Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

günaydın bebişim,hoşgeldin...nasılsın

bu arada internet bende çook yavaş sebebini bilmiyorum ama hemen yazamıyorum aklınızda olsun canlar...
maalesef dünkü ankara patlamasndan dolayı ınternet uzerınde örgütlesmeyı önlemek amacıyla tüm sosyall aglarınn erısımını kısıtlıolar cnm face twıtter her sosyal ag ı

Kızlar şu sigarayı nasıl birakicam ya şimdilik azaltmayı 2-3 gün diyorum ama psikolojik sanırım ağzım çok acı inşallah bırakırım sunu
oohooo bız no_name_ ilee beraber tesaduf aynı gun sıgarayı bıraktık ve ıkımızde gunde pakett devıren ınsanlarızz ama iştee kararlı olunca bırakıosun at paketını herkese bıraktgnı söyle bak bıızım 3 bucuk ay oldu

Kızlar şu sigarayı nasıl birakicam ya şimdilik azaltmayı 2-3 gün diyorum ama psikolojik sanırım ağzım çok acı inşallah bırakırım sunu
Aynı dert bendede var keyf için içtiğim bazen 6 7 ay ağzıma sürmediğim o illet şeyi şimdi ekmek şu gibi tüketiyorum ve canım hiç bırakmak istemiyor.2 günde bir paket bitiriyorum bazen daha fazla oluyor

no_name_ canım d vitaminini önümüzdeki ay ölçtürüp öyle başla.ben bugün bir daha içicem tamam oluyorum galiba.
birde bu ay kürlere ara ver.şu histereskopiyi sağlıcakla atlat...dr unada güveniyorsun..yapman gereken olursa operasyon sonrası yaparsın...naçizane tavsiyem budur...senin düzene girmiş zaten maşallah...gebe kalabilmek çok büyük nimet..inşallah devamıda gelecek...

sekerpancari Yavaş da olsa gelişsinler canım inşallah 3ü de gelişir

Opudan sonra transfer yapılacak mı dondurulacak mı ne diyo doktorun?
canım inşallah hani 3. çok sürpriz gelişir gelişmez bilmiyorum ama nasip kısmet...transfere hazırlanıyoruz diyor dr. dondurma niyetinde değil pek...

sekerpancari Kişiye göre değişir tabi ama iyi düşün canım bu konuyu. Ben ilk tedavimde hemen transfer istedim gerçi teklif etsem de dondurmazlardı merkezin politikası değilmiş gerekmedikçe taze transfer yapıyoruz demişlerdi ama negatif sonuçtan sonra çok zaman kaybettim şimdi pişmanım onun için uyarmak istiyorum herkesi. Her adetim boşa gitmiş gibi geliyo şimdi geriye dönüp bakınca. Bir de Allah sağlıkla versin 1 tane versin kısmet işi ama kardeşi de olsun istiyorum bebeğim olursa. Hamile kalırsam 1-2 sene sonra şimdiki durumumdan daha kötü olacak o zaman şansım daha da azalacak. Dondurulmuş olması hem şans arttırır hem geleceği garantiye alır gibi geliyo bana.

tamam tatlım öyle yapayım o halde, pazartesiyi bi atlatayım Allah'ın izni ile...

bazen karamsarlığa kapılıyorum boşuna mı uğraşıyorum,zaman ve maddi kayıp yaşıyorum olmayacak mı acaba diye o zaman tek dayanağım bu kimyasal gebelikler oluyor, bilmiyorum doğru yolda mıyım...

çok sıkıcı bir süreç maalesef, sonu güzel olsun inşallah

ayy kızlarr çok güzel bişey buldummm

Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
ayyy çok tatlısın canım yaaa, hayır olsun inşallahhh, inşallah doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…