Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bende sizin gibiyim bir paket içiyorum ama bugün çok az içtim içmiyorum kararlıyım insanın isteyince yapamayacağı hiç birşey yok :)

Aynı dert bendede var keyf için içtiğim bazen 6 7 ay ağzıma sürmediğim o illet şeyi şimdi ekmek şu gibi tüketiyorum ve canım hiç bırakmak istemiyor.2 günde bir paket bitiriyorum bazen daha fazla oluyor
Yarın bırakalım mi ne dersin canımız sigaraya isterse kavusamadigimiz bebeğimizin düşünürüz ne dersin

evett gecen ay memlketteyıdımm hatta ruyamda görmustum hatta yazmıstım burayada adet oldum hemen buraya yazdmm demıstım ruyamda aynenn de öle olmustuu bu ruyadan 15 gunsnra da hamıle kalmısım ıste
Yaa bernuşum inşallah ben de olurum öyle ama benim gece yatarken de sabah kalktığımda da karnım ağrıyodu ondan etkilenmiş de olabilirim Yine de hayır olsun inşallah öyledir :)

Yaa bernuşum inşallah ben de olurum öyle ama benim gece yatarken de sabah kalktığımda da karnım ağrıyodu ondan etkilenmiş de olabilirim Yine de hayır olsun inşallah öyledir :)
bakk ben hem ruyamda adet oldugumu görmustum ve uyandıgımdaada gercekten adet olmustummm :))

Canım nasılsın bak yine karşılaştık inşallah hamileliğin yaşar beraber anlatiriz

canım az kaldı. o üç folikülün de inşallah gelişecek. güzel güzel yumilerin ve bebişlerin olacak. sakın stres yapma. dualarımdasın.

no_name_

yanı sunu deme sebebım karnım agrıodu belkıde ondan etkılendım dedın yaa takılma yanı hayır olsun ınsallh
İnşallah canım yaa hayır olsun inşallah.. Bi de 2 gündür çok fazla beyaz köpük gibi akıntım var ve karnımda da ağrı var sabah tansiyonum düştü ağrıdan ters bişey yoktur inşallah ona takıldım biraz ben bu ara

Bende kardeşi olsun çok istiyorum ama dr ada diyemiyorum şöyle böyle olsun..eşim hep tek çocuk yanlısı olmuştur.işin o kısmı açısından kafam karışık..tedaviye göre seyrine göre şekilleniyor birazda...

Canım nasılsın bak yine karşılaştık inşallah hamileliğin yaşar beraber anlatiriz
selammm mücadeleye devammmmtabiikiii...inşallah inşallahhhh

canım az kaldı. o üç folikülün de inşallah gelişecek. güzel güzel yumilerin ve bebişlerin olacak. sakın stres yapma. dualarımdasın.
cannımmm benimmm az kaldı ilmek ilmek büyüytüyoruz biz yumileri...Allah razı olsun...

benim dr umda dondurma işlemini yapıyor. dondurunca daha iyi tutuyormuş.

kimi donmuşlarla kimide taze transferin daha iyi olduğunu söylüyor..aslında donmuşu bende istemiştim...sonra taze ile daha iyi olduğunu söyleyenler oldu..kişiden kişiye bayağı farkediyor...zaten hiç donmuşum olmadı hiç bir tedavimde...o yüzden bakalım..birde dondurdıuktan sonra çözünürken bozulan onada korkup tırsmıştım bayağı bir...artık dr ne derse o bu saaten sonra..hele bir opu zamanı gelsinde...daha bayağı var...

hımm ilşkiii de bulun krıtık gunler tansıyo düşmesi bendede olmustu ama 25. gun falandı sanrm
ama benim çatlamam geçti canım 10. gün oldu testle yakaladım.. Bi de tansiyonum karnım ağrıdığı için düştü soğuk ter döktüm karnım bayaa ağrıyodu sabah.. hani adetten önceki belirtiler olurya olmadan hemen önceki

canımcım geç olsun da güç olmasın. yumilerin geç büyüsünler ama yeter ki büyüsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…