Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

iştahhım acık gbı göz kırpıo asermeye gelırsek ben normaldede aseren bı ınsanım kız durup dururkkenn cnm ceker bıseylerr
kıyamam yaaa, güzel haberler bunlar, ye bebişim ye de yeğenimize vitamin olsunnn

Kizlar merhaba :) bu dönem programım pek yoğun giremiyorum pek ama okuyorum yazdıklarınizi... Ben yine grip oluyorum baya halsizim mide bulantilarim devam :)
Bu arada dün doktora gittim her şey yolunda bir sorun yok dedi 11 haftalık olmuş normalde cuma günü 11 haftalık olacakti :) onun dışında doktor bi kız havası var dedi bende şaşırdım genelde soylemiyor doktorlar diye :) kesinligi 4 ayi geçince belli olur ama tecrübelerime göre kız gibi duruyor dedi :):)

gözünaydınnn canmm darısı bizlere olsunnn inşallaaahhh...

Hadi yaa bende 3 gün perhizi uygulayım dedim çok akıllıyım ya :) neyse bundan sonra gün aşırı mı denemek lazım
canım ben doktor kontrolünde 5 ay yumurta takibi yaptırdım dediğim gibi akıntı kesinlikle olmadı.. ama yumurtlama olmuştu.. evet canım 1 gün durup 1 gün yapmak en güzeli .. fsh ve e2 normalmi senin canım?

canım ben doktor kontrolünde 5 ay yumurta takibi yaptırdım dediğim gibi akıntı kesinlikle olmadı.. ama yumurtlama olmuştu.. evet canım 1 gün durup 1 gün yapmak en güzeli .. fsh ve e2 normalmi senin canım?
Yok be kuzum fsh 33 e2 28 3 aydır kür uyguluyorum bu ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal folik incir ceviz fındık badem sam fıstığı hayıt hapı kullandım arada bir hurma yedim hehehe

Yalnız yazarken bile gülüyorum ne buldum yemişim bu ay gelişmeyen yumurta harbiden utansın ben yumurta olsam çifter çifter buyurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…