Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnşallah kotu değildir doktorda büyük ihtimal bisey yoktur ama bakalım dedi canım
tamam işte bak doktor da demiş, azıcık sakin ol bebişim, ne hemen ağlayıp kahrediyorsun kendine hayatı... bi derin nefes al... bi sakin ol, göreceksin bak bir şey çıkmayacak, içini ferah tut...

İnşallah kotu değildir doktorda büyük ihtimal bisey yoktur ama bakalım dedi canım
canım kötüye yorma hemen ne olur ,kv de bi kitle farketmiş göğsünde dr gitti film çekildi bişey olsa filmde belli olurdu demiş dr .beze gibi bişeyde olabilir inşallah kötü bişey çıkmaz canım

aynen canım ben almadım güvenemedim çok fenalar yaaa 500 tl. sanki adana burması :)

canım kötüye yorma hemen ne olur ,kv de bi kitle farketmiş göğsünde dr gitti film çekildi bişey olsa filmde belli olurdu demiş dr .beze gibi bişeyde olabilir inşallah kötü bişey çıkmaz canım
Ultrason çekildi bana önce sonra emar istendi birşeylerden şüphelendiler ama bilmiyorum canım napiyim o da Allahtan evet çok korkuyorum dahaçok gencim diye ağlıyorum ama elden ne gelir insallah yoktur bişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…