben de bu nasıl değer böyle diyorum ;Pno_name_ ay amaaam ben daha amh yi yatırmadım ki kafa gitti benim ya yaş 26 kafa 50:) çok pardon canım yanlış oldu ya lh 6.56 olan 1 in altonda çıkarsa tablo çok kötüdür demişti doktor yaptırmaya cesaret edemedim bende
Ben bu doktorların üslubuna artık .............. valla ha,ağzımı bozdurdular artık.Yahu karşındaki zaten hassas,kadın olduğu için hassas bir katı hamile olduğu için hassas üstüne bunun için uzun süredir uğraştığı için hassas...Bu ne ya.zeynepzumra cnm bnm kesede aynı 6 mm di banada kalp atışını duyalim dedi korkmaa seninkinin üslubu iyi olmamis
boz vallahi tatlım ağzını,şerefsiz bunlar,insan halinden,ruhundan hiç anlamıyorlar,hiç değerimiz yok bunların gözündeBen bu doktorların üslubuna artık .............. valla ha,ağzımı bozdurdular artık.Yahu karşındaki zaten hassas,kadın olduğu için hassas bir katı hamile olduğu için hassas üstüne bunun için uzun süredir uğraştığı için hassas...Bu ne ya.
hay Allah iyiliğini versin ben de bu nasıl değer böyle diyorum ;P
Yahu diyorum çok yoğunlar ondan mı böyleler doktor olsam bende mi böyle olurdum,sonra yok diyorum ya,valla hastamla ağlar hastam gülerdim galiba.Banka da ne yoğunluklar gördüm ne hesaplar kitaplar ne kasa farkları ne kalabalıklar ne sorunlu müşteriler...Hiç kimseyi de kırmadım.İşini yapmış olmak i.in yapmamak gerek hakkını vereceksin ya.boz vallahi tatlım ağzını,şerefsiz bunlar,insan halinden,ruhundan hiç anlamıyorlar,hiç değerimiz yok bunların gözünde
çıkar canım benim daha gençsin,güzel çıkar elbet,korkup stres yapma sakınay bide öyle çıksa ya ne güzel olur o da sifirlardadir kesinde napalim nasip
bunlar ayrıca ukala tipler ya, o haddi nereden buluyorlarsa buluyorlar...bizde hep müşteri haklıdır,müşteriyi üzme,kırma,incitme, el üstünde tut anlayışı var hepYahu diyorum çok yoğunlar ondan mı böyleler doktor olsam bende mi böyle olurdum,sonra yok diyorum ya,valla hastamla ağlar hastam gülerdim galiba.Banka da ne yoğunluklar gördüm ne hesaplar kitaplar ne kasa farkları ne kalabalıklar ne sorunlu müşteriler...Hiç kimseyi de kırmadım.İşini yapmış olmak i.in yapmamak gerek hakkını vereceksin ya.
ben de baktırmadım hiç de niyetim yok vallahi,nasılsa normal değerlerin çok altında çıkacak,moral bozmaya gerek yok dedim,uğraşıyorum işte bebiş için,daha ne yapayım....kızlar bu amh ye ben baktırmadım hiç yumurtalıklar için mi bakılıyodu birde ne zaman baktırmak gerekiyor
dr da demedi hiç baktır diye
bilmiyorum ki baktırsakmı canım belki bişey verir dr ona göre gelir meleklerimizben de baktırmadım hiç de niyetim yok vallahi,nasılsa normal değerlerin çok altında çıkacak,moral bozmaya gerek yok dedim,uğraşıyorum işte bebiş için,daha ne yapayım....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nasıl oralı olmayız,ben sabah bi girdim sonra alt kattan toplantıya çağırdılar gittim döndüğümde gitmişsin sen kuzum, kusura bakma ne olur....biraz canım sıkkın. kafamı dağıtmak için kendimi evrak işlerine verdim. bu arada sabah günaydın dedim kimse oralı olmadı.
vallahi amh ye bakıp verecekleri tek şey korku...apar topar tüp bebek yaptıracaklar,aman ben istemiyorumbilmiyorum ki baktırsakmı canım belki bişey verir dr ona göre gelir meleklerimiz
bernuşum dönmedin mi daha gezmeden,nerelerdesin kuzuummmmmzeynepzumra cnm bnm kesede aynı 6 mm di banada kalp atışını duyalim dedi korkmaa seninkinin üslubu iyi olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?