Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yok artık yahu polip poliptir bence... eşimde bana okuma interneti diyor son zamanlarda

canım o sadece bi prosödür yani tırnağını bile alsalar patolojik olarak inceliyolar sadece bi tedbir hiçbişey çıkmıycak böyle şeyler düşünmeyebilirmisinnn

Canım polipler her yerimizde olabiliyo şu an her organımız incelense bilmediğimiz neler vardır vücudumuzda kim bilir. Boşuna çekme negatif enerjileri kendine, git yaptır şu işi yeğenimize güzel ortam hazırla gelmeye çalışıyo bebiş gelemiyo yahu aaaa

Ne yapıyoduk bu topikte moral bozmak yok yazıyodu birileri durmadan kimdi o kızlar hatırlayan var mı??

bendim oooooo, hatırladım şimdi :) tamam kuzu araştırmıyorum,moral bozmuyorum... bebike yer açıyorum, doldurmuşum ben de terbiyesiz gibi polipi,miyomu rahmime,sonra da bebik bekliyorum...nereye tutunacak bu velet

bendim oooooo, hatırladım şimdi :) tamam kuzu araştırmıyorum,moral bozmuyorum... bebike yer açıyorum, doldurmuşum ben de terbiyesiz gibi polipi,miyomu rahmime,sonra da bebik bekliyorum...nereye tutunacak bu velet
montecim canım benim hsg içinde bir sürü risk var sen anestezisiz yaptırdın birde benim eşimde internetten araştırmamam gıcık oluyor ve malesef nette en kötü ihtimaller yazıyor Allah korusun hiç bişey olmayacak inşallah engel ortadan kalkacak

inşallah tatlım bıraktım zaten araştırmayı ne olacaksa olsun iyi düşüneyim iyi olsun inşallah

canım benim mide bulantım ve tiksinme 6. haftadan beri ful devam ediyor mide yanmasıda eklendi 3 gündür zofran diye bir ilaç verdi dr bulantı için içmessem hiçbişey yiyemiyorum içince tedirginim ilaçla ilgili kötü yorumlar var ayyy cinsiyeti göründü yani hayırlı sağlıklı olur inşallah biz eşimle her hafta gidip görmek istiyoruz ama kalp sesi sürekli dinlemekte bebeğe zararlı diye duruyoruz martın ilk haftası çağırdı dr um ikili test için

keşke canım ama umudum yok benim daha gelen giden yok ama bakalım test yapmayada cesaret edemedim akşama başlar heralde adetim
aaa kuzum sen daha 2-3 gün önceden başlamamış mıydın testlere bebişim... bekleyelim o halde ama hayalet çizgiyi görmüştün? inşallah gelmez o regl de hamişsindir...

ah kuzum yaaa,hamişliğin azizliği sanırım bu bulantılar,yanmalar..geçer inşallah tez zamanda

aaa kuzum sen daha 2-3 gün önceden başlamamış mıydın testlere bebişim... bekleyelim o halde ama hayalet çizgiyi görmüştün? inşallah gelmez o regl de hamişsindir...
en son 4 gün önce yaptım bugünde yapacaktım ama cesaret edemedim işte inşallah dediğin gibi olur canım

inşallah canım benim, güzel haberlerini bekliyor olacaz
bugün bişey farkettim oyüzden ümidim kalmadı teste hayali çizgi var demiştim ya canım diğer kullanmadığım gebelik testlerine baktım onlardada çizgi izi var ovulasyon testiyle gelen testler ..
bozuk olabilir mi acaba yoksa her teste olurmu bu çizgi izleri daha önce dikkatimi çekmemişti eşim senin yaptığın kırmızıya kaçıyo o beyaz diyo ama bilemedim moralim bozuldu haliyle

Canım çizgi izi başka pembelik olması başka testte benim hep çizgi izi çıkıyodu o beni çok yanıltıyodu ama pembelik varmış sende bence olumlu düşünebiliriz inşallah bebişti :) Bi koysana fotosunu testin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…