Canım ben de aralıkta devlet hastanesine gitmiştim, orası tedavi vermiyomuş, eğitim araştırmaya git dedi, zeynep kamile gittim ben de, doktor asistan dediğin gibi.Ben ilk mayıs sonunda devlet hastanesine gitmiştim, asistan doktorlara muayene olmuştum, fsh yüksekti, bana niye hiç ilaç falan başlamadılar anlamıyorum doğrusu...
bebek isteğini beliirttinmi,düzenli regli görüyorsan çokta uğraşmıyorlar.birde normal kadın doğum bölümünemi yoksa infertiliteyemi gittin.o da farkeder...Ben ilk mayıs sonunda devlet hastanesine gitmiştim, asistan doktorlara muayene olmuştum, fsh yüksekti, bana niye hiç ilaç falan başlamadılar anlamıyorum doğrusu...
Canım ben de aralıkta devlet hastanesine gitmiştim, orası tedavi vermiyomuş, eğitim araştırmaya git dedi, zeynep kamile gittim ben de, doktor asistan dediğin gibi.
Sen adet olabiliyo musun, benim fsh çok yüksekti, ama adetliyken yapılmamıştı test. Şimdi 2. günüm bakalım ne çıkıcak sonuç? Tedavi vermezlerse adet göremem, ne yaparım bilmiyorum..[/QUOT
Benim gittiğim de eğitim araştırmaydı, belki asistan hekim olduklarından, belki bir tane çocuğum var diye sallamadılar, 6 ay sonra kontrole gittim tekrar eğitim araştırma hastanesine bu sefer uzman hekime randevu aldım, ultrason bile bakmak istemedi, amh hastanemizde çalışılıyor artık, amh sonucun birin altında çıkarsa direk tüp bebek zaten dedi, hay sizin amh tahlilinize diyorum şimdi...
Canım çok geçmiş olsun elbet vardır bir hayrı Allahım bu yolda yardımcımız olsun zorumuza kolaylaştırın. . Bu süreçte en önemli şey moral üzülme demek saçma ama bol bol dua et canimcimcanımcım geçti malesef...bu giden harcadığım kaçıncı yumurta yaaeşim Kırklarelinde...izin almak falan hep sorun,orada kalacak yer sorun...eşlerin böyle tedavilerde ayrı olması çok iyi bir durum değil malesef...ben yumurtlama siklusuna girdim çok çabuk kaliteleri bozuldu ne yazıkki..
elbette gücümüz yettiğince devam...şimdi taşınma ve istifa mevzusu var gündemimde...kafam çok karışık..bakalım nasıl şekillenecek durumlar..
Önce jinekolojiye gitmiştim, sorun olduğunu düşünmüyordum aslında, ikinciyi istiyorum 6 aydır olmadı, gerçi çok ta çalışma yapmadım dedim doktora, çocuk istiyorum plk miz var sizi oraya yönlendiriyorum demişti, infertiliteye yönlendirmişti.bebek isteğini beliirttinmi,düzenli regli görüyorsan çokta uğraşmıyorlar.birde normal kadın doğum bölümünemi yoksa infertiliteyemi gittin.o da farkeder...
Canım çok geçmiş olsun elbet vardır bir hayrı Allahım bu yolda yardımcımız olsun zorumuza kolaylaştırın. . Bu süreçte en önemli şey moral üzülme demek saçma ama bol bol dua et canimcim
Bende tüp bebeğe başlıyorum artık kafam rahat olacak dedim o kaynana denen müsvedde yine başardı sinirlerimi bozmayı şeytan ya bu kadın nefret ediyorum kendisinden hatta bazen onun oğlu diye kocama bile sariyorum☺
Önce jinekolojiye gitmiştim, sorun olduğunu düşünmüyordum aslında, ikinciyi istiyorum 6 aydır olmadı, gerçi çok ta çalışma yapmadım dedim doktora, çocuk istiyorum plk miz var sizi oraya yönlendiriyorum demişti, infertiliteye yönlendirmişti.
