Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...
ayy canım yaa cok gecmıs olsun allah inşşallah şafi adı gürmetine şifa verir kısa zamanda guzel habeler alırsın

Kızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...

Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin.

oyy canım buralarda mıydııın ? nasılsın? neler yapıyorsun? nedir son durumun?
İyiyim canım kürlere devam napalm bide tükürükden ovülasyon testi almıştım ya onu yapıyorum bişey anlamıyordum meğer yanlış yere tukuruyormusum :) neyse bu ay olmazsa bi dahaki ay olayı çözmüş oluyorum.sen nasılsın heyecan korku varmı.

Kızlar Merhaba,
geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah... allah büyük .. amin...

Aynen canım sağlıklı olsun da hele bana ikisi de lazım :) bizde de benim dışımda herkes kız diyor ama bakalım. Senin kız olsun ya insallah :)

Kızlar Merhaba,
Ah canım çok üzüldüm.Allah'ım en kısa zamanda şifa verir inşallah,dualarımız sizinle.Sende kendine dikkat canım.

Merhaba kızlar beni yaş 26 ve fsh değeri hep 15 in üstünde e2 de 100 lErde geziyor hep 5 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz hep erteledm ama bilemedim böyle olacağını neyse d.kontrol hapı verdi doktorum baskilayalim dedi öteki ay klOmen başlarsin dedi bende aynı zamanda testeredişli aslanpencesi kullanıyorum 1hafta oldu bakalım inşallah faydası olur

Kızlar Merhaba,
Çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin inşallah. Allaha emanet olun.

Kızlar Merhaba,
Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.

"monte cristo prensesi, post: 45260637, member: 711669"]BU AY KORUNMAK ZORUNDA OLACAĞIM İÇİN KENDİMİ ALTA ALDIM,ADET BEKLEMEYE GEREK OLMAYACAK

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................... OPERASYON SONRASI TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR[/QUOTE]
monteciğimi yormayayım bende sıramı alayım dedim :)

Doktor. Kontrol hapı ile baskılama oluyormuymus bence hiç başlama zaten başımıza ne geldiyse o hormon haplarından geldi tabi yinede senin düşüncen ama ben olsam kullanmazdım

Allah kabul etsin ama bu ne duası nasıl yapıyorsunuz ebrulim kim sırayamı koydunuz listemi var buraya yazıyorsun ama ben anlamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…