Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hımmm ılgınncc canm valla senın yumı bayada erken catlamıss bak bende olan belırtıler söyleydı akııtnım yoktu 20. gun akıntım basladı beyaz kasıklarımda özellıklede sagdaa sıddetlı agrılar olduu oyulmaa kazınma gbı rahımdede ara sıra ıgne batması oldu iştahıım acıldı bendede ani terleme vardı tansıyon düşüklüğü snrada regle yakın tatlı krızıne gırerım grmemıstım dıkkatımı cekmıstı heralde cnm ıstemıo artk dedım önemsemedım

eenn önnemlisi mide bulantım vardı benmm muhtemelen 3. hafda hatta dedım yuhh ne belırtısı cok erken dedm üşüttüm heralde dedım amaa degılmıs

Aynen çok erken oldu normalde de 12. gün olur ama bu sefer 10. gün oldu ilaçtan bünyem şaştı iyce zaten ben çatlamaya göre regl günümü saydım şu anda 9 gün var reglime.. Akıntıyı çok fazla görünce bi de karnım ağrıyınca açıkçası enfeksiyonel bişey olmasından biraz çekiniyorum

eenn önnemlisi mide bulantım vardı benmm muhtemelen 3. hafda hatta dedım yuhh ne belırtısı cok erken dedm üşüttüm heralde dedım amaa degılmıs
Senin demekki midenin çok bulanacağı daha o zamanlardan belliymiş ben bu sabah kustum ama sancıdan tansiyondan ona eminim tuvalette az daha bayılacaktım sabah, çok kötüydüm bi anda bıçak gibi kesildi ağrım terlemem herşey ama gerçekten çok korktum kendimden İnşallah hayırdır bunlar nedense bana pek öyle gelmedi

Hiç belli olmaz belki güzel haberler alırız senden 1-2 haftaya

ah yavrum hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz geçen ay ben de enfeksiyondan korkuyorum deyince kızmıştınız bana, hatırlasana,hemen kötüye yorma,iyi düşün iyi olsun inşallah

ah yavrum hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz geçen ay ben de enfeksiyondan korkuyorum deyince kızmıştınız bana, hatırlasana,hemen kötüye yorma,iyi düşün iyi olsun inşallah
Ama canım bebek bile olsa bugün çatlamadan ilişkiden daha 5 gün geçti böyle belirti olmazki hemen ben yaşadım biliyorum önceden.. Bayaa kustum sabah öğürmekten canım çıktı karnım patlayacak gibiydi tuvalette yerlerde yuvarlandım burnumun ucuna kadar terledim 10 dakika boyunca yüzüm bembeyaz falan oldu ben böyle bi ağrı bi regl olunca yaşıyorum bi de idrar yolu enfeksiyonunda yaşamıştım korkum idrar yolu başka bi enfeksiyon değil yani

E kan testi yaptır o zaman canım enfeksiyon varsa çıkar hemen zaten kanda, antibiyotik içersin geçer varsa da

E kan testi yaptır o zaman canım enfeksiyon varsa çıkar hemen zaten kanda, antibiyotik içersin geçer varsa da
kan testi görünce kanım çekiliyor 6 tüp kan bayıldım pzt günü off ne olacak bizim bu halimiz...bi de hemşirelere pisleştim zaten reglim bi de bu kadar kan mı alınır,kanımı kuruttunuz diye

Hastanelerden artık gına geldi inanki canım ama doğru söylüyosun gitmem lazım.. Bu idrar yolu enfeksiyonu baya bi sıkıntılı bişey ben kürtajdan hemen sonra geçirmiştim hatta doktor demiştiki belki de gebelik kayıbımıza bu enfeksiyon sebep olmuş olabilir diye.. ama o zamanlar da bütün testlerim yapılmıştı hiçbişey çıkmamıştı.. Bu şekilde devam ederse aynı şeyi tekrar yaşarsam kesinlikle gidicem.. Öyle bi durum varsa da inşallah bebek yoktur da etkilenmez Valla ne zormuş bu işler yaa aşağı tükürsek sakal yukarı yükürsek bıyık

enfeksıyon olsaydı anlardınn cnm ya ıdrarda yanma falan ollurdu yınede her ıhtımale karsı ılık suya az sırkee dök o sekılde temızlee hemen gecer enfeksıyon varsada

enfeksıyon olsaydı anlardınn cnm ya ıdrarda yanma falan ollurdu yınede her ıhtımale karsı ılık suya az sırkee dök o sekılde temızlee hemen gecer enfeksıyon varsada
Ama ben çok ciddi bi enfeksiyon geçirmiştim hiç yanmam olmamıştı biliyomusun.. Yine de dediğin şeyi bi deneyeyim bebek fln varsa zararı olmaz dimi canım ?

Yanlış bişe yaptım galiba:).. D vitamini konusunda bi başhekimle konuşmuştum sürekli kullanmak böbreğe zararlıymış bi doktorla görüşerekal istersen demiştim :)
tamam canım öyle yapayım, yazdıkların çıkmamış herhalde :)
ben de eksik vardır diye almıştım ama bu vitamin vücutta depolanıyor, o yüzden kontrollü almalı

hadi hayırlısı :)

Canım klamidya ya baktır o zaman baktırdın mı hiç? O doktorun söylediği klamidya enfeksiyonu düşük yaptıran. Ben negatiften sonra baktırdım hepsine mesela pozitif çıktı ama aktif değilmiş, geçmişte geçirmişim farkında olmadan. Gerçi tüplerde kalabiliyomuş ona da çözüm yok tüpleri alıyor ya da kapatıyorlarmış. Şimdilik öyle bi durum yok çok şükür de enfeksiyon var mı yok mu bilmek önemli en azından.

idrar yolu enfeksiyonu tam idrar tahlilinde çıkar hemen, lökosit epitel belli eder...

Ayy o da ne yaa bi de o çıkmasa başıma nasıl bakılıyo canım kanda belli oluyo mu? bi de ben düşük yapmadım 12 gün bekledi karnımda bebeğim ama düşmedi acaba yine de olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…