inşallah tatlım, dediğim gibi o kanaldaki parça patolojiye gönderiliyormuş sonunda kötü bir şey çıkar mı korkusu sardı benibir sürü kişi yaptırıyor montecim, bu da geçecek inşallah...
öyle canım yaa çok şükür Allah ondan razı olsun..başta baba da olmayınca insan sadece eşine nazlanabiliyorkıyamam seni ne kadar önemsiyor baksana...
yok artık yahu polip poliptir bence... eşimde bana okuma interneti diyor son zamanlardainşallah bebeğim çok teşekkür ederim moralin için..bu kanaldaki tıkanıklık polip olabilirmiş, o da nadir de olsa kanser olabilirmiş...okudukça bunaldım aslında..anestezi pek korkutmuyor da,sonrasında başıma iş çıkmasa bari
evet cehalet mutluluktur...araştırdıkça başıma iş çıkıyoryok artık yahu polip poliptir bence... eşimde bana okuma interneti diyor son zamanlarda
canım o sadece bi prosödür yani tırnağını bile alsalar patolojik olarak inceliyolar sadece bi tedbir hiçbişey çıkmıycak böyle şeyler düşünmeyebilirmisinnninşallah bebeğim çok teşekkür ederim moralin için..bu kanaldaki tıkanıklık polip olabilirmiş, o da nadir de olsa kanser olabilirmiş...okudukça bunaldım aslında..anestezi pek korkutmuyor da,sonrasında başıma iş çıkmasa bari
düşünemeyebilirim sanırımcanım o sadece bi prosödür yani tırnağını bile alsalar patolojik olarak inceliyolar sadece bi tedbir hiçbişey çıkmıycak böyle şeyler düşünmeyebilirmisinnn
inşallah bebeğim çok teşekkür ederim moralin için..bu kanaldaki tıkanıklık polip olabilirmiş, o da nadir de olsa kanser olabilirmiş...okudukça bunaldım aslında..anestezi pek korkutmuyor da,sonrasında başıma iş çıkmasa bari
bendim oooooo, hatırladım şimdi :) tamam kuzu araştırmıyorum,moral bozmuyorum... bebike yer açıyorum, doldurmuşum ben de terbiyesiz gibi polipi,miyomu rahmime,sonra da bebik bekliyorum...nereye tutunacak bu veletCanım polipler her yerimizde olabiliyo şu an her organımız incelense bilmediğimiz neler vardır vücudumuzda kim bilir. Boşuna çekme negatif enerjileri kendine, git yaptır şu işi yeğenimize güzel ortam hazırla gelmeye çalışıyo bebiş gelemiyo yahu aaaa
Ne yapıyoduk bu topikte moral bozmak yok yazıyodu birileri durmadan kimdi o kızlar hatırlayan var mı??
montecim canım benim hsg içinde bir sürü risk var sen anestezisiz yaptırdın birde benim eşimde internetten araştırmamam gıcık oluyor ve malesef nette en kötü ihtimaller yazıyor Allah korusun hiç bişey olmayacak inşallah engel ortadan kalkacakbendim oooooo, hatırladım şimdi :) tamam kuzu araştırmıyorum,moral bozmuyorum... bebike yer açıyorum, doldurmuşum ben de terbiyesiz gibi polipi,miyomu rahmime,sonra da bebik bekliyorum...nereye tutunacak bu velet
inşallah tatlım bıraktım zaten araştırmayı ne olacaksa olsunmontecim canım benim hsg içinde bir sürü risk var sen anestezisiz yaptırdın birde benim eşimde internetten araştırmamam gıcık oluyor ve malesef nette en kötü ihtimaller yazıyor Allah korusun hiç bişey olmayacak inşallah engel ortadan kalkacak
keşke canım ama umudum yok benimbugünün güzel haberitoprak-35 den gelecekkkkk, inanıyorummmm
canım benim mide bulantım ve tiksinme 6. haftadan beri ful devam ediyor mide yanmasıda eklendi 3 gündür zofran diye bir ilaç verdi dr bulantı için içmessem hiçbişey yiyemiyorum içince tedirginim ilaçla ilgili kötü yorumlar var ayyy cinsiyeti göründü yani hayırlı sağlıklı olur inşallah biz eşimle her hafta gidip görmek istiyoruz ama kalp sesi sürekli dinlemekte bebeğe zararlı diye duruyoruz martın ilk haftası çağırdı dr um ikili test içinBu arada herkese merhaba :) bugün dersim yoktu sabahtan beri yatıyorum dinleniyorum. Mide bulantim ve ben evde takılıyoruz :) dünden beri ağrılarım var ara ara. Dün korktum tekrar gittim doktoruma baktım ultrasonda bir sorun yok dedi. Sanırım ya gaz ya da rahim genişlediği için... Haftaya da devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim. Doktor kız gibi duruyor deyince herkes kiz havasına girdi :) bense sağlıklı olsun da farketmez diyorum... Annelik = endiseymis rabbim herkese nasip etsin insallah kizlar hepiniz dualarimdasiniz... @zeynepzumra @EGE ASYA E emebe @brnh kizlar nasılsınız bebisler nasıl???
