Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bozma tatlım moralini bekle bakalım biraz daha... ben de isyan ettim en son neden kıpkırmızı bariz çizgi göremiyoruz ve habire var mı yok mu diye çizgi aramak zorunda kalıyoruz bu nasıl hamilelik diye

doktorum da kızdı bana çok erken yapıyorsunuz testleri biraz sabırlı olmalısın dedi...dışarıdan demek kolay tabi yaşamayan anlamaz bizim durumumuzu

doktorlara kızıyoruz ya kötü şeyler söylüyorlar moral bozuyorlar diye ya demek ki bize en kötü ihtimali mi söylüyorlar acep :)

inaşallah vardır canım ama bence aynı çizgiler

Eklentiler

• 12737100_450844955108951_1906816304_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 32
zofranı benim kızım bebekken kullanmıştık belki en masumu odur o yüzden vermiştir.

aynen canım yaa belirtiler yüzünden sabredemedim keşke bekleseydim biraz daha bende ,bekleyip göreceğiz artık yapacak bişey yok

aynen canım yaa belirtiler yüzünden sabredemedim keşke bekleseydim biraz daha bende ,bekleyip göreceğiz artık yapacak bişey yok
öyle oluyor bebğim,bilmez miyim bekle demek kolay da o saatler geçmiyor..ben ilk kimyasalı atlattıktan sonra geçen ay varsa bir şey erken öğreneyim ki tutunması için belki dr bir şey verir demiştim ki,tutunamadan gitti yine

canım benim inşallah bu ay kavuşursun meleğine bende adetim başlarsa 2.günden gideceğim dr sorun neymiş öğrenelim iyice :)

BU AY KORUNMAK ZORUNDA OLACAĞIM İÇİN KENDİMİ ALTA ALDIM,ADET BEKLEMEYE GEREK OLMAYACAK

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................... OPERASYON SONRASI TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

ay yaaa kıyamam işte böyle giriliyor bu girdaba, şimdi hayalet çizgi görsen haydi koş kana diyecez, her ay aynı şey, umarım senin için bu ay son olur da bebişin vardır kuzum
dün bende ne hayaller kuruyorudum eşim uyurken yaparım testi çizgiyi görünce uyandırır gösteririm kan vermeye gideriz hemen diyorudum ama bu çizgi kafamı karıştırdı yapmak istemedim ,rüyama bile girdi 2 defa test yapıyorum ikisinde koyu çıkıyo çizgileer eşime gösteriyorum :) psikolojim alt üst oldu kaç gündür ,inşallah vardır canım nasib eder Rabbim ..

AHHHH AHHH bilmez miyim o hayalleri, en kötüsü de kimyasal gebelik sanırım, idrarda çıkıyor belli belirsiz kafa kurcalıyor, kana koşuyorsun ne var gibi ne yok gibi..ne sevinebiliyorsun ne sevinemiyorsun..mal gibi kalıyorsun ortada

inşallah bu son olacak canım birdaha yaşamayacaksın ameliyattan sonra gelecek meleğin

Haklısın montecim ama ben ilk başlarda bir topikteki yazıları okuyordum ve o zamanlar 2-3 defa kimyasal geçiren biri vardı ikinci için uğraşan, diyordum ki kimyasal da olsa gebe kalabiliyor, kesin çocuğu olur, şimdi hamiş biliyor musun... Bende kimyasal da olmuyor ya kendimi acayip hissediyorum..

birde kaç gündür mide bulantılarım vardı akşam lavoboya zor attımm kendimi bi terleme baş ağrısı oldu oturduğum yerde uyuyup kalmışm bide :) 1 haftadır hastayım böyle bebek yoksa eğer kistten falanda olabilirmi böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…