Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bide bisey sorcam benim adetlerin çok düzenlidir 28 günde gelir hic şaşmaz maşallah aklıma takilanda bu değerleri kotu olanlarda adet düzensizliği sorunu oluyor genelde dimi düzenli adet görüp değerleri kotu olanda varmı

tatlım benimde hormonlar bozuktu ama hep 28 günde bir adet görürüm

slm kızlar nasılsınız
adete 4 gün kala yaptığım test ilk yaptığımda çizgiyi sadece ben görebiliyordum eşim yok diyordu bugün baktım daha belirgin eşimde var diyo hayali bi çizgi var normalde daha belirgin fotoğrafta pek net çıkmadı,
adete 1 hafta kala göğüs ağrısı başladı hala devam ediyo hiç olmazdı bende birde adet sancım var dünden beri sürekli kontrol ediyorum akıntım gelmişmi diye daha bir sürü belirti var yani :) anlamadım negatifmi sizce bu test

Eklentiler

• 12722309_450844971775616_474072144_o.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 12737100_450844955108951_1906816304_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
tatlım benimde hormonlar bozuktu ama hep 28 günde bir adet görürüm
Anladım canim. Ben bu ay yine başlayamadım kürlere farklı sıkıntılarım çıktı mememde bisey tespit ettiler meme emari istediler korkuyorum inşallah bişeyim yoktur rabbim bu sıkıntıyı çekenlere şifa versin çok zor düşüncesi bile beni korkutuyor

haydaaaa bu nereden çıktı şimdi Allah korusun kuzum yaaa, kötü bir şey değildir inşallah

tatlım inşallah vardır bebişin...yarın senin adet di mi? fotoda çıkmıyor bu hayalet çizgiler, ben de çok uğraştım çekmek için ama görünmüyorlar... hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

buarada sen kitle mi hissettin de gittin? meme kontrolü nereden aklına geldi? yoksa kandaki bi değerden falan mı?

Valla canım insaniz iste bir anda degisebuliyor hayatımız yarin meme emari için hastaneye gitcem günlerdir maf olmuş durumdayım ağla ağla bisey varsa naparim diye
dur be kuzum sen de, hemen helak etme kendini...önce bi yapılsın tetkikler...

tatlım inşallah vardır bebişin...yarın senin adet di mi? fotoda çıkmıyor bu hayalet çizgiler, ben de çok uğraştım çekmek için ama görünmüyorlar... hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
canım belli oluyor biraz ama ekranı oynatman lazım öyle görünüyo :) evet yarın canım ,heyecan bastı şimdiden inşallah vardır artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…