aynen canım nasıl sabredeceksem artık :)Sabah yap istersen canım daha iyi çıkıyo sabahları zaten şurda sabaha ne kadıki :)
canım bence kötü değil ama ....fsh kaçtı ?Bak şimdi ben 3.gün tahlil yaptırdım E2 74 çıktı ama dr bana kö th ü bir şey yok dedi.
Ben iyi miyim yoksa kötü mü bilemedim şimdi bak ben neyim???
canım benim mide bulantım ve tiksinme 6. haftadan beri ful devam ediyor mide yanmasıda eklendi 3 gündür zofran diye bir ilaç verdi dr bulantı için içmessem hiçbişey yiyemiyorum içince tedirginim ilaçla ilgili kötü yorumlar var ayyy cinsiyeti göründü yani hayırlı sağlıklı olur inşallah biz eşimle her hafta gidip görmek istiyoruz ama kalp sesi sürekli dinlemekte bebeğe zararlı diye duruyoruz martın ilk haftası çağırdı dr um ikili test için
iiyiiyzz cnm cok sukur sımdılık bır sıkıntımız yok ye iç yaat tiksin gaz problemıBu arada herkese merhaba :) bugün dersim yoktu sabahtan beri yatıyorum dinleniyorum. Mide bulantim ve ben evde takılıyoruz :) dünden beri ağrılarım var ara ara. Dün korktum tekrar gittim doktoruma baktım ultrasonda bir sorun yok dedi. Sanırım ya gaz ya da rahim genişlediği için... Haftaya da devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim. Doktor kız gibi duruyor deyince herkes kiz havasına girdi :) bense sağlıklı olsun da farketmez diyorum... Annelik = endiseymis rabbim herkese nasip etsin insallah kizlar hepiniz dualarimdasiniz... @zeynepzumraEGE ASYA @ebrukkkk brnh kizlar nasılsınız bebisler nasıl???
Doktor hanımlarım benimde e2 28.3 dahamı yüksek olması lazımmışe2 tabi çok önemli,direkt kadınlık hormonu... aaa bak benim 21 den 37 ye çıktı, normal dedi hatta dr ama ciddi anlamda saç dökülmem azaldı,ondan demek ki, eskiden banyodan sonra 1 avuç saç dökülürdü şimdi oldukça azaldı...
Eee ne yapıcaz şimdi fsh düşmesi mi mühim E2 nin mi?Hangisini öncelikli olarak baz alıcam.İyice kafam karıştı.benim de ikinci yaptırdığım tahlilde e2 36 çıkmış bende sevinmiştim dr bana fsh düştüğü için yalancı bir yükselme önemi yok demişti, nasıl üzülmüştüm...
Bu arada herkese merhaba :) bugün dersim yoktu sabahtan beri yatıyorum dinleniyorum. Mide bulantim ve ben evde takılıyoruz :) dünden beri ağrılarım var ara ara. Dün korktum tekrar gittim doktoruma baktım ultrasonda bir sorun yok dedi. Sanırım ya gaz ya da rahim genişlediği için... Haftaya da devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim. Doktor kız gibi duruyor deyince herkes kiz havasına girdi :) bense sağlıklı olsun da farketmez diyorum... Annelik = endiseymis rabbim herkese nasip etsin insallah kizlar hepiniz dualarimdasiniz... @zeynepzumraEGE ASYA @ebrukkkk brnh kizlar nasılsınız bebisler nasıl???
Başına gelmeyince bilmiyor insan işte. Bende regli yoğun yaşayanlardan biri olarak kendimi hep doğurgan biri olarak görürdüm ama nerdeeeee. Belki beş sene önce filan evlenmiş olsaydım olurdu yaş problemim var şuanda bana olanlar çok normal yaşam içerisindeki olağan sıralamada bu aşamadayım ben aksini yaşamak istiyorum 18-35 yaş gibi.Rrkennmenapoz denemez ben yaştakilere buda bir gerçek neticede. Mevlam mucize versin diliyorum. Amin cümlemize inşallah.aynen bi baktırsana...ben de mutlu olmuştum işime gelmişti kısa sürmesi ve azalması..ne kadar cahilmişiz
Korkma canım sakinliğini korumaya çalış Allahın izniyle çabucak olup çıkacaksın ve inşallah tez zamanda bebeğine kavuşacaksın. Sadece bunu düşün...canım yaa bende korku yoktu da eşim tutturdu kaç gündür ben vazgeçtim çocuktan olma ameliyat diye....araştırdıkça da içime korku girdi, yoksa ben çok rahat girip çıkacaktım
Kuzucum hayıt hepsini düzene sokuyor rahat ol senEee ne yapıcaz şimdi fsh düşmesi mi mühim E2 nin mi?Hangisini öncelikli olarak baz alıcam.İyice kafam karıştı.
Allah korusun düşünme böyle şeyler. Dualarımız seninle sen anlamadan olup bitecek inşallah.inşallah bebeğim çok teşekkür ederim moralin için..bu kanaldaki tıkanıklık polip olabilirmiş, o da nadir de olsa kanser olabilirmiş...okudukça bunaldım aslında..anestezi pek korkutmuyor da,sonrasında başıma iş çıkmasa bari
İnşallah bebeğim yaa,ister istemez geriliyor insanKorkma canım sakinliğini korumaya çalış Allahın izniyle çabucak olup çıkacaksın ve inşallah tez zamanda bebeğine kavuşacaksın. Sadece bunu düşün...
Ben de 38 im be güzelim, olacak ama ben inanıyorum, biz kendi mucizelerimize Allahın izni ile kavusacagizBaşına gelmeyince bilmiyor insan işte. Bende regli yoğun yaşayanlardan biri olarak kendimi hep doğurgan biri olarak görürdüm ama nerdeeeee. Belki beş sene önce filan evlenmiş olsaydım olurdu yaş problemim var şuanda bana olanlar çok normal yaşam içerisindeki olağan sıralamada bu aşamadayım ben aksini yaşamak istiyorum 18-35 yaş gibi.Rrkennmenapoz denemez ben yaştakilere buda bir gerçek neticede. Mevlam mucize versin diliyorum. Amin cümlemize inşallah.
Hap bitsin suyunu alıcam çok özendim bööle acı acı içmek varken hap da neymiş bir bardak suyla yut gitsin. Hiç eğlenceli değilKuzucum hayıt hepsini düzene sokuyor rahat ol sen
Allah razı olsun tatlim, Rabbim göbüşünü tez zamanda sağlıklı bebislerle doldurup sağlıkla, keyifle kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah korusun düşünme böyle şeyler. Dualarımız seninle sen anlamadan olup bitecek inşallah.
Canım iyi olmana sevindim bebişi göremedim bayadır pzt gidicem ama ben biraz kötüyüm baş ağrım var yemek yiyemiyorum yiyince fena oluyorum.Karnımdada ağrılar oluyor gerildiğindenmi bilmiyorum büyümeyede başlıyor ondan galiba.Tiksinme,yorgunluk ve tüm eklemlerim kasılıyor napıcam bilmiyorum
HahahaaaaHap bitsin suyunu alıcam çok özendim bööle acı acı içmek varken hap da neymiş bir bardak suyla yut gitsin. Hiç eğlenceli değil
Amenna ve saddakna Allahın izniyle inşallahBen de 38 im be güzelim, olacak ama ben inanıyorum, biz kendi mucizelerimize Allahın izni ile kavusacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?