Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben bulantı için ilaç istemedim canım okulda bi arkadaşım uyardı o konuda bende korktum dayaniyorum zor oluyor ama gercekten. Korkma canım insallah hicbir şey olmaz. Beni de 2 hafta sonra çağırdı ikili test düşünüyorsan gel dedi :) cinsiyeti soyledi ama kesin değil yani tahmin etti bende şaşırdım... ee bebis nasıl büyümüştür baya :) tam olarak kaç haftalık?

iiyiiyzz cnm cok sukur sımdılık bır sıkıntımız yok ye iç yaat tiksin gaz problemı

Doktor hanımlarım benimde e2 28.3 dahamı yüksek olması lazımmış

Canım iyi olmana sevindim bebişi göremedim bayadır pzt gidicem ama ben biraz kötüyüm baş ağrım var yemek yiyemiyorum yiyince fena oluyorum.Karnımdada ağrılar oluyor gerildiğindenmi bilmiyorum büyümeyede başlıyor ondan galiba.Tiksinme,yorgunluk ve tüm eklemlerim kasılıyor napıcam bilmiyorum

aynen bi baktırsana...ben de mutlu olmuştum işime gelmişti kısa sürmesi ve azalması..ne kadar cahilmişiz
Başına gelmeyince bilmiyor insan işte. Bende regli yoğun yaşayanlardan biri olarak kendimi hep doğurgan biri olarak görürdüm ama nerdeeeee. Belki beş sene önce filan evlenmiş olsaydım olurdu yaş problemim var şuanda bana olanlar çok normal yaşam içerisindeki olağan sıralamada bu aşamadayım ben aksini yaşamak istiyorum 18-35 yaş gibi.Rrkennmenapoz denemez ben yaştakilere buda bir gerçek neticede. Mevlam mucize versin diliyorum. Amin cümlemize inşallah.

canım yaa bende korku yoktu da eşim tutturdu kaç gündür ben vazgeçtim çocuktan olma ameliyat diye....araştırdıkça da içime korku girdi, yoksa ben çok rahat girip çıkacaktım
Korkma canım sakinliğini korumaya çalış Allahın izniyle çabucak olup çıkacaksın ve inşallah tez zamanda bebeğine kavuşacaksın. Sadece bunu düşün...

Allah korusun düşünme böyle şeyler. Dualarımız seninle sen anlamadan olup bitecek inşallah.

Ben de 38 im be güzelim, olacak ama ben inanıyorum, biz kendi mucizelerimize Allahın izni ile kavusacagiz

Allah korusun düşünme böyle şeyler. Dualarımız seninle sen anlamadan olup bitecek inşallah.
Allah razı olsun tatlim, Rabbim göbüşünü tez zamanda sağlıklı bebislerle doldurup sağlıkla, keyifle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim bir iki gundur bende de var agri. Ama normal sanirim bebek buyudugu icin kaslar geriliyor. Bende acayip yorgunum bide asiri yogun programim bebekler iyi olsun da napalim alistik boyle yasamaya :)

Kızlar bende özel hast güvendiğim doktorumuz aradım dediği 2 tane kist varken e2 yüksek diye yumurta zayıf diyemeyiz dedi promuluton n kullan dedi doğru yaşamamış olabilirim regl olunca 3. Günü tekrar test yap bakalım dedi

Ben de 38 im be güzelim, olacak ama ben inanıyorum, biz kendi mucizelerimize Allahın izni ile kavusacagiz
Amenna ve saddakna Allahın izniyle inşallah
Gerçi bu sabah tv de izledim kadıncağızın biri daha 20 yaşında iki yıllık evli ve rezervi olmadığı için dr.lar asla olmaz demiş.Garşbimde çözüm arıyor ne dese hocaya eşini imza nikahına evlendirip kadının yumurtasını kendine almayı planlamış çok şaşırdım aklıma gelmezdi. Yani kocasının helali ona da helal olur mantığı ile alacak.asla olmaz dedi hoca.
Rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarımızı kabul et yarabbi acı bize hayırlı salih evlatlar nasib et yarabbi.Amiiiinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…