Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ankaralıyım...Şark görevimizi Güneydoğunun bir ilinde elimiz kalbimizde bitirdik geldik.Evet memleketimize döndük...Burası daha da beter.Şu an ortam çok çok kötü.Allah başta eşim olmak üzere tüm askerimizi,polisimizi korusun.Evet eşim başımda çok şükür ama bir yerlere başka yuvalara,yüreklere çoktannnn ateş düştü.Allah sabır versin.Sebep olanların Allah belasını versin.Kolay kolay can veremesinler inşallah.Televizyonda hala eğlence programları var...Tabii ya millet gülsün,eğlensin.Tam zamanı gerçekten.

aynen canım katılıyorum ...

Millet olarak başımız sağolsun ocaklara kör ateş düşüyor dilerim Allahtan sebep olanda aynı acıları çeksin. ..

Benimde aranıza alirmisin iz geçen yıl şubatta tiplerinin tikali olduğunu öğrendim özelde tüp bebek yaptırdım haziranda negatif sonuçlandı bu sefer üniversite hastanesinde denemek için başladık bugün rezervinin çok düştüğünü acil tüp bebek yapılmasi gerektigini öğrendim çok üzgünüm kasımdan bu yana sağlıklı beslenmeye dikkatle ediyorum .. doktoruma bitkisel kullanma dedi ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana ne olur

Aramıza hoşgeldin tüplerden başka problemin varmı hormon değerlerin nasıl

Hayret hangi dr aktar önerdi merak ettim doğrusu öğrenebilir miyim lütfen rica etsem

Hayret hangi dr aktar önerdi merak ettim doğrusu öğrenebilir miyim lütfen rica etsem
evet canım dr. bayağı övdü yani kullananların faydasını gördüğünü söledi.. önder Başeğmez.. ama ablam eczacı olduğundan sakın alma dedi.. dr.la aktarların işbirliği yaptığını söledi. bende almadım tabii...

Oluyor canım bende 300tl verdim ne yapim umut dünyası kim ne derse alıp kullanmaya çalışıyorum biri olmazda diğeri olsun diyorum.
o an dr.dan çıkıp aktara gittim ya hani merakımdan.. üzerimde nakitim okadar olsaydı alırmıydım bilemiyorum yani ama ablam öyle söyleyince içimdeki heves öldü :)

hoş geldin canım.. canını sıkma, öncelikle sakin olmanı ve stres yapmamanı tavsiye ediyorum....herşey Allahtan olduğunu biliyoruz , hayırlısıysa eğer bizimde evladımız olur.. bizdensin yani burda yaptıklarımızı ve nelerin bize yaradığını yaramadığını söylüyor derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz kısacası monte başta olmak üzere aile gibi olduk sende bu aileye hoş geldin :)

Var canım hergün yeni birşey çıkıyor dün hormon testi verdim e2 274 çıkmış ilk defa bu kadar yüksek napicam bilmiyorum
canım eğer folükül kistin varsa e2 ondan böyle yüksek çıkar.. yani bu durumda fshın düşmüş olur yani e2 fshı baskılıyor.. fshınla birlikte yazarsan daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Uzun zamandır takip ediyorum sizleri artık ben de yazayım dedim.
Eylül ayında çikolata kistinden ameliyat oldum ve kurtuldum sandım ki hiç de öyle olmamış her şey yeni başlamış meğer, ameliyattan sonra tüp şişmesi yaşadım ve bütün hormon değerlerim kötüleşti, iki ay önce fsh 16- e2 19- amh 0.64 dü aslanpençesi kullandım 1 ay ikinci aydayım ve şuan fsh 14-e2 13- amh 0.37 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım hoşgeldin aramıza, değerlerimiz hepimizin bozuk seni en iyi biz anlarız..kürlerle fsh düşer, e2 düşük biraz onu yükseltmemiz gerek.. ovulasyona kadar hergün 1 bardak adaçayı içmeni öneririm e2 yi yükseltiyor bizzat denedim.. buarada hayıt suyu da hormonları düzenliyor, birlikte başaracağız inşallah

tatlım hoşgeldin sen de aramıza,tabiki seni de aramıza alırız öncelikle bu topikte umutsuzluk,stres,hayal kırıklığı yoktur, lütfen rahat olmaya çalış çünkü stres tüm hormonlarımızı olumsuz etkiliyor, gerisi bitkisellerle kolay, dr un bitkisel kullanma demiş,zaten çoğu bitkisele karşı, peki tedavi edebilecek miymiş?

ben kendi adıma bitkisel kullanıyorum, ve de çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim... bana bu değerle hamile kalman imkansız, tüp bebek bile yapamazsın dedi dr, 4 aydır korunmuyorum 2 gebelik atlattım...kimyasal gebelikti ikisi de, şu an sorunun kaynağını bulduk sanki,rahim kanalındaki bir parça yüzünden embriyo tutunamıyor diye düşünüyoruz,pazartesi histeroskopi olacağım bakalım sonuçlar ne olacak...

hormon testi sonuçların nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…