vardır inşallah Rabbim büyük, tutunsun inşallah sana sımsıkıcanım belli oluyor biraz ama ekranı oynatman lazım öyle görünüyo :) evet yarın canım ,heyecan bastı şimdiden inşallah vardır artık bilmiyorum
İnşallah kotu değildir doktorda büyük ihtimal bisey yoktur ama bakalım dedi canımhemen kötüye yorma bazen yağ bezesi olabiliyor memede... sakin ol lütfen bebeğim yaaa
tamam işte bak doktor da demiş, azıcık sakin ol bebişim, ne hemen ağlayıp kahrediyorsun kendine hayatı... bi derin nefes al... bi sakin ol, göreceksin bak bir şey çıkmayacak, içini ferah tut...İnşallah kotu değildir doktorda büyük ihtimal bisey yoktur ama bakalım dedi canım
İnşallah canım benim sağol desteğin içintamam işte bak doktor da demiş, azıcık sakin ol bebişim, ne hemen ağlayıp kahrediyorsun kendine hayatı... bi derin nefes al... bi sakin ol, göreceksin bak bir şey çıkmayacak, içini ferah tut...
canım kötüye yorma hemen ne olur ,kv de bi kitle farketmiş göğsünde dr gitti film çekildi bişey olsa filmde belli olurdu demiş dr .beze gibi bişeyde olabilir inşallah kötü bişey çıkmaz canımİnşallah kotu değildir doktorda büyük ihtimal bisey yoktur ama bakalım dedi canım
sıkma canını sakın... her şey düzelecek emin ol.. habersiz bırakma bizi sakınİnşallah canım benim sağol desteğin için
aynen canım ben almadım güvenemedim çok fenalar yaaa 500 tl. sanki adana burması :)emin olmak zor tabii ama güvenilir markalardan aldığım takviyeler de 500 ü geçmişti, hani kullananlara ve fayda görenlere ulaşsaydım alabilirdim sanırım... ama nasıl güveneceğiz bu iş ticaret olmuş...
ayyy yazdıklarımıza bakınca dr kesildik biz de burada :) 4 ay önce bunlar da ne ? nedir bu hormon değerleri derken 4 ay sonra geldiğim duruma bak, değer yorumlamaya başladık artıkneredeyse dr lar kadar bilgi sahibi olduk araştırıp soruşturmaktan [/ QUOTE]
hahhahahaaa aynen valla montecim bak buna inan sağlık ocağındaki kadın doğum doktoru var adam fsh nedir diye internetten okudu hahahahhahaaabiz varyaaa bu bilgiyle tıp 3. sınıf oluruzzzzz
hahhahahaaa aynen valla montecim inan sağlık ocağındaki kadın doğum doktoru var adam fsh nedir diye internetten okudu hahahahhahaaatatlım benimde hormonlar bozuktu ama hep 28 günde bir adet görürüm
tabi canımm hatta tek o bile değil yaylaya gitmiştim ordada aynısı oldu..inanmıyorum canım yaaaa hahahaaaaaaa, desene bu bilgiyle sağlık ocagına dr bile oluruz biz
geçmiş olsun canmcım...basım agrrıdı baya yattımm
öpüldün canımm... görüşürüzkızlarcım ben de kaçıyorum eve geçeyim artık yeter bu kadar çalışmak,sıkıldımmm, öptüm hepiniziiii
Tamam canımsıkma canını sakın... her şey düzelecek emin ol.. habersiz bırakma bizi sakın
Ultrason çekildi bana önce sonra emar istendi birşeylerden şüphelendiler ama bilmiyorum canım napiyim o da Allahtan evet çok korkuyorum dahaçok gencim diye ağlıyorum ama elden ne gelir insallah yoktur bişeyimcanım kötüye yorma hemen ne olur ,kv de bi kitle farketmiş göğsünde dr gitti film çekildi bişey olsa filmde belli olurdu demiş dr .beze gibi bişeyde olabilir inşallah kötü bişey çıkmaz canım
Ben varımKızlar bide bisey sorcam benim adetlerin çok düzenlidir 28 günde gelir hic şaşmaz maşallah aklıma takilanda bu değerleri kotu olanlarda adet düzensizliği sorunu oluyor genelde dimi düzenli adet görüp değerleri kotu olanda varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?