bozma tatlım moralini bekle bakalım biraz daha... ben de isyan ettim en son neden kıpkırmızı bariz çizgi göremiyoruz ve habire var mı yok mu diye çizgi aramak zorunda kalıyoruz bu nasıl hamilelik diyebugün bişey farkettim oyüzden ümidim kalmadı teste hayali çizgi var demiştim ya canım diğer kullanmadığım gebelik testlerine baktım onlardada çizgi izi var ovulasyon testiyle gelen testler ..
bozuk olabilir mi acaba yoksa her teste olurmu bu çizgi izleri daha önce dikkatimi çekmemişti eşim senin yaptığın kırmızıya kaçıyo o beyaz diyo ama bilemedim moralim bozuldu haliyle
doktorlara kızıyoruz ya kötü şeyler söylüyorlar moral bozuyorlar diye ya demek ki bize en kötü ihtimali mi söylüyorlar acep :)montecim canım benim hsg içinde bir sürü risk var sen anestezisiz yaptırdın birde benim eşimde internetten araştırmamam gıcık oluyor ve malesef nette en kötü ihtimaller yazıyor Allah korusun hiç bişey olmayacak inşallah engel ortadan kalkacak
inaşallah vardır canım ama bence aynı çizgilerCanım çizgi izi başka pembelik olması başka testte benim hep çizgi izi çıkıyodu o beni çok yanıltıyodu ama pembelik varmış sende bence olumlu düşünebiliriz inşallah bebişti :) Bi koysana fotosunu testin merak ettim
zofranı benim kızım bebekken kullanmıştık belki en masumu odur o yüzden vermiştir.canım benim mide bulantım ve tiksinme 6. haftadan beri ful devam ediyor mide yanmasıda eklendi 3 gündür zofran diye bir ilaç verdi dr bulantı için içmessem hiçbişey yiyemiyorum içince tedirginim ilaçla ilgili kötü yorumlar var ayyy cinsiyeti göründü yani hayırlı sağlıklı olur inşallah biz eşimle her hafta gidip görmek istiyoruz ama kalp sesi sürekli dinlemekte bebeğe zararlı diye duruyoruz martın ilk haftası çağırdı dr um ikili test için
aynen canım yaa belirtiler yüzünden sabredemedim keşke bekleseydim biraz daha bende ,bekleyip göreceğiz artık yapacak bişey yokbozma tatlım moralini bekle bakalım biraz daha... ben de isyan ettim en son neden kıpkırmızı bariz çizgi göremiyoruz ve habire var mı yok mu diye çizgi aramak zorunda kalıyoruz bu nasıl hamilelik diye
doktorum da kızdı bana çok erken yapıyorsunuz testleri biraz sabırlı olmalısın dedi...dışarıdan demek kolay tabiyaşamayan anlamaz bizim durumumuzu
Çok az gölge gibi bişey göüyorum canım karanlık çıkmış biraz foto ama bence var keşke yapsan bi tane daha yaa altı üstü idrar testi nolucakkiinaşallah vardır canım ama bence aynı çizgiler
öyle oluyor bebğim,bilmez miyim bekle demek kolay da o saatler geçmiyor..ben ilk kimyasalı atlattıktan sonra geçen ay varsa bir şey erken öğreneyim ki tutunması için belki dr bir şey verir demiştim ki,tutunamadan gitti yineaynen canım yaa belirtiler yüzünden sabredemedim keşke bekleseydim biraz daha bende ,bekleyip göreceğiz artık yapacak bişey yok
yarın sabah yapayım demiştim canım ama şimdi yapsam çıkarmı kiÇok az gölge gibi bişey göüyorum canım karanlık çıkmış biraz foto ama bence var keşke yapsan bi tane daha yaa altı üstü idrar testi nolucakki
ay yaaa kıyamam işte böyle giriliyor bu girdaba, şimdi hayalet çizgi görsen haydi koş kana diyecez, her ay aynı şey, umarım senin için bu ay son olur da bebişin vardır kuzumyarın sabah yapayım demiştim canım ama şimdi yapsam çıkarmı ki