rezer azlığında aslolan usg, fsh ve amh ın 3 ünün beraber değerlendirilmesidir. amh ın düşük olmasını çok sorun etmeyin fsh ve e2 gayet iyi usg dede antral folikül varsa allah ın izniyle olur bu işmerhaba arakdaşlar,
bende 1,5 yıldır amh değerimin düşük oldupunu biliyorum amh : 0,35 lerde idi fsh ise hep tahlil yaptırdığımda 5,5 değerlerde çıkardı
bugün adetin 3. günü ilk defa FSH değerim 9,40 LH 9,52 çıkmış.. E2 : 51
9 çok yüksek değil ama sanırım sınırda bir fsh değeri
sizce?
canımcım hangi değerlerin...şimdi bu ilaç anti aging yani yaşlanma karşıtı bir hap...kiminde hemen etki ediyor kiminde 3 ay kullansanda etki etmiyor, bunu dr a sorduğumda yinede denemek zorundayız demişti...11 şubat çok geç değil diğer takviylerinde var ben iyi şeyler duyacağımızı düşünüyorum..sekerpancari canım dhea en az 45 günde etki ediyormuş ya ben 11 şubatta başladım, bu ay ki sonuçlarım daha kötü mü çıkar?
Hormon sonuçlarımı kast etmiştim. Bir yerlerde ilk ay sonuçları yükselttiği gibi birşey okumuştum sanırım.canımcım hangi değerlerin...şimdi bu ilaç anti aging yani yaşlanma karşıtı bir hap...kiminde hemen etki ediyor kiminde 3 ay kullansanda etki etmiyor, bunu dr a sorduğumda yinede denemek zorundayız demişti...11 şubat çok geç değil diğer takviylerinde var ben iyi şeyler duyacağımızı düşünüyorum..
no_name_ canımcımm iyisin inşallah...geçtimi kafanın güzelliği :)
bende senı cok özledım cokta merak ettımm nnoldu anlat hepsını naptılar sana kesıp bıctılermıi miyomuda aldımısekerpancari bebisim sıkma canını ne olur, bi sure mola ver, iyi gelecek bak, bana da bu surec iyi gelecek diye düşünüyorum. Önümüzdeki ay başlarız yine maraTona, ben de CMT günü kesin konuştum ve ay sonunda ayrılıyorum dedim. Zaman geçiyor, iş hep var, fakat bugunleri geri getiremeyeceğiz, marttan itibaren kampa sokacam kendimi, spor yapıp, gezip tozup kafami dağıtacağım, artık kesin kararliyim
EGE ASYA bebeğim Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah, brnh caniiim ben de seni cook özledim, çok yakında gece gündüz KK da olacağım fshe2 melisyasemen G gulbil10 moyaalitu R rozbin zeynepzumra toprak-35 Y yapayalniz 3 34ebrari34 @ebrukkkk gibigibiyim Gobe amayaa tummm tatlıslar, seviyorum hepinizi, Allah razı olsun sizlerden atladığım arkadaşımız yoktur inşallah herkesi etiketlemeye çalıştım ama telden bu kadar oldu
N nisanok tatlim Rabbim şifalar versiiiin, cook geçmiş olsunn
semizotu_ canim seni merak ediyorum ne durumdasinnn?
teşekkürler moyaalitu, bakalım neler yapacak bana bu takviye... takviyeleri kullanıyorum ama arı sütüm yok hala, asıl önemli olanı kullanamadım gibi geliyor...Benim dhea da 63.günüm olmuş. Adet olunca bakılacak değerlerime. Folikülde artış yaptı o kesin, ilk tedavimde 1 folikülle başlamıştık 2.de 2 folikül başladık hatta iptalden sonra diğer yumurtalıkta 3 daha görüldü. 90 günden fazla kullanmayacağım yine de, yan etkilerinden korkuyorum.
Daha önce almış mıydın bilmiyorum ama anestezi süper di mi, uçuş hissi vermişti bana. Doktor neler söyledi merak ettim..)))) geçti gibi kuzum, dün gece pek uyuyamamistim, uyudum şimdi, basım agriyor sadece, kafam ağır sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?