- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Bende öyleyim sigarayı seviyorum ama başka çarem yok olur olmaz Allah bilir ama en azından vicdanımız rahat olurBen bunun için söz verememşuan beni anlayan derdimi dinleyen sanki bir o var ama sen bırak herşey daha güzel olur
Bu arada profil resmin harika :)Bende öyleyim sigarayı seviyorum ama başka çarem yok olur olmaz Allah bilir ama en azından vicdanımız rahat olur
Hahaha evet bende bayılırım bu söze :)Bu arada profil resmin harika :)
tatlım benimde hormonlar bozuktu ama hep 28 günde bir adet görürümKızlar bide bisey sorcam benim adetlerin çok düzenlidir 28 günde gelir hic şaşmaz maşallah aklıma takilanda bu değerleri kotu olanlarda adet düzensizliği sorunu oluyor genelde dimi düzenli adet görüp değerleri kotu olanda varmı
hayırdır kime sinirlendin canım benim? bu ara belki hamişlikten daha sinirli olabilirsin,hormonlardan falanben mi çabuk sinirleniyorum yoksa insanlar mı sinir bozucu anlamış degılım :)))
ıyıyım cnm sen nasılsın gözukmuosun
Anladım canim. Ben bu ay yine başlayamadım kürlere farklı sıkıntılarım çıktıtatlım benimde hormonlar bozuktu ama hep 28 günde bir adet görürüm
haydaaaa bu nereden çıktı şimdiAnladım canim. Ben bu ay yine başlayamadım kürlere farklı sıkıntılarım çıktımememde bisey tespit ettiler meme emari istediler korkuyorum inşallah bişeyim yoktur rabbim bu sıkıntıyı çekenlere şifa versin çok zor düşüncesi bile beni korkutuyor
tatlım inşallah vardır bebişin...yarın senin adet di mi? fotoda çıkmıyor bu hayalet çizgiler, ben de çok uğraştım çekmek için ama görünmüyorlar... hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahslm kızlar nasılsınız
adete 4 gün kala yaptığım test ilk yaptığımda çizgiyi sadece ben görebiliyordum eşim yok diyordu bugün baktım daha belirgin eşimde var diyo hayali bi çizgi var normalde daha belirgin fotoğrafta pek net çıkmadı,
adete 1 hafta kala göğüs ağrısı başladı hala devam ediyo hiç olmazdı bende birde adet sancım var dünden beri sürekli kontrol ediyorum akıntım gelmişmi diye daha bir sürü belirti var yani :) anlamadım negatifmi sizce bu test
buarada sen kitle mi hissettin de gittin? meme kontrolü nereden aklına geldi? yoksa kandaki bi değerden falan mı?Anladım canim. Ben bu ay yine başlayamadım kürlere farklı sıkıntılarım çıktımememde bisey tespit ettiler meme emari istediler korkuyorum inşallah bişeyim yoktur rabbim bu sıkıntıyı çekenlere şifa versin çok zor düşüncesi bile beni korkutuyor
Valla canım insaniz iste bir anda degisebuliyor hayatımız yarin meme emari için hastaneye gitcem günlerdir maf olmuş durumdayım ağla ağla bisey varsa naparim diyehaydaaaa bu nereden çıktı şimdiAllah korusun kuzum yaaa, kötü bir şey değildir inşallah
tatlıımmm özlüyorum seniiiii,bebişimiz nasıl? sen nasılsınnnnAslında hep giriyorumda okuyuyorum arada eh işte idare ediyorum canım ya
Kitle hissettim canım öyle gittimbuarada sen kitle mi hissettin de gittin? meme kontrolü nereden aklına geldi? yoksa kandaki bi değerden falan mı?
dur be kuzum sen de, hemen helak etme kendini...önce bi yapılsın tetkikler...Valla canım insaniz iste bir anda degisebuliyor hayatımız yarin meme emari için hastaneye gitcem günlerdir maf olmuş durumdayım ağla ağla bisey varsa naparim diye
hemen kötüye yorma bazen yağ bezesi olabiliyor memede... sakin ol lütfen bebeğim yaaaKitle hissettim canım öyle gittim
canım belli oluyor biraz ama ekranı oynatman lazım öyle görünüyo :) evet yarın canım ,heyecan bastı şimdiden inşallah vardır artık bilmiyorumtatlım inşallah vardır bebişin...yarın senin adet di mi? fotoda çıkmıyor bu hayalet çizgiler, ben de çok uğraştım çekmek için ama görünmüyorlar... hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?