hımm kolay gelsın cnm bende ıyıyım napım oturuyorum öyleçalışıyorum canım benim yoğundu ortam giremedim..nasılsın???
geçti mi biraz bulantıların? daha iyisin umarımhımm kolay gelsın cnm bende ıyıyım napım oturuyorum öyle
2 gundur ıyıyımm cnmm yemek yıyorum en azındangeçti mi biraz bulantıların? daha iyisin umarım
ooo maşallah bu süper haber, şimdi başlar artık yemek isteğin,aşermelerin2 gundur ıyıyımm cnmm yemek yıyorum en azından
iştahhım acık gbı göz kırpıo asermeye gelırsek ben normaldede aseren bı ınsanım kız durup dururkkenn cnm ceker bıseylerrooo maşallah bu süper haber, şimdi başlar artık yemek isteğin,aşermelerin
kıyamam yaaa, güzel haberler bunlar, ye bebişim ye de yeğenimize vitamin olsunnniştahhım acık gbı göz kırpıo asermeye gelırsek ben normaldede aseren bı ınsanım kız durup dururkkenn cnm ceker bıseylerr
aynn cnm artık yavas yavas yemeeye calıscam herseydenn sımdıde nankörlüğüm tutuo ıkı gundur nıye bulantım yok dıorm :)))kıyamam yaaa, güzel haberler bunlar, ye bebişim ye de yeğenimize vitamin olsunnn
tatlım akıntıya bakma hiç, yanıltır seni...Kızlar benim regl nin 15.günü ama hiç akıntım yok acaba yumurtlamayacakmıyım
aynen canım .. proje aşamasında keşke eşim olsaydı nasıl anlatırım bilemiyorum artık.. :)2 haftada tamamlanacak tatlım az kalmış olmalıasıl proje aşaması çıldırtıcıdır Allah kolaylık versin
Canım bende o akıntıyı bekliyorum çalışmalara başlamak içintatlım akıntıya bakma hiç, yanıltır seni...
canım o akıntı bende hiiiççç olmadı.. hatta yumurtladığım zamanlarda bile olmadı...Kızlar benim regl nin 15.günü ama hiç akıntım yok acaba yumurtlamayacakmıyım
Hadi yaa bende 3 gün perhizi uygulayım dedim çok akıllıyım ya :) neyse bundan sonra gün aşırı mı denemek lazımcanım o akıntı bende hiiiççç olmadı.. hatta yumurtladığım zamanlarda bile olmadı...
gözünaydınnn canmm darısı bizlere olsunnn inşallaaahhh...Kizlar merhaba :) bu dönem programım pek yoğun giremiyorum pek ama okuyorum yazdıklarınizi... Ben yine grip oluyorum baya halsizim mide bulantilarim devam :)
Bu arada dün doktora gittim her şey yolunda bir sorun yok dedi 11 haftalık olmuş normalde cuma günü 11 haftalık olacakti :)onun dışında doktor bi kız havası var dedi bende şaşırdım genelde soylemiyor doktorlar diye :) kesinligi 4 ayi geçince belli olur ama tecrübelerime göre kız gibi duruyor dedi :):)
canım ben doktor kontrolünde 5 ay yumurta takibi yaptırdım dediğim gibi akıntı kesinlikle olmadı.. ama yumurtlama olmuştu.. evet canım 1 gün durup 1 gün yapmak en güzeli .. fsh ve e2 normalmi senin canım?Hadi yaa bende 3 gün perhizi uygulayım dedim çok akıllıyım ya :) neyse bundan sonra gün aşırı mı denemek lazım
Yok be kuzum fsh 33 e2 28 3 aydır kür uyguluyorum bu ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal folik incir ceviz fındık badem sam fıstığı hayıt hapı kullandım arada bir hurma yedim hehehecanım ben doktor kontrolünde 5 ay yumurta takibi yaptırdım dediğim gibi akıntı kesinlikle olmadı.. ama yumurtlama olmuştu.. evet canım 1 gün durup 1 gün yapmak en güzeli .. fsh ve e2 normalmi senin canım?
Yalnız yazarken bile gülüyorum ne buldum yemişim bu ay gelişmeyen yumurta harbiden utansın ben yumurta olsam çifter çifter buyurdum :)Yok be kuzum fsh 33 e2 28 3 aydır kür uyguluyorum bu ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal folik incir ceviz fındık badem sam fıstığı hayıt hapı kullandım arada bir hurma yedim hehehe
gözünaydınnn canmm darısı bizlere olsunnn inşallaaahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?