Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben de hayıt döküyor diye düşünmüştüm demek ondanmış
59 a mı düşük dedi benim 13, 19 falan çıkıyor, arkadaşlarımında hep düşük, ama karatay a göre sanırım 100 e çıkarsa bağışıklık için süper oluyormuş

Bak şimdi ben 3.gün tahlil yaptırdım E2 74 çıktı ama dr bana kö th ü bir şey yok dedi.
Ben iyi miyim yoksa kötü mü bilemedim şimdi bak ben neyim???
benim de ikinci yaptırdığım tahlilde e2 36 çıkmış bende sevinmiştim dr bana fsh düştüğü için yalancı bir yükselme önemi yok demişti, nasıl üzülmüştüm...

benim de ikinci yaptırdığım tahlilde e2 36 çıkmış bende sevinmiştim dr bana fsh düştüğü için yalancı bir yükselme önemi yok demişti, nasıl üzülmüştüm...
salak mıdır nedir o dr da yaaa, düşse bi türlü, yükselse bi türlü! dangalakmış o!!!!!

kızlar dua edin ne olur bana yaaa, araştırdıkça şu histeroskopi ile ilgili, içime sıkıntılar girdi

kızlar dua edin ne olur bana yaaa, araştırdıkça şu histeroskopi ile ilgili, içime sıkıntılar girdi

Canım bence hiç araştırma doktoruna zaten guveniyorsun her sey guzel olacak öyle düşün :) kötü kötü şeyler okuma bu seferde p.tesi aklına geldikçe tansiyonun yükselebilir bu da narkoz için sknti yaratır. Boşver zaten kısacık bir işlemmis

canım yaa bende korku yoktu da eşim tutturdu kaç gündür ben vazgeçtim çocuktan olma ameliyat diye....araştırdıkça da içime korku girdi, yoksa ben çok rahat girip çıkacaktım

tatlım her ne kadar araştırma falan desekte insan illaki bir bakıyor..ama çoğu kadın gibi sende hayırlısıyla bir çırpıda olup çıkacaksın inşallah...dua ediyorum zaten hepimiz için...korkma çekinme diyemem bende 3,5 atmıştım ama çok rahat gerçekten.eee dr unda çok iyi zaten...bütün bunlar çok önemlii...gerisi Allah a kalmış...

Kızlar mart 22 de gideceğiz tekrar hastaneye bu sürede hayat suyu falan içeyim mi nedeniniz 1.5 cm kist var nasıl ilerleyeyim

saol bebeğim yaa, Allah razı olsun, evet gerildim biraz... annem,eşim oldukça germekteler beni..ben tek başıma gidip çıkacaktım,eşim annemi aramış söylemiş beni istemiyor sen dur başında diye, olay yarattılar resmen

Monte'cim şu ameliyatı olan arkadaşlar kolay, rahat bi ameliyat dediklerine göre, korkma bence, biraz gevşe, sakin ol emin çok rahat atlatacaksın.

Bu arada herkese merhaba :) bugün dersim yoktu sabahtan beri yatıyorum dinleniyorum. Mide bulantim ve ben evde takılıyoruz :) dünden beri ağrılarım var ara ara. Dün korktum tekrar gittim doktoruma baktım ultrasonda bir sorun yok dedi. Sanırım ya gaz ya da rahim genişlediği için... Haftaya da devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim. Doktor kız gibi duruyor deyince herkes kiz havasına girdi :) bense sağlıklı olsun da farketmez diyorum... Annelik = endiseymis rabbim herkese nasip etsin insallah kizlar hepiniz dualarimdasiniz... zeynepzumra EGE ASYA @ebrukkkk brnh kizlar nasılsınız bebisler nasıl???

evet haklısın canım, sakinimmm

Canım işin içine anestezi girince ister istemez bi huzursuzluk oluyo insanda ama kendi adıma korktuğumun onda biri bile değildi histeroskopim diyebilirim. Zaten kafan uyuşmaya başladığı andan sonrasını hatırlamıyosun sonra da adın söylenerek uyandırılıyosun. Derin bi uykudan uyanmış gibi hissediyosun sadece. Benim annem de öğrenince gelmişti anne yüreği el vermiyo herhalde gelsin daha iyi bence boşver. Biz ne kadar anlatırsak anlatalım insan psikolojisi gereği illa yaşayarak öğreniyo sen de basit bir operasyon olduğuna hak vereceksin umarım bize Pazartesi :)

Son düzenleme:
inşallah bebeğim çok teşekkür ederim moralin için..bu kanaldaki tıkanıklık polip olabilirmiş, o da nadir de olsa kanser olabilirmiş...okudukça bunaldım aslında..anestezi pek korkutmuyor da,sonrasında başıma iş çıkmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…