Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tatlıımmm özlüyorum seniiiii,bebişimiz nasıl? sen nasılsınnnn

Canımmm bende sizleri özlüyorum bu ara pek giremedim bebiş iyi teyzesi arkadaşlarını bekliyor :) bende iyiyim azcık boğaz enfeksiyonu var geçer inşallah.Girip okuyup çıktığım oluyor sayfalar çoğalınca bazı şeyleri kaçırıyorum neyseki hepiniz iyisiniz o yeter.

Kızlar sağ kasığımda ağrı var resmen iğne giriyor çıkıyor şimdi bu yumurta çatlıyormu büyüyormu.yoksa kist mi oluyor ama yine akıntı yok tamam buna takılmıyorum ama çok hastayım ne yapcam bilmiyorum

Ahaaaa valla da gördüm billahide gördüm şimdi vc ye gittim peçeteye kocaman şeffaf hafif sarı akıntı geldi annammm çocuk doğurmuş gibi sevindim hee valla hasta masta denemeye devam napalm :)

Kız korkma benim memisde sayısını bilmediğim kadar var hiçbir zararı yok hamile. Kalınca gider dediler zararsız sadece estetik açıdan rahatsız ediyorsa çıkartalım dediler.
Sağol canım rahatladim biraz Allah kimseye o illeti göstermesin yasayankarada sabir şifa versin inşallah düşüncesi bile günlerdir maf etti beni. Azıcık bi yumurtam varsa onuda sıkıntıdan iyice yok ettim sanirim

Allah korusun kötü bir şey olsa onun belirtileri farklı tabi tetkikleri yaptır için rahatlar sonucuda bize yaz çok geçmiş olsun guzel haberler alman dileğiyle canım

canım bu ağrı dediğin şey ne zamanki bende fsh amh sorunları başladı bende de olmaya başladı yani 2yıldır hem hormonal sorunlar var hemde bıçak saplanır gibi ağrılar oldu .. buna bağlı olarak olduğunu düşünüyorum...

Ultrason çekildi bana önce sonra emar istendi birşeylerden şüphelendiler ama bilmiyorum canım napiyim o da Allahtan evet çok korkuyorum dahaçok gencim diye ağlıyorum ama elden ne gelir insallah yoktur bişeyim
geçmiş olsun canım ama aklına neden kötüyü getirdin ? o fibrokistlerden neredeyse 10 kadından 5inde vardır yani... sızı filan da olur çok normal.. ağrı olmazsa iyi değil...dr. baktımı ne dedi?

çok geçmiş olsun, umarım tetkik iyi çıkar...

semizotuna cvp vermiş olayım canım o sormuş.... şöyle açıklayim....canım yumurta takibi yaptırdığımda, 2 ay 28 günde bi adet oldum ya hani ,,onda fsh 5 diğeride ona yakın bişeydi yani düşüktü.. ama diğer aylarda da fsh yüksekti eş orantılı olarak da adetlerim de düzensizdi ...

Ultrason çekildi bana önce sonra emar istendi birşeylerden şüphelendiler ama bilmiyorum canım napiyim o da Allahtan evet çok korkuyorum dahaçok gencim diye ağlıyorum ama elden ne gelir insallah yoktur bişeyim
canım yumurta takibi yaptırdığımda, 2 ay 28 günde bi adet oldum ya hani ,,onda fsh 5 diğeride ona yakın bişeydi yani düşüktü.. ama diğer aylarda da fsh yüksekti eş orantılı olarak da adetlerim de düzensizdi ...

onunla alakalı olmayabilir canım benim de fsh yüksekti ama hep 28 günde bir gelir reglim...

hayırlı cumalar, şimdi güneş var hava çok güzel, haftaya soğuklar geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…