- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Evet diğer tüp bebek döneminde yükseldı kesinlikle stresten oldu onu biliyorumoyy iyi düşmüş maşallah, ama çok sinsi bi hormon bu prolaktin çaktırmadan yükseliveriyor,amman dikkat tatlım
maalesef dünkü ankara patlamasndan dolayı ınternet uzerınde örgütlesmeyı önlemek amacıyla tüm sosyall aglarınn erısımını kısıtlıolar cnm face twıtter her sosyal ag ıgünaydın bebişim,hoşgeldin...nasılsın
bu arada internet bende çook yavaş sebebini bilmiyorum ama hemen yazamıyorum aklınızda olsun canlar...
oohooo bızKızlar şu sigarayı nasıl birakicam ya şimdilik azaltmayı 2-3 gün diyorum ama psikolojik sanırım ağzım çok acı inşallah bırakırım sunu
Aynı dert bendede var keyf için içtiğim bazen 6 7 ay ağzıma sürmediğim o illet şeyi şimdi ekmek şu gibi tüketiyorum ve canım hiç bırakmak istemiyor.2 günde bir paket bitiriyorum bazen daha fazla oluyorKızlar şu sigarayı nasıl birakicam ya şimdilik azaltmayı 2-3 gün diyorum ama psikolojik sanırım ağzım çok acı inşallah bırakırım sunu
inşallah canım inşallah dua ile iğne ilaçla bekliyorum bende zamanımı...şekerpancarım yavaş olsun ama sağlıklı olsunlar inşallah çoğu gitti azı kaldı canım..
Allah binlerce kere razı olsun...sizlerde aynı şekilde benim dualarımdasınız...aminnnnsekerpancari canım sen ve tüm topikteki arkadaşlar dualarımdasınızzzz, Rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah...
canım inşallah hani 3. çok sürpriz gelişir gelişmez bilmiyorum ama nasip kısmet...transfere hazırlanıyoruz diyor dr. dondurma niyetinde değil pek...sekerpancari Yavaş da olsa gelişsinler canım inşallah 3ü de gelişir
Opudan sonra transfer yapılacak mı dondurulacak mı ne diyo doktorun?
tamam tatlım öyle yapayım o halde, pazartesiyi bi atlatayım Allah'ın izni ile...no_name_ canım d vitaminini önümüzdeki ay ölçtürüp öyle başla.ben bugün bir daha içicem tamam oluyorum galiba.
birde bu ay kürlere ara ver.şu histereskopiyi sağlıcakla atlat...dr unada güveniyorsun..yapman gereken olursa operasyon sonrası yaparsın...naçizane tavsiyem budur...senin düzene girmiş zaten maşallah...gebe kalabilmek çok büyük nimet..inşallah devamıda gelecek...
canımsın,Allah senden ve tüm arkadaşlarımızdan razı olsun,Rabbim tez zamanda bebiş haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallahhhAllah binlerce kere razı olsun...sizlerde aynı şekilde benim dualarımdasınız...aminnnn
ayyy çok tatlısın canım yaaa, hayır olsun inşallahhh, inşallah doğru çıkarayy kızlarr çok güzel bişey buldummm
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
Aminn canım inşallah hayır olsun tabi bi sürü kötü yorumlar da var ama ben kendime bunu seçtimayyy çok tatlısın canım yaaa, hayır olsun inşallahhh, inşallah doğru çıkar
aa bende gecen ay görmustumayy kızlarr çok güzel bişey buldummm
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
bernuş geçen ay hamileyken gördü galibaaa, sakın sen de hamiş olmayasın şekerimmmAyyy gerçekten miiiii oleyyyyyyy
evett gecen ay memlketteyıdımm hatta ruyamda görmustum hatta yazmıstım burayada adet oldum hemen buraya yazdmm demıstım ruyamda aynenn de öle olmustuu bu ruyadan 15 gunsnra da hamıle kalmısım ısteAyyy gerçekten miiiii oleyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?