yok cnm zararı olmazAma ben çok ciddi bi enfeksiyon geçirmiştim hiç yanmam olmamıştı biliyomusun.. Yine de dediğin şeyi bi deneyeyim bebek fln varsa zararı olmaz dimi canım ?
Kanda baktırdım ben ama smear testi gibi sıvı alarak baktıkları daha kesin sonuç veriyormuş çok cinsi var çünkü bu enfeksiyonun onu yapmadım. Varsa da bi antibiyotik veriyorlarmış ben diş tedavim için kullanmıştım o ilacı 2-3 kutu tesadüfen belki o geçirdi bilmeden. Sinsi bişey bu kadınların %40 ında varmış ama farkında olmuyomuş çoğu benim gibi. Umarım yoktur hiçbirinizde ama basit bi kan testi verirken onu da ekletseniz öğrenirsiniz en azından.Ayy o da ne yaa bi de o çıkmasa başıma nasıl bakılıyo canım kanda belli oluyo mu? bi de ben düşük yapmadım 12 gün bekledi karnımda bebeğim ama düşmedi acaba yine de olabilir mi?
Tmm canım kandan çıkıyosa baktırıcam ona da en kısa zamanda çok teşekkür ederim :) Sana da çok geçmiş olsunKanda baktırdım ben ama smear testi gibi sıvı alarak baktıkları daha kesin sonuç veriyormuş çok cinsi var çünkü bu enfeksiyonun onu yapmadım. Varsa da bi antibiyotik veriyorlarmış ben diş tedavim için kullanmıştım o ilacı 2-3 kutu tesadüfen belki o geçirdi bilmeden. Sinsi bişey bu kadınların %40 ında varmış ama farkında olmuyomuş çoğu benim gibi. Umarım yoktur hiçbirinizde ama basit bi kan testi verirken onu da ekletseniz öğrenirsiniz en azından.
ben hayıta çok güveniyorum, her şeyi düzenliyor..bence hayıtKızlar adet olmak için en etkili kür ne sizce? Soğan mı yapmalıyım hayıt mı?
sen daha önce kullanmış mıydınE
vet Can'ım agnucaston yaptı
Bugün bir etkisini daha gördüm.göğüslerimi dolgunlaştırmış
hayıt kullandığında ara lekelenmen oldu mu hiçben hayıta çok güveniyorum, her şeyi düzenliyor..bence hayıt
yok canım hayatımda 1 kere ara lekelenme yaşadım o da hsg çektirdiğim ay ara kanamalar oldu, hayıt suyu adetimi çoğalttı ve uzattı,ben hayıttan çok memnunumhayıt kullandığında ara lekelenmen oldu mu hiç
ya bende hem hayıt hapı kullanıyorum hem de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum. 2 gündür de adaçağı yağını tampona döküp hazneye yerleştiriyorum ve bende 2 gündür kahverengi akıntı mevcut. dün lekelenme gibiydi bugün akıntı geldi kasık ağrım da var. adetim biteli 3 gün olduyok canım hayatımda 1 kere ara lekelenme yaşadım o da hsg çektirdiğim ay ara kanamalar oldu, hayıt suyu adetimi çoğalttı ve uzattı,ben hayıttan çok memnunum
ben de aylardır hem hayıt hem aslanpençesi içiyorum adet sonrası kanama yapmadı ama adetim 3 gün sürerken 6 güne çıktı 4 aydır... belki adaçayı yağındandır.. bana vajina ve bölgesine bir şeyler sürmek tehlikeli olabilirmiş gibi geliyor..ya bende hem hayıt hapı kullanıyorum hem de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum. 2 gündür de adaçağı yağını tampona döküp hazneye yerleştiriyorum ve bende 2 gündür kahverengi akıntı mevcut. dün lekelenme gibiydi bugün akıntı geldi kasık ağrım da var. adetim biteli 3 gün oldu
benim bir senedir hiç geçmeyen akıntı problemim var. kullanmadığım ilaç kalmadı. adaçayı iltihabı çok güzel söküyormuş.kk da deneyip memnun kalan çok arkadaş vardı. ben de deneyeyim belki faydası olur dedim. tampon kullandığım için direkt tenime temas etmiyor tam ortadaki boşluğa koyuyorum. eskiden kadınlar ilişki öncesi vajina girişine sürerlermiş hamile kalabilmek için.ben de aylardır hem hayıt hem aslanpençesi içiyorum adet sonrası kanama yapmadı ama adetim 3 gün sürerken 6 güne çıktı 4 aydır... belki adaçayı yağındandır.. bana vajina ve bölgesine bir şeyler sürmek tehlikeli olabilirmiş gibi geliyor..
kk da araştırma yaptım biraz benim gibi kahverengi akıntısı olanlar da olmuş iltihabı akıtıyormuşben de aylardır hem hayıt hem aslanpençesi içiyorum adet sonrası kanama yapmadı ama adetim 3 gün sürerken 6 güne çıktı 4 aydır... belki adaçayı yağındandır.. bana vajina ve bölgesine bir şeyler sürmek tehlikeli olabilirmiş gibi geliyor..
o halde adaçayı yapmıştır canım, şifa olsun inşallahkk da araştırma yaptım biraz benim gibi kahverengi akıntısı olanlar da olmuş iltihabı akıtıyormuş
Ben bunun için söz verememYarın bırakalım mi ne dersin canımız sigaraya isterse kavusamadigimiz bebeğimizin düşünürüz ne dersin
amin canım sağolasıno halde adaçayı yapmıştır canım, şifa olsun inşallah
ayy kızlarr çok güzel bişey buldummm
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
ıyıyım cnm sen nasılsın gözukmuosunBurdayım canım yeni gördüm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?