ayy canım yaa cok gecmıs olsun allah inşşallah şafi adı gürmetine şifa verir kısa zamanda guzel habeler alırsınKızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...
Kızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKızlar Merhaba,
İyiyim canım kürlere devam napalm bide tükürükden ovülasyon testi almıştım ya onu yapıyorum bişey anlamıyordum meğer yanlış yere tukuruyormusum :) neyse bu ay olmazsa bi dahaki ay olayı çözmüş oluyorum.sen nasılsın heyecan korku varmı.oyy canım buralarda mıydııın ? nasılsın? neler yapıyorsun? nedir son durumun?
geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah... allah büyük .. amin...Kızlar Merhaba,
1 aya kadar kesinleşir zaten benimde içime ilk zamanlar erkek doğdu sonra birşey hissetmemeye başladım annem ve abim çok hissiyatlıdır onlar kız diyor bakalım oğlumda kız diyor :) sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem erkek olursa oğluma arkadaş olur kız olursa bende sevinirim bakalım
Ah canım çok üzüldüm.Allah'ım en kısa zamanda şifa verir inşallah,dualarımız sizinle.Sende kendine dikkat canım.Kızlar Merhaba,
Çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin inşallah. Allaha emanet olun.Kızlar Merhaba,
Sağlıklı olsunda ne olursa olsun. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.Aynen canım sağlıklı olsun da hele bana ikisi de lazım :) bizde de benim dışımda herkes kız diyor ama bakalım. Senin kız olsun ya insallah :)
Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.Kızlar Merhaba,
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah büyüktür elbet bize de sıra gelecek mevlam istesin yeter ki...günaydın arkadaşlar
adet olmadım hala ama bugün başlayacak heralde ,test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım bütün belirtilere rağmen :)
sağol canım zamanı var demekki napalım sabır dua etmekten başka bişy gelmiyor elimizden inşallah Allah'ım nasib eder bizede ..Hakkında hayırlısı olsun canım Allah büyüktür elbet bize de sıra gelecek mevlam istesin yeter ki...
Doktor. Kontrol hapı ile baskılama oluyormuymus bence hiç başlama zaten başımıza ne geldiyse o hormon haplarından geldi tabi yinede senin düşüncen ama ben olsam kullanmazdımMerhaba kızlar beni yaş 26 ve fsh değeri hep 15 in üstünde e2 de 100 lErde geziyor hep 5 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz hep erteledm ama bilemedim böyle olacağını neyse d.kontrol hapı verdi doktorum baskilayalim dedi öteki ay klOmen başlarsin dedi bende aynı zamanda testeredişli aslanpencesi kullanıyorum 1hafta oldu bakalım inşallah faydası olur
Allah kabul etsin ama bu ne duası nasıl yapıyorsunuz ebrulim kim sırayamı koydunuz listemi var buraya yazıyorsun ama ben anlamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?