canım benim inşallah bu ay kavuşursun meleğine bende adetim başlarsa 2.günden gideceğim dr sorun neymiş öğrenelim iyice :)öyle oluyor bebğim,bilmez miyim bekle demek kolay da o saatler geçmiyor..ben ilk kimyasalı atlattıktan sonra geçen ay varsa bir şey erken öğreneyim ki tutunması için belki dr bir şey verir demiştim ki,tutunamadan gitti yine
BAŞLAMASIN İNŞALLAH KUZUUUU, BEN BU AY KAVUŞAMAM, OPERASYONDAN SONRA SANIRIM EN AZ 1 AY KORUNMA VERİYORcanım benim inşallah bu ay kavuşursun meleğine bende adetim başlarsa 2.günden gideceğim dr sorun neymiş öğrenelim iyice :)
dün bende ne hayaller kuruyorudum eşim uyurken yaparım testi çizgiyi görünce uyandırır gösteririm kan vermeye gideriz hemen diyorudum ama bu çizgi kafamı karıştırdı yapmak istemedim ,rüyama bile girdi 2 defa test yapıyorum ikisinde koyu çıkıyo çizgileer eşime gösteriyorum :) psikolojim alt üst oldu kaç gündür ,inşallah vardır canım nasib eder Rabbim ..ay yaaa kıyamam işte böyle giriliyor bu girdaba, şimdi hayalet çizgi görsen haydi koş kana diyecez, her ay aynı şey, umarım senin için bu ay son olur da bebişin vardır kuzum
hakkımızda hayırlısı artık canım sağlıkla gelsinler inşallahBAŞLAMASIN İNŞALLAH KUZUUUU, BEN BU AY KAVUŞAMAM, OPERASYONDAN SONRA SANIRIM EN AZ 1 AY KORUNMA VERİYOR
AHHHH AHHH bilmez miyim o hayalleri, en kötüsü de kimyasal gebelik sanırım, idrarda çıkıyor belli belirsiz kafa kurcalıyor, kana koşuyorsun ne var gibi ne yok gibi..ne sevinebiliyorsun ne sevinemiyorsun..mal gibi kalıyorsun ortadadün bende ne hayaller kuruyorudum eşim uyurken yaparım testi çizgiyi görünce uyandırır gösteririm kan vermeye gideriz hemen diyorudum ama bu çizgi kafamı karıştırdı yapmak istemedim ,rüyama bile girdi 2 defa test yapıyorum ikisinde koyu çıkıyo çizgileer eşime gösteriyorum :) psikolojim alt üst oldu kaç gündür ,inşallah vardır canım nasib eder Rabbim ..
inşallah bu son olacak canım birdaha yaşamayacaksın ameliyattan sonra gelecek meleğinAHHHH AHHH bilmez miyim o hayalleri, en kötüsü de kimyasal gebelik sanırım, idrarda çıkıyor belli belirsiz kafa kurcalıyor, kana koşuyorsun ne var gibi ne yok gibi..ne sevinebiliyorsun ne sevinemiyorsun..mal gibi kalıyorsun ortada
inşallah canım benim, inşallah gelsin artık keratalarrrrinşallah bu son olacak canım birdaha yaşamayacaksın ameliyattan sonra gelecek meleğin
Haklısın montecim ama ben ilk başlarda bir topikteki yazıları okuyordum ve o zamanlar 2-3 defa kimyasal geçiren biri vardı ikinci için uğraşan, diyordum ki kimyasal da olsa gebe kalabiliyor, kesin çocuğu olur, şimdi hamiş biliyor musun... Bende kimyasal da olmuyor ya kendimi acayip hissediyorum..AHHHH AHHH bilmez miyim o hayalleri, en kötüsü de kimyasal gebelik sanırım, idrarda çıkıyor belli belirsiz kafa kurcalıyor, kana koşuyorsun ne var gibi ne yok gibi..ne sevinebiliyorsun ne sevinemiyorsun..mal gibi kalıyorsun ortada
Sabah yap istersen canım daha iyi çıkıyo sabahları zaten şurda sabaha ne kadıki :)yarın sabah yapayım demiştim canım ama şimdi yapsam çıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?