benimde takvime göre 14.çatlaması gerekiyor bu ay testle öğrenicez bakalım ne zaman çatlayacak hergün aynı saate yapmaya çalışcam artıktoprak-35 tatlim ovulasyon günü böyle olmuştu bak benim, 13.gün testi
susmadık be bebişim iş güç derken zor yetişiyorum buralara,sen nasılsın bakiimkızzlalrrr sustunuz ben geldım
sol kasıgımda agrı var suann kızz ara ara gelen
Tatlım ya hadi geçtim her şeyi bir tarafa durum bu değil diyelim gerçekten böyle bir hastalık sahibisin Allah korusun,sen yargılayacak kimsin,gelmişsin ortalıkta söylüyorsun,laf nereye gider bilmiyor musun?Öyle moralim bozulmuştu ki...gerizekalı bunlar vallahi de billahide! yok artık yaaaa!!!! hayatımda ilk defa duyuyorum tüp tıkanıklığının cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olabileceğini!!!! bunların kafa güzel herhalde yaaa
aynenn rahımn ıcınde bendede ıgne battı sankı öle olduu ama sol kasgımda gerılme vardııı ınss ıyıye ısarettır bunlarr 9 gun kaldı kalp atısınaa allahn ıznıyleBebişim hiç takma onlar bende haaala var rahim büyüyor kasıklara batma yapar iğnelenme oluyor mesela bende sabah kramp girdi oturdum yere geçti
aynenn rahımn ıcınde bendede ıgne battı sankı öle olduu ama sol kasgımda gerılme vardııı ınss ıyıye ısarettır bunlarr 9 gun kaldı kalp atısınaa allahn ıznıyle
öyle canım yaaa seni baya üzmüşler, boşver hiç takılma geçmişe dönüp bu saçma şeylereTatlım ya hadi geçtim her şeyi bir tarafa durum bu değil diyelim gerçekten böyle bir hastalık sahibisin Allah korusun,sen yargılayacak kimsin,gelmişsin ortalıkta söylüyorsun,laf nereye gider bilmiyor musun?Öyle moralim bozulmuştu ki...
oyy oy kıyamam,mercimeğimizin kalp atışlarını duyacaz, hiç tasalanma tatlım gebelikte olur bunlarrrrraynenn rahımn ıcınde bendede ıgne battı sankı öle olduu ama sol kasgımda gerılme vardııı ınss ıyıye ısarettır bunlarr 9 gun kaldı kalp atısınaa allahn ıznıyle
aynenn cnm ıns 9 gun sonra gttcem 11 şubata randevu verdıoyy oy kıyamam,mercimeğimizin kalp atışlarını duyacaz, hiç tasalanma tatlım gebelikte olur bunlarrrrr
az kaldı tatlım hayırlısıyla duyacaz inşallah pıtpıt sesleriiiaynenn cnm ıns 9 gun sonra gttcem 11 şubata randevu verdı
ısttee ben son gecen ay bende öle olmusttummm cnm hadı hayırlısısııaz kaldı tatlım hayırlısıyla duyacaz inşallah pıtpıt sesleriiibenim de adet günü 11 şubat kırmızı kartı yiyecem sanki ben yine, ilk defa bu ay hiç umurumda değil kırmızı kartı yeme,nedense soğuyorum mevzudan yavaş yavaş sanırım
hayırlısı kuzum ama bende hakkaten bir şey yok ne göğüs şişmesi, ne akıntı,ne göğüste ağrı,renk koyulaşması,damar çıkması, ne bileyim kasık batması,alttan rahim çekmesi,baş dönmesi, bulantı vs vs vs...ilkkkk defa bu kadar boşumısttee ben son gecen ay bende öle olmusttummm cnm hadı hayırlısısıı
Benim göğüslerim bir acıyor bir acıyor kaç gün önceden başladı yahayırlısı kuzum ama bende hakkaten bir şey yok ne göğüs şişmesi, ne akıntı,ne göğüste ağrı,renk koyulaşması,damar çıkması, ne bileyim kasık batması,alttan rahim çekmesi,baş dönmesi, bulantı vs vs vs...ilkkkk defa bu kadar boşum
öptük bebişimmm dikkat et kendineCanlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum seviyorum
benim de hep acırdı bu ay hiçbir his yokBenim göğüslerim bir acıyor bir acıyor kaç gün önceden başladı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?