Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ayy o da ne yaa bi de o çıkmasa başıma nasıl bakılıyo canım kanda belli oluyo mu? bi de ben düşük yapmadım 12 gün bekledi karnımda bebeğim ama düşmedi acaba yine de olabilir mi?
Kanda baktırdım ben ama smear testi gibi sıvı alarak baktıkları daha kesin sonuç veriyormuş çok cinsi var çünkü bu enfeksiyonun onu yapmadım. Varsa da bi antibiyotik veriyorlarmış ben diş tedavim için kullanmıştım o ilacı 2-3 kutu tesadüfen belki o geçirdi bilmeden. Sinsi bişey bu kadınların %40 ında varmış ama farkında olmuyomuş çoğu benim gibi. Umarım yoktur hiçbirinizde ama basit bi kan testi verirken onu da ekletseniz öğrenirsiniz en azından.

Tmm canım kandan çıkıyosa baktırıcam ona da en kısa zamanda çok teşekkür ederim :) Sana da çok geçmiş olsun

yok canım hayatımda 1 kere ara lekelenme yaşadım o da hsg çektirdiğim ay ara kanamalar oldu, hayıt suyu adetimi çoğalttı ve uzattı,ben hayıttan çok memnunum
ya bende hem hayıt hapı kullanıyorum hem de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum. 2 gündür de adaçağı yağını tampona döküp hazneye yerleştiriyorum ve bende 2 gündür kahverengi akıntı mevcut. dün lekelenme gibiydi bugün akıntı geldi kasık ağrım da var. adetim biteli 3 gün oldu

ben de aylardır hem hayıt hem aslanpençesi içiyorum adet sonrası kanama yapmadı ama adetim 3 gün sürerken 6 güne çıktı 4 aydır... belki adaçayı yağındandır.. bana vajina ve bölgesine bir şeyler sürmek tehlikeli olabilirmiş gibi geliyor..

benim bir senedir hiç geçmeyen akıntı problemim var. kullanmadığım ilaç kalmadı. adaçayı iltihabı çok güzel söküyormuş.kk da deneyip memnun kalan çok arkadaş vardı. ben de deneyeyim belki faydası olur dedim. tampon kullandığım için direkt tenime temas etmiyor tam ortadaki boşluğa koyuyorum. eskiden kadınlar ilişki öncesi vajina girişine sürerlermiş hamile kalabilmek için.

kk da araştırma yaptım biraz benim gibi kahverengi akıntısı olanlar da olmuş iltihabı akıtıyormuş

ayy kızlarr çok güzel bişey buldummm

Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.

Bende gördüm canım hamile kaldığım ay aralıkta hayır olsun zaten regl görmek bebeğe işaretmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…