- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Amin canım inşallah ben yumurta takibi yaptırmadım benim 9 yasinda ilk geceden olma bi kızım var 4 yıldır 2.istiyoruz ama olmadı 2 defa klomen kullandım ilki kist yaptı ne olduysa o anda oldu işte o zaman bitkisel şeyler çok içmesem de kist gitsin diye 1 kaç defa kullandım bu 3 aydır düzenli kür kullanıyorum ama hayıt bana olumlu yönde etki etti bide yumurtlama için tükürükden ovülasyon testi aldım pek anlamıyorum ama deniyorum işte ve içimdeki ses sabret çok yakında herşey güzel olacak diyor :)Rabbim inşallah bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin peki bir şey soracağım aylık folikülün çatlıyor mu? Yani doğal hamile kalma şansımız var di mi? O kadar olumsuz şeyler duydum ki artık umut arıyorum. Sağol Cvp verdiğin için.
Evet canım yano_name_ canım muhtemelen yarın gorusemeyecegiz şimdiden soyliyim hayırlısıyla ameliyatına girip çıkarsın inşallah Rabbim şifa nı versin çok çok geçmiş olsun seni seviyoruz Allah yar ve yardımcın olsun....
Günaydın güzel kardeşlerim,Allah kabul etsin ama bu ne duası nasıl yapıyorsunuz ebrulim kim sırayamı koydunuz listemi var buraya yazıyorsun ama ben anlamıyor :)
Öncelikle Aramıza hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, son iki aydır kabusum oldu fsh haziran ayında iki yıl bitecek evleneli evlendiğimizden beri çocuk istedik fakat olmadı bütün testlerimiz normaldi hep sebepsiz dendi. Daha sonra eşim de varikosel olduğu için sperm sayısı düşmüş ameliyat dendi, o ay benim testlerim fsh 7,4 e2 145 çıkmıştı (daha önceki testlerde fsh 8,4, 9,58 gibi değerler de normaldi)ancak o ay kistim vardı e2 ondan yüksekti. Eşim ameliyat oldu ben de o ay kist için d.k hapı kullandım kistim gitti mi diye kontrolleri yaptırayım derken fsh testi de yaptırdım ve ben şok!!! Fsh 28 lh 26 çıktı. Hemen santral folikül sayımı yaptırdım 4 sol 2 sağ toplam altı çıktı o ay yumurta takibi ve 21. Gün test yaptırdım yumurtam 21 mm de çatladı. Derken bi umutla beklerken tekrar kırmızılar sonra tekrar folikül sayımı 5 sol 2 sağ, fsh testi sonuç: 12,79 lh 13,79 e2 100 bu ay tekrar 11. Gün yumurta takibi yumurtam 18 mm olmuştu iki gün sonra çatlar dedi dr bu ay da tekrar bi umut ama iki yıldır yorgunum beklemekten... Yumurtam aylık çatlıyor ama anlamadığım neden gebelik olmuyor? Sizin de yumurta kendi kendine çatlıyor mu bunu anlamıyorum. Bizim doğal yoldan hamile kalma şansınız yok mu? O kadar çok üzgünüm ki bu hayatta kendimi yapayalnız hissediyorum sanki bebeğim hiç olmayacak gibi, kuru dal gibiyim iki aydır sizi takip ediyorum, umut edityorum...umarım hepimizin bebekleri gelir bi gün...
Benimde aynen hedefim bu.Canım benim fsh 33 amh 0.11 e2 28.3 yaş 32 ve hala olacak ümidim var banada doktor tüp bebek bile yuzde 3 şansın var dedi napıyım ilk hedefim hamile kalıp doktoru ziyaret etmek: )
montecim operasyonun inşallahhh kolaylıkla geçer canım , çok geçmiş olsun öpüyorum .. herşey güzel olacak...allahın izniyle....kızlaaarrrr nasılsınız şekerler? cumartesi bugün herkesin işi gücü var sanırım,kimse uğramamış topiğeburaya kocaman bi öpücük bırakıyorum, giren alsın
evet canım bende gecikme yapmıştı.. tarlusalla adet olmuştum..Arkadaşlar regl olmadım ama dün 29. gün test yaptım mecburiyetten, çünkü çok başım ağrıyordu ve ağrı kesici almadan geçmedi, (sonuç negatif tabii ki de) hani iki tane hormon iğnesi vurulmuştum ya belki olur diyordum, of dememem lazım geçen ay da iyi bir çalışma yapamadım ama of dedim ya beslenmesiydi, takviyesiydi gına geliyor bazen, bir de hayıtla daha erken geliyordu regl, ama cuma günü iş yerinde sinirlerim bozulmuştu, stresim tavandı yani, uzayacak benim regl, acaba DHEA ilk ay kullanımda gecikme yapmış mıydı sizlerde de?
Bana hiçbirşey vermedi ya acaba tekrar mı bakacak bilemedim şimdi ilk adet ile gel dedi.Bide tedaviye başlamadan önce bazı ilacla rla vücudu hazirlayacakmis sanada böyle bisey dedimi direk tedaviyemi çağırdı
Canım ben 18 Aralıktan beri adet olmadım. Bugün 66.gün olmuş gerçi arada opu oldu ama kafam çok karıştı. Dhea nın etkisi var mıdır bilmiyorum. Daha önce 10 günlük gecikmeler olmuştu 3-4 kez. Hayıt içiyorum ama şimdilik tık yok.Arkadaşlar regl olmadım ama dün 29. gün test yaptım mecburiyetten, çünkü çok başım ağrıyordu ve ağrı kesici almadan geçmedi, (sonuç negatif tabii ki de) hani iki tane hormon iğnesi vurulmuştum ya belki olur diyordum, of dememem lazım geçen ay da iyi bir çalışma yapamadım ama of dedim ya beslenmesiydi, takviyesiydi gına geliyor bazen, bir de hayıtla daha erken geliyordu regl, ama cuma günü iş yerinde sinirlerim bozulmuştu, stresim tavandı yani, uzayacak benim regl, acaba DHEA ilk ay kullanımda gecikme yapmış mıydı sizlerde de?
yanıt için teşekkür ederim, umarım çok gecikmez..evet canım bende gecikme yapmıştı.. tarlusalla adet olmuştum..
Opu dan kaynaklı mı acep, bir de süpriz gebelik falan olmasın? benim bugün 30. gün, normalde hayıtla 28, 29 günde olmuştum, dhea dan korkuyorum, bir taraftan da diyorum tüp yaparsam hazırlıklı giderim, belki daha fazla ve kaliteli yumi olur, bir taraftan da en iyi doktorlardan birine gitmiştim ya hani adam haklı çıkarsa diye korkuyorum, beni hemen başlatmıştı tedaviye bir daha ki aylarda belki yumi olmaz demişti...Canım ben 18 Aralıktan beri adet olmadım. Bugün 66.gün olmuş gerçi arada opu oldu ama kafam çok karıştı. Dhea nın etkisi var mıdır bilmiyorum. Daha önce 10 günlük gecikmeler olmuştu 3-4 kez. Hayıt içiyorum ama şimdilik tık yok.
doktor mu önermişti dhea yı? kaç aydır kullanıyorsun? yumurta sayı ve kalitesinde artış oldu mu? en yüksek fsh amh yaş kaçtı acaba?evet canım bende gecikme yapmıştı.. tarlusalla adet olmuştum..
Geçmiş olsun canım, inşallah yakında güzel haberlerini de alırız :)Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?