Çok geçmiş olsun monte, çok sevindim bitmiş çok şükür, dinlendikten sonra bekliyoruzCanlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
canım geçmişler olsun....tez zamanda iyileş inşallah...ağrısız sızısız...Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
Test yaptım 2-3 kez negatif hep. Dhea 21 aralıktan beri içiyorum günde 3 kez pozitif etkisi olduğuna da inanıyorum. Böyle geciktirici bir etkisi olduğunu okumamıştım hiç, opudan sonra 2 hafta içinde adet olunuyormuş, benim 10 gün oldu bekliyorum işte.Opu dan kaynaklı mı acep, bir de süpriz gebelik falan olmasın? benim bugün 30. gün, normalde hayıtla 28, 29 günde olmuştum, dhea dan korkuyorum, bir taraftan da diyorum tüp yaparsam hazırlıklı giderim, belki daha fazla ve kaliteli yumi olur, bir taraftan da en iyi doktorlardan birine gitmiştim ya hani adam haklı çıkarsa diye korkuyorum, beni hemen başlatmıştı tedaviye bir daha ki aylarda belki yumi olmaz demişti...
opudan kaynaklıdır canımcımm...inşallah olursun tez vakitte..hemen yine tedavi olacak mısın..Test yaptım 2-3 kez negatif hep. Dhea 21 aralıktan beri içiyorum günde 3 kez pozitif etkisi olduğuna da inanıyorum. Böyle geciktirici bir etkisi olduğunu okumamıştım hiç, opudan sonra 2 hafta içinde adet olunuyormuş, benim 10 gün oldu bekliyorum işte.
Canım benimkiler de senin gibi olmuştu, iptal olunca iş için deniz kenarı bi yerlere gittim orda kafanın dağılması mı iyi geldi unutmak mı iyi geldi bilmiyorum bak kendinden folikül gelişti 1 haftada. İğneler işe yarıyo sen de eşinin yanına gitsene 1 günlük bile olsa. Adet olunca edicem canım. Tek yumurta bile kaçırmak istemiyorum artık, gücüm yettiği kadar devam.opudan kaynaklıdır canımcımm...inşallah olursun tez vakitte..hemen yine tedavi olacak mısın..
canımcım geçti malesef...bu giden harcadığım kaçıncı yumurta yaaCanım benimkiler de senin gibi olmuştu, iptal olunca iş için deniz kenarı bi yerlere gittim orda kafanın dağılması mı iyi geldi unutmak mı iyi geldi bilmiyorum bak kendinden folikül gelişti 1 haftada. İğneler işe yarıyo sen de eşinin yanına gitsene 1 günlük bile olsa. Adet olunca edicem canım. Tek yumurta bile kaçırmak istemiyorum artık, gücüm yettiği kadar devam.
Hayırlısı neyse öyle olur umarım. Bu ay 1 yılı dolacak tüp bebek macerasına itilmemin :) Öğrendiğim ve doğruluğuna inandığım tek şey var o da kafanın rahatlığının stressiz-sakin-huzurlu olmanın her şeyin başı olduğu. Çevreyi işi arkadaşları hepsini atın kafanızdan gitsin başka türlü olmuyor.canımcım geçti malesef...bu giden harcadığım kaçıncı yumurta yaaeşim Kırklarelinde...izin almak falan hep sorun,orada kalacak yer sorun...eşlerin böyle tedavilerde ayrı olması çok iyi bir durum değil malesef...ben yumurtlama siklusuna girdim çok çabuk kaliteleri bozuldu ne yazıkki..
elbette gücümüz yettiğince devam...şimdi taşınma ve istifa mevzusu var gündemimde...kafam çok karışık..bakalım nasıl şekillenecek durumlar..
Canım çok geçmiş olsun. Atlatmış olmana sevindin.Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
canım ya sakın kendini bırakma, sabır işi bu, şimdiye kadar bir sürü hikaye okudum, 3-4 kere tüp deneyip olmayıp doğal hamile kalanları okudum, 40 yaşımın hikayesi diye bir topik vardı, orada bir sürü mücadeleden sonra şans verilmeyen minnacık yumi ile hamile kaldığını yazıyordu... ben de hafta sonu nutella dan şöyle 5 tatlı kaşığı yedim, biz de insanız yahu...selam kızlar....
iyi haberlerim yok benim..hafta başