günaydın tatlım hava güzel gez tabi, bizim yerimize de gez hatta lütfenGunaydin kızlar bugün disardayim merak etmeyi
montecim sen istisnasın valla, ne güzel tik tak maşallah 41 kere, benimde stresliyken ve hayıtı bıraktığımda çok uzamıştı süre, hayıt içince 28- 29 günde oluyor sankionunla alakalı olmayabilir canım benim de fsh yüksekti ama hep 28 günde bir gelir reglim...
aman maşallah tatlım tek yolunda giden o adet günü sanki... ilk 10 yaşımda adet oldum, yaklaşık 28 yıldır adet oluyorum hep 28 günde bir olurum , o kadar dakiktir ki sağolsun pedimi koyar yatarım sabaha gelmiş olur...montecim sen istisnasın valla, ne güzel tik tak maşallah 41 kere, benimde stresliyken ve hayıtı bıraktığımda çok uzamıştı süre, hayıt içince 28- 29 günde oluyor sanki
montecim kabul ediyorum bu dediğini çünkü e2 düşük olunca adet gecikiyor.. normal bir adet periyodunu geçirerek de zaman zaman yumurtlamayabiliyoruz.. bu fsh'ın yumurtlamayla direkt bağlantısı var ama adetlerin düzgün periyodunda olduğunda yumurtlama var diyemeyiz... ben sadece bu yumurta takibinde yaşadığım durumu özetlemek istedim böylelikle konuyu iyice kavramak açısından :)onunla alakalı olmayabilir canım benim de fsh yüksekti ama hep 28 günde bir gelir reglim...
bu durumun güzel tarafıda 28 gün beklemek yoksa ben duruma göre 31,35 gün beklemek durumunda kalıyorum bir daha ki çalışmalar vb içinaman maşallah tatlım tek yolunda giden o adet günü sanki... ilk 10 yaşımda adet oldum, yaklaşık 28 yıldır adet oluyorum hep 28 günde bir olurum , o kadar dakiktir ki sağolsun pedimi koyar yatarım sabaha gelmiş olur...
ama hayıt ve aslanpençesine başlamadan 2,5-3 güne düşmüştü adetim hiç umursamıyordum hatta hoşuma gidiyordu, ohh azalsın diye seviniyordum, sonradan bu bebek işlerine bulaşınca azalmasının hoş olmadığını öğrendim.kürlere başladığımdan beri de çok şükür 6 gün sürüyor adetim,bu sefer de buna çok seviniyorum, ooh artsın diyorummontecim sen istisnasın valla, ne güzel tik tak maşallah 41 kere, benimde stresliyken ve hayıtı bıraktığımda çok uzamıştı süre, hayıt içince 28- 29 günde oluyor sanki
montecim öyle deme adet düzeni çok önemli ... bazı eksiklikler başlıyor bak mesela e2 düşüklüğünden terleme ateş saç dökülmesi vajinal kuruluk vs.aman maşallah tatlım tek yolunda giden o adet günü sanki... ilk 10 yaşımda adet oldum, yaklaşık 28 yıldır adet oluyorum hep 28 günde bir olurum , o kadar dakiktir ki sağolsun pedimi koyar yatarım sabaha gelmiş olur...
anladım bebeğim seni ben de fsh yüksekliği adet düznini bozmuyor demek istedim,kendimden gördüğüm kadarılamontecim kabul ediyorum bu dediğini çünkü e2 düşük olunca adet gecikiyor.. normal bir adet periyodunu geçirerek de zaman zaman yumurtlamayabiliyoruz.. bu fsh'ın yumurtlamayla direkt bağlantısı var ama adetlerin düzgün periyodunda olduğunda yumurtlama var diyemeyiz... ben sadece bu yumurta takibinde yaşadığım durumu özetlemek istedim böylelikle konuyu iyice kavramak açısından :)
e2 tabi çok önemli,direkt kadınlık hormonu... aaa bak benim 21 den 37 ye çıktı, normal dedi hatta dr ama ciddi anlamda saç dökülmem azaldı,ondan demek ki, eskiden banyodan sonra 1 avuç saç dökülürdü şimdi oldukça azaldı...montecim öyle deme adet düzeni çok önemli canım kadınlık bazı eksiklikler başlıyor bak mesela e2 düşüklüğünden terleme ateş saç dökülmesi vajinal kuruluk vs.
HIMMMM şimdi OLDU çarpraz cvplarrrr ve biz konuya hakim oluyorz artıkkkk ... ne zaman mezunuzanladım bebeğim seni ben de fsh yüksekliği adet düznini bozmuyor demek istedim,kendimden gördüğüm kadarıla
evet canım nasıl başardın..çinko verdi ablam içsemmie2 tabi çok önemli,direkt kadınlık hormonu... aaa bak benim 21 den 37 ye çıktı, normal dedi hatta dr ama ciddi anlamda saç dökülmem azaldı,ondan demek ki, eskiden banyodan sonra 1 avuç saç dökülürdü şimdi oldukça azaldı...
hahaha :) umarım yakında mezuniyet belgeleri, dozunda(ne alçak-ne yüksek,tam ayarında) beta hcg hormonu olarak gelirHIMMMM şimdi OLDU çarpraz cvplarrrr ve biz konuya hakim oluyorz artıkkkk ... ne zaman mezunuz
bilmem ki... faydası olur mu? ben hayıt ve adaçayı ile başardığımı düşünüyorum canım...adaçayı çook etkilievet canım nasıl başardın..çinko verdi ablam içsemmi
hahahahahhaaaaaa kimileri tam başarıyla üçüz hamile kimileri süper başarı ikiz normal geçenlerde tekiz hamile hahahahhahhahaha :) umarım yakında mezuniyet belgeleri, dozunda(ne alçak-ne yüksek,tam ayarında) beta hcg hormonu olarak gelir
hayıt almışdm canm içerim akşamlarıbilmem ki... faydası olur mu? ben hayıt ve adaçayı ile başardığımı düşünüyorum canım...adaçayı çook etkili
tekiz ne kızzzzhahahahahhaaaaaa kimileri tam başarıyla üçüz hamile kimileri süper başarı ikiz normal geçenlerde tekiz hamile hahahahhah
1 tane yani canm dr.lar öle diyolar ya hani :) inşallah canım ikimiz normal geçelimtekiz ne kızzzzçok şekersin..ben normal geçeyim o halde inşallah
montecim burcun ne ?e2 tabi çok önemli,direkt kadınlık hormonu... aaa bak benim 21 den 37 ye çıktı, normal dedi hatta dr ama ciddi anlamda saç dökülmem azaldı,ondan demek ki, eskiden banyodan sonra 1 avuç saç dökülürdü şimdi oldukça azaldı...
akrep tatlımmontecim burcun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?