Ne enteresan fikirler var yahu! Ben zorlamama taraftariyim, vardır olmazsa da Rabbimin bir bildigiAmenna ve saddakna Allahın izniyle inşallah
Gerçi bu sabah tv de izledim kadıncağızın biri daha 20 yaşında iki yıllık evli ve rezervi olmadığı için dr.lar asla olmaz demiş.Garşbimde çözüm arıyor ne dese hocaya eşini imza nikahına evlendirip kadının yumurtasını kendine almayı planlamış çok şaşırdım aklıma gelmezdi. Yani kocasının helali ona da helal olur mantığı ile alacak.asla olmaz dedi hoca.
Rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarımızı kabul et yarabbi acı bize hayırlı salih evlatlar nasib et yarabbi.Amiiiinnn.
Amiiiinnn cümlemizin inşallah.Allah razı olsun tatlim, Rabbim göbüşünü tez zamanda sağlıklı bebislerle doldurup sağlıkla, keyifle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı bakalım tatlim, kullan verdiği ilacı, düzene giecektir illakiKızlar bende özel hast güvendiğim doktorumuz aradım dediği 2 tane kist varken e2 yüksek diye yumurta zayıf diyemeyiz dedi promuluton n kullan dedi doğru yaşamamış olabilirim regl olunca 3. Günü tekrar test yap bakalım dedi
Dolacak canim dolacak, Rabbim ol derse olacak...Amiiiinnn cümlemizin inşallah.
Şu kocaman olan göbüşümü herkes bebek sanıyor gerçekten dolsa da brnde rahatlasam erimiyor bir türlü gıcık göbüşşşş
Katılıyorum sana Allah isterse verir o bizi bizden iyi bilir.Ne enteresan fikirler var yahu! Ben zorlamama taraftariyim, vardır olmazsa da Rabbimin bir bildigi
Amiiiinnn dolsun tez zamanda.Dolacak canim dolacak, Rabbim ol derse olacak...
Ben de çok optum kuzum, Allah kabul etsin, duaların kabul olsun insallahAmiiiinnn dolsun tez zamanda.
Canım ben kaçtım şimdilik eşim gelmeden namazımı kılayım sonra gelirim. Öpüyorum seni...
fsh'ın düşmesi canımEee ne yapıcaz şimdi fsh düşmesi mi mühim E2 nin mi?Hangisini öncelikli olarak baz alıcam.İyice kafam karıştı.
ağzına sağlık canım Allah kabul etsin inşallah cümlemize nasip etsin en kısa zamanda ama başka topikten yazmışsım sanırım iletiyiu-mutlu lale Tubacığım duanı okudum Allah tez zamanda dileklerini kabul etsin inşallah. @E-brulim bilgine canım.
Canim bir iki gundur bende de var agri. Ama normal sanirim bebek buyudugu icin kaslar geriliyor. Bende acayip yorgunum bide asiri yogun programimbebekler iyi olsun da napalim alistik boyle yasamaya :)
Evet canım alışıcaz iyi olsunlarda :) yoğunda olsan dikkat et zaten kritik dönem geçti sayılır ama sen yorulmamaya çalış.Kıza benziyor dediyse vardır bir bildiği sağlıkla gelsin inşallah
Bakalim canım benim içime erkek doğuyor ama doktor kız dedi 1 aya belli olur herhalde :)
çok saol birtanem inşallah hayırlısı ile atlatayım :)no_name_ canım hayırlı geçsin dualarım seninle....Olsun bir ay sende dinlenmiş olucaksın bu bile iyi gelicektir inan.Pzt den sonra herşey güzel olucak Allah sağ salim o masadan kalkmanı nasip etsin en azından o engelde kalkıcak ortadan bir daha o masaya doğum için çıkarsın inşallah :)
hayırlısı olsun kuzuuum, önümüzdeki ay beraber uğraşırız tekrar gelirse degünaydın arkadaşlar
adet olmadım hala ama bugün başlayacak heralde ,test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım bütün belirtilere rağmen :)
Bizden de kocaman öpücük senin o gülen yüzüne gelsin :)kızlaaarrrr nasılsınız şekerler? cumartesi bugün herkesin işi gücü var sanırım,kimse uğramamış topiğeburaya kocaman bi öpücük bırakıyorum, giren alsın
oyy canım buralarda mıydııın ? nasılsın? neler yapıyorsun? nedir son durumun?Bizden de kocaman öpücük senin o gülen yüzüne gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?