aaa kuzum sen daha 2-3 gün önceden başlamamış mıydın testlere bebişim... bekleyelim o halde ama hayalet çizgiyi görmüştün? inşallah gelmez o regl de hamişsindir...keşke canım ama umudum yok benimdaha gelen giden yok ama bakalım test yapmayada cesaret edemedim akşama başlar heralde adetim
ah kuzum yaaa,hamişliğin azizliği sanırım bu bulantılar,yanmalar..geçer inşallah tez zamandacanım benim mide bulantım ve tiksinme 6. haftadan beri ful devam ediyor mide yanmasıda eklendi 3 gündür zofran diye bir ilaç verdi dr bulantı için içmessem hiçbişey yiyemiyorum içince tedirginim ilaçla ilgili kötü yorumlar var ayyy cinsiyeti göründü yani hayırlı sağlıklı olur inşallah biz eşimle her hafta gidip görmek istiyoruz ama kalp sesi sürekli dinlemekte bebeğe zararlı diye duruyoruz martın ilk haftası çağırdı dr um ikili test için
inşallah tez zamanda burdaki arkadaşların başınaah kuzum yaaa,hamişliğin azizliği sanırım bu bulantılar,yanmalar..geçer inşallah tez zamanda
en son 4 gün önce yaptım bugünde yapacaktım ama cesaret edemedim işte inşallah dediğin gibi olur canımaaa kuzum sen daha 2-3 gün önceden başlamamış mıydın testlere bebişim... bekleyelim o halde ama hayalet çizgiyi görmüştün? inşallah gelmez o regl de hamişsindir...
amiiiinnnn kuzum, aminnnninşallah tez zamanda burdaki arkadaşların başına
inşallah canım benim, güzel haberlerini bekliyor olacazen son 4 gün önce yaptım bugünde yapacaktım ama cesaret edemedim işte inşallah dediğin gibi olur canım
bugün bişey farkettim oyüzden ümidim kalmadı teste hayali çizgi var demiştim ya canım diğer kullanmadığım gebelik testlerine baktım onlardada çizgi izi var ovulasyon testiyle gelen testler ..inşallah canım benim, güzel haberlerini bekliyor olacaz
Canım çizgi izi başka pembelik olması başka testte benim hep çizgi izi çıkıyodu o beni çok yanıltıyodu ama pembelik varmış sende bence olumlu düşünebiliriz inşallah bebişti :) Bi koysana fotosunu testin merak ettimbugün bişey farkettim oyüzden ümidim kalmadı teste hayali çizgi var demiştim ya canım diğer kullanmadığım gebelik testlerine baktım onlardada çizgi izi var ovulasyon testiyle gelen testler ..
bozuk olabilir mi acaba yoksa her teste olurmu bu çizgi izleri daha önce dikkatimi çekmemişti eşim senin yaptığın kırmızıya kaçıyo o beyaz diyo ama bilemedim moralim bozuldu haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?