ayyyy canıımmm allah razı olsun ... bebeğin sağlıklı bir şekilde gelir inşallah..Insallah canım dualarimdasiniz her zaman :)
peki canım faydası oldumu yani bu kullandıklarının? birde e2 benimde düşük çıktı adetim hala gelmedi 2 ay olcak nerdeyse... e2 nin düşük olmasından kaynaklanmış olacakki dr. bana cylo.. verdi kullan diye demek istediğim adetlerin düzenlimi?Yok be kuzum fsh 33 e2 28 3 aydır kür uyguluyorum bu ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal folik incir ceviz fındık badem sam fıstığı hayıt hapı kullandım arada bir hurma yedim hehehe
doğal aşılama yapmış, şansına da tutmuş :) rezervi yeterli, fsh falan iyiymiş demk ki, biz olsak hamile kalana kadar idam edilmiştik bile
tövbe yarabbiiii
Bak şimdi kuzum ben 32 yaşındayım 9 yasinda kızım var 2.bebegi 4 senedir istiyoruz 28 gunde bir hic sasmayan regl duzenim var dı bu test sonuçlarıma göre doktor tüp bebek şansın yüzde 3 dedi bende çok düşük bir ihtimal olarak gördüğüm için saraçoğlundan kür kullandım soğan suyu ile başlıyor içtim bitince regl oldum sonra aslan pencesi 1 ay ictim olmadım sonra soğan suyu içtim olmadım sonra civan perçemi içtim yine olmadım geçti aradan 2 ay tarlusal kullandım oldum ondan sonra bu dediklerimi içmeye başladım şimdi regl olursam tekrar tahlil yaptırcam faydası olup olmadığını o zaman anlarımpeki canım faydası oldumu yani bu kullandıklarının? birde e2 benimde düşük çıktı adetim hala gelmedi 2 ay olcak nerdeyse... e2 nin düşük olmasından kaynaklanmış olacakki dr. bana cylo.. verdi kullan diye demek istediğim adetlerin düzenlimi?
Neredeymis o aktar bide oraya gideyim :) ben sazan hahahakızlar size bişe söleyim rahim filmimi çeken dr.un yanına gittim evrak için... adam aynen şöyle söyledi,, bi aktar var git oraya güzel bi karşım hazırlıyor yumurtaların kaliteli hale geliyor diye... neyse gittim dediği aktara karışımda ne var dedim söyleyemem dedi, ne kadar dedim 500 tl.. dedi ... görseniz adam resmen dr. olmuşfsh düşürüyor amh'ı yükseltiyor garantisni 100' de 100 veriyorum dedi... neyse almadan çıktım...
hımmmm anladım canım.. bence sen adet düzenini yerine getirmen çok iyi olur benim yaptığım hatayı yapma yani ben 2 sene olacak adetlerim düzensiz allahın bir kulu doktorda bunun için ilaç vermedi.. ennn sonnnn artıkkk doktorun aklına adet düzenleyici vermek geldi.. aklına ne düştüyse... ilkkk mantık adet düzenlemek olmalı bi doktorun.. neyse şimdi ilacım bitmek üzere cylo... diye bilaç 21 gün içiyosun.. e2 yi olumlu katkısı varmış... sende doktorunla konuşursun canm... adetinin düzenli olması konusunda...Bak şimdi kuzum ben 32 yaşındayım 9 yasinda kızım var 2.bebegi 4 senedir istiyoruz 28 gunde bir hic sasmayan regl duzenim var dı bu test sonuçlarıma göre doktor tüp bebek şansın yüzde 3 dedi bende çok düşük bir ihtimal olarak gördüğüm için saraçoğlundan kür kullandım soğan suyu ile başlıyor içtim bitince regl oldum sonra aslan pencesi 1 ay ictim olmadım sonra soğan suyu içtim olmadım sonra civan perçemi içtim yine olmadım geçti aradan 2 ay tarlusal kullandım oldum ondan sonra bu dediklerimi içmeye başladım şimdi regl olursam tekrar tahlil yaptırcam faydası olup olmadığını o zaman anlarım
canım valla ben göze alamadımNeredeymis o aktar bide oraya gideyim :) ben sazan hahaha
niye bukadar pahalı dedim tamamen organik dedi... ama yinede bukadar pahalı olaamaazzz yani... resmen insanların duygularıyla oynuyorlar...Neredeymis o aktar bide oraya gideyim :) ben sazan hahaha
Acaba seni yollayan kişiyle onun arasında bir anlaşma varmı ama bişey daha diyeyim ben saraçoğlu ndan aldığım kür de 260 TL idi ve bana 2 kür kullanacaksın sonra başka küre geçeceğiz dedi 520 sırf bu yapıyor diğer kür hariç ve içinde aslan pencesi civan perçemi bide çörek otu yağı var bunlar 260 TL buda bana çok geldi aktarda 5 TL ye bi torba veriyorlar :)niye bukadar pahalı dedim tamamen organik dedi... ama yinede bukadar pahalı olaamaazzz yani... resmen insanların duygularıyla onuyorlar...
Canım benim zaten adetim düzenliydi bu kürü kullanmaya başladım böyle oldu.aradim tekrar orayı içeride çalışma var olmaman normal hormonları dengelemeye çalışıyor dedi.hımmmm anladım canım.. bence sen adet düzenini yerine getirmen çok iyi olur benim yaptığım hatayı yapma yani ben 2 sene olacak adetlerim düzensiz allahın bir kulu doktorda bunun için ilaç vermedi.. ennn sonnnn artıkkk doktorun aklına adet düzenleyici vermek geldi.. aklına ne düştüyse... ilkkk mantık adet düzenlemek olmalı bi doktorun.. neyse şimdi ilacım bitmek üzere cylo... diye bilaç 21 gün içiyosun.. e2 yi olumlu katkısı varmış... sende doktorunla konuşursun canm... adetinin düzenli olması konusunda...
aynen canım pahalı geldi almadım ... ablama sorayim dedim kendisi eczacı sakın alma dedi doktorlarla işbirliği yapıyolar dedi ,, az değil o doktorlar dedi....Acaba seni yollayan kişiyle onun arasında bir anlaşma varmı ama bişey daha diyeyim ben saraçoğlu ndan aldığım kür de 260 TL idi ve bana 2 kür kullanacaksın sonra başka küre geçeceğiz dedi 520 sırf bu yapıyor diğer kür hariç ve içinde aslan pencesi civan perçemi bide çörek otu yağı var bunlar 260 TL buda bana çok geldi aktarda 5 TL ye bi torba veriyorlar :)
o da ilginç canım yaaa kullan bakalım nasıl olacak.. benim aklıma bir tek bal ve polen yatıyor yumurtaları kaliteli kılmak için yani bide okadarrr çok soğan suyuyla hamile kalan olduki etrafımda ... sana anlatamam... onu yapacam bak..Canım benim zaten adetim düzenliydi bu kürü kullanmaya başladım böyle oldu.aradim tekrar orayı içeride çalışma var olmaman normal hormonları dengelemeye çalışıyor dedi.
canım bişe söleyim sana ,, uzun bir süre sağlam beslenmek gerekli yani süt yoğurt yeşillik bal polen ..... stres de olmicak tabii...Canım benim zaten adetim düzenliydi bu kürü kullanmaya başladım böyle oldu.aradim tekrar orayı içeride çalışma var olmaman normal hormonları dengelemeye çalışıyor dedi.
canım adanalıyıkKizlarrrr ankarada patlama olmuş herkes iyi mi ankaradakilrrrrr? Bi yazın ya, aklım sizde
Benim aklıma yatanda hayıt ve bal tarcın çörek otu bunu deneyen herkes 3 ay içinde hamile kalmış darısı bizlere inşallaho da ilginç canım yaaa kullan bakalım nasıl olacak.. benim aklıma bir tek bal ve polen yatıyor yumurtaları kaliteli kılmak için yani bide okadarrr çok soğan suyuyla hamile kalan olduki etrafımda ... sana anlatamam... onu yapacam bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?