Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

gerizekalı bunlar vallahi de billahide! yok artık yaaaa!!!! hayatımda ilk defa duyuyorum tüp tıkanıklığının cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olabileceğini!!!! bunların kafa güzel herhalde yaaa
Tatlım ya hadi geçtim her şeyi bir tarafa durum bu değil diyelim gerçekten böyle bir hastalık sahibisin Allah korusun,sen yargılayacak kimsin,gelmişsin ortalıkta söylüyorsun,laf nereye gider bilmiyor musun?Öyle moralim bozulmuştu ki...

Bebişim hiç takma onlar bende haaala var rahim büyüyor kasıklara batma yapar iğnelenme oluyor mesela bende sabah kramp girdi oturdum yere geçti
aynenn rahımn ıcınde bendede ıgne battı sankı öle olduu ama sol kasgımda gerılme vardııı ınss ıyıye ısarettır bunlarr 9 gun kaldı kalp atısınaa allahn ıznıyle

aynenn rahımn ıcınde bendede ıgne battı sankı öle olduu ama sol kasgımda gerılme vardııı ınss ıyıye ısarettır bunlarr 9 gun kaldı kalp atısınaa allahn ıznıyle

Hadi az kaldı :) bu daha heyecanlı inan...Benim taaa 22 sine randevum 2 li test için doktor iyi dedi sonuçlara

öyle canım yaaa seni baya üzmüşler, boşver hiç takılma geçmişe dönüp bu saçma şeylere

oyy oy kıyamam,mercimeğimizin kalp atışlarını duyacaz, hiç tasalanma tatlım gebelikte olur bunlarrrrr

aynenn cnm ıns 9 gun sonra gttcem 11 şubata randevu verdı
az kaldı tatlım hayırlısıyla duyacaz inşallah pıtpıt sesleriii benim de adet günü 11 şubat kırmızı kartı yiyecem sanki ben yine, ilk defa bu ay hiç umurumda değil kırmızı kartı yeme,nedense soğuyorum mevzudan yavaş yavaş sanırım

ısttee ben son gecen ay bende öle olmusttummm cnm hadı hayırlısısıı

ısttee ben son gecen ay bende öle olmusttummm cnm hadı hayırlısısıı
hayırlısı kuzum ama bende hakkaten bir şey yok ne göğüs şişmesi, ne akıntı,ne göğüste ağrı,renk koyulaşması,damar çıkması, ne bileyim kasık batması,alttan rahim çekmesi,baş dönmesi, bulantı vs vs vs...ilkkkk defa bu kadar boşum

Benim göğüslerim bir acıyor bir acıyor kaç gün önceden başladı ya

kızlar bu kasıkta çekilme bayadır var bende adet öncesinde başlamışdı düne kadar bebiş mi var acaba diyordum hatta:) dün test yapıp negatifi yiyince emin oldum artık ama başka neden olabilirki bu ,bi ağırlık hissi var orada anlamadım çok hissettiriyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…