- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Bende sizin gibiyim bir paket içiyorum ama bugün çok az içtim içmiyorum kararlıyım insanın isteyince yapamayacağı hiç birşey yok :)oohooo bızno_name_ ilee beraber tesaduf aynı gun sıgarayı bıraktık ve ıkımızde gunde pakett devıren ınsanlarızz ama iştee kararlı olunca bırakıosun at paketını herkese bıraktgnı söyle bak bıızım 3 bucuk ay oldu
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir canım hayır olsun inşallah :)bernuş geçen ay hamileyken gördü galibaaa, sakın sen de hamiş olmayasın şekerimmm
Yarın bırakalım mi ne dersin canımız sigaraya isterse kavusamadigimiz bebeğimizin düşünürüz ne dersinAynı dert bendede var keyf için içtiğim bazen 6 7 ay ağzıma sürmediğim o illet şeyi şimdi ekmek şu gibi tüketiyorum ve canım hiç bırakmak istemiyor.2 günde bir paket bitiriyorum bazen daha fazla oluyor
Yaa bernuşum inşallah ben de olurum öyle ama benim gece yatarken de sabah kalktığımda da karnım ağrıyodu ondan etkilenmiş de olabilirimevett gecen ay memlketteyıdımm hatta ruyamda görmustum hatta yazmıstım burayada adet oldum hemen buraya yazdmm demıstım ruyamda aynenn de öle olmustuu bu ruyadan 15 gunsnra da hamıle kalmısım ıste
bakk ben hem ruyamda adet oldugumu görmustum ve uyandıgımdaada gercekten adet olmustummm :))Yaa bernuşum inşallah ben de olurum öyle ama benim gece yatarken de sabah kalktığımda da karnım ağrıyodu ondan etkilenmiş de olabilirimYine de hayır olsun inşallah öyledir :)
Canım nasılsın bak yine karşılaştık inşallah hamileliğin yaşar beraber anlatirizno_name_ canım d vitaminini önümüzdeki ay ölçtürüp öyle başla.ben bugün bir daha içicem tamam oluyorum galiba.
birde bu ay kürlere ara ver.şu histereskopiyi sağlıcakla atlat...dr unada güveniyorsun..yapman gereken olursa operasyon sonrası yaparsın...naçizane tavsiyem budur...senin düzene girmiş zaten maşallah...gebe kalabilmek çok büyük nimet..inşallah devamıda gelecek...
Aaa ben yanlış anladım onu o zamanbakk ben hem ruyamda adet oldugumu görmustum ve uyandıgımdaada gercekten adet olmustummm :))
canım az kaldı. o üç folikülün de inşallah gelişecek. güzel güzel yumilerin ve bebişlerin olacak. sakın stres yapma. dualarımdasın.Selam kızlar :) biz iyiyiz ankarada.ama iyiyim demeye bile çekiniyorum..çok zor zamanlar bunlar..Allah vefat edenlerin yakınlarına sabır versin.vefat edenlerede Allah rahmet eylesin..çok moralim bozuk.güvende hissetmiyoruz hiçbirimiz kendimizi sürekli metro vs kullanan ve kalabalık yerlerden geçmek zorunda kalıyorum.büyük çoğunluğumuz gibi.Allah askerimize güç kuvvet versin...şerlerden korusun..
bana gelince...göbeğim delik deşik(kevgir gibiyim,sıvı bişey içsem sızacak diye korkuyorum), kolum aynı yerden kan vermekten mosmor,olsun yeterki bu yumiler kaliteli büyüsün.
iğne dozu arttı bugün yine.bu arada sağda küçük olmakla birlikte (10) 1 tane,solda 2 yumim (11-13) var...Rabbime binlerce kere şükürler...4 gün gerideler ama beklenilen birşey.en azından 3 rakamını telaffuz ediyor dr um artık.Allah o kadar büyük ki ol derse oluyor,sağda hiç yoktu 2 gün önce şimdi var mesela...kızlar dualarında banada bizede yer verneler Allah razı olsun sizlerdende...
yanı sunu deme sebebım karnım agrıodu belkıde ondan etkılendım dedın yaa takılma yanı hayır olsun ınsallhAaa ben yanlış anladım onu o zamanİnşallah diyorum bi de
kızlaarrr bana da bi el atıverinnn, şimdi pzt histeroskopi olacağım için ve muhtemelen bu ay korunmamı isteyeceği için dr ben bu ay kürleri bıraktım, boşuna yumi gelişimi için uğraşmayayım? haksız mıyım? zaten döllenemeyecek bu ay...yoksa sizce kürlere devam mı edeyim? şu an 2 gündür hayıtım bitti içemiyorum... bugün alacağım, ama içeyim mi? çörekotu bal,tarçın incir vs şu an yemiyorum? ne önerirsiniz?
bu arada bugün folik almaya gittim folik trio alacaktım ama onda b12 yok o yüzden yine folidoce aldım bir de devit 3 damla aldım, d vitamini takviyesi alayım diye sizce operasyondan önce mi sonra mı başlayayım d-vit e???
Bence doktora danışta al. Ben bi başhekime sordum d vitaminini sürekli kullanmak böbreklere zarar veriyomuş
İnşallah canım yaa hayır olsun inşallah.. Bi de 2 gündür çok fazla beyaz köpük gibi akıntım var ve karnımda da ağrı var sabah tansiyonum düştü ağrıdan ters bişey yoktur inşallah ona takıldım biraz ben bu arayanı sunu deme sebebım karnım agrıodu belkıde ondan etkılendım dedın yaa takılma yanı hayır olsun ınsallh
adetının kacıncı gunundesın ?İnşallah canım yaa hayır olsun inşallah.. Bi de 2 gündür çok fazla beyaz köpük gibi akıntım var ve karnımda da ağrı var sabah tansiyonum düştü ağrıdan ters bişey yoktur inşallah ona takıldım biraz ben bu ara
benim dr umda dondurma işlemini yapıyor. dondurunca daha iyi tutuyormuş.canım inşallah hani 3. çok sürpriz gelişir gelişmez bilmiyorum ama nasip kısmet...transfere hazırlanıyoruz diyor dr. dondurma niyetinde değil pek...
Bende kardeşi olsun çok istiyorum ama dr ada diyemiyorum şöyle böyle olsun..eşim hep tek çocuk yanlısı olmuştur.işin o kısmı açısından kafam karışık..tedaviye göre seyrine göre şekilleniyor birazda...sekerpancari Kişiye göre değişir tabi ama iyi düşün canım bu konuyu. Ben ilk tedavimde hemen transfer istedim gerçi teklif etsem de dondurmazlardı merkezin politikası değilmiş gerekmedikçe taze transfer yapıyoruz demişlerdi ama negatif sonuçtan sonra çok zaman kaybettim şimdi pişmanım onun için uyarmak istiyorum herkesi. Her adetim boşa gitmiş gibi geliyo şimdi geriye dönüp bakınca. Bir de Allah sağlıkla versin 1 tane versin kısmet işi ama kardeşi de olsun istiyorum bebeğim olursa. Hamile kalırsam 1-2 sene sonra şimdiki durumumdan daha kötü olacak o zaman şansım daha da azalacak. Dondurulmuş olması hem şans arttırır hem geleceği garantiye alır gibi geliyo bana.
Sanırım 16 canımadetının kacıncı gunundesın ?
selammm mücadeleye devammmmCanım nasılsın bak yine karşılaştık inşallah hamileliğin yaşar beraber anlatiriz
cannımmm benimmm az kaldı ilmek ilmek büyüytüyoruz biz yumileri...Allah razı olsun...canım az kaldı. o üç folikülün de inşallah gelişecek. güzel güzel yumilerin ve bebişlerin olacak. sakın stres yapma. dualarımdasın.
benim dr umda dondurma işlemini yapıyor. dondurunca daha iyi tutuyormuş.
hımm ilşkiii de bulun krıtık gunler tansıyo düşmesi bendede olmustu ama 25. gun falandı sanrmSanırım 16 canım
canııımmmm????
ama benim çatlamam geçti canım 10. gün oldu testle yakaladım.. Bi de tansiyonum karnım ağrıdığı için düştü soğuk ter döktüm karnım bayaa ağrıyodu sabah.. hani adetten önceki belirtiler olurya olmadan hemen öncekihımm ilşkiii de bulun krıtık gunler tansıyo düşmesi bendede olmustu ama 25. gun falandı sanrm
canımcım geç olsun da güç olmasın. yumilerin geç büyüsünler ama yeter ki büyüsünler.selammm mücadeleye devammmmtabiikiii...inşallah inşallahhhh
cannımmm benimmm az kaldı ilmek ilmek büyüytüyoruz biz yumileri...Allah razı olsun...
kimi donmuşlarla kimide taze transferin daha iyi olduğunu söylüyor..aslında donmuşu bende istemiştim...sonra taze ile daha iyi olduğunu söyleyenler oldu..kişiden kişiye bayağı farkediyor...zaten hiç donmuşum olmadı hiç bir tedavimde...o yüzden bakalım..birde dondurdıuktan sonra çözünürken bozulan onada korkup tırsmıştım bayağı bir...artık dr ne derse o bu saaten sonra..hele bir opu zamanı gelsinde...daha bayağı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?