Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Amin canım inşallah ben yumurta takibi yaptırmadım benim 9 yasinda ilk geceden olma bi kızım var 4 yıldır 2.istiyoruz ama olmadı 2 defa klomen kullandım ilki kist yaptı ne olduysa o anda oldu işte o zaman bitkisel şeyler çok içmesem de kist gitsin diye 1 kaç defa kullandım bu 3 aydır düzenli kür kullanıyorum ama hayıt bana olumlu yönde etki etti bide yumurtlama için tükürükden ovülasyon testi aldım pek anlamıyorum ama deniyorum işte ve içimdeki ses sabret çok yakında herşey güzel olacak diyor :)

Evet canım ya no_name_ m canım,merak ediyoruz seni.Herşey iyi olacak.Bebeğe giderken minik bir basamak kalmış,onuda atlayıp alacaksın yavrunu kucağına inşallah,Allah'a emanet ol birtanem,iyi haberlerini bekliyoruz dört gözle.

Allah kabul etsin ama bu ne duası nasıl yapıyorsunuz ebrulim kim sırayamı koydunuz listemi var buraya yazıyorsun ama ben anlamıyor :)
Günaydın güzel kardeşlerim,
Çok güzel haberler büyük mutluluklar yaşayacağımız bir hafta diliyorum Allahın izniyle sağlıkla inşallah.
no_name_ Canım seni Allaha emanet ediyorum operasyonu kolaylıkla atlatmanı dilerim.Bizleri habersiz bırakma. Çoooook öpüyorum

Öncelikle Aramıza hoşgeldin canım
Yaşını bilmiyorum ama değerlerin çok kötü gelmedi bana bizimkilerin yanında. Stresten uzak durmaya ve ümitsizliğe kapılmamak çalış bu çok önemli ayrıca dualarını eksik etme rabbim isterse olur bizler de bu şekilde veriyoruz sınavımızı bitkisel kürlere ağırlık verebilirsin.Allahın izniyle hepimiz kaderimizde varsa yaşayacağız bu mutluluğu inşallah.

Canım benim fsh 33 amh 0.11 e2 28.3 yaş 32 ve hala olacak ümidim var banada doktor tüp bebek bile yuzde 3 şansın var dedi napıyım ilk hedefim hamile kalıp doktoru ziyaret etmek: )
Benimde aynen hedefim bu.
Canım başka bir topikte dua okuduk bildirimleri yaptım bitirdik. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarımızı kabul etsin. Amiiiinnn.

Arkadaşlar regl olmadım ama dün 29. gün test yaptım mecburiyetten, çünkü çok başım ağrıyordu ve ağrı kesici almadan geçmedi, (sonuç negatif tabii ki de) hani iki tane hormon iğnesi vurulmuştum ya belki olur diyordum, of dememem lazım geçen ay da iyi bir çalışma yapamadım ama of dedim ya beslenmesiydi, takviyesiydi gına geliyor bazen, bir de hayıtla daha erken geliyordu regl, ama cuma günü iş yerinde sinirlerim bozulmuştu, stresim tavandı yani, uzayacak benim regl, acaba DHEA ilk ay kullanımda gecikme yapmış mıydı sizlerde de?

montecim
kızlaaarrrr nasılsınız şekerler? cumartesi bugün herkesin işi gücü var sanırım,kimse uğramamış topiğe buraya kocaman bi öpücük bırakıyorum, giren alsın
montecim operasyonun inşallahhh kolaylıkla geçer canım , çok geçmiş olsun öpüyorum .. herşey güzel olacak...allahın izniyle....

evet canım bende gecikme yapmıştı.. tarlusalla adet olmuştum..

Canım ben 18 Aralıktan beri adet olmadım. Bugün 66.gün olmuş gerçi arada opu oldu ama kafam çok karıştı. Dhea nın etkisi var mıdır bilmiyorum. Daha önce 10 günlük gecikmeler olmuştu 3-4 kez. Hayıt içiyorum ama şimdilik tık yok.

Opu dan kaynaklı mı acep, bir de süpriz gebelik falan olmasın? benim bugün 30. gün, normalde hayıtla 28, 29 günde olmuştum, dhea dan korkuyorum, bir taraftan da diyorum tüp yaparsam hazırlıklı giderim, belki daha fazla ve kaliteli yumi olur, bir taraftan da en iyi doktorlardan birine gitmiştim ya hani adam haklı çıkarsa diye korkuyorum, beni hemen başlatmıştı tedaviye bir daha ki aylarda belki yumi olmaz demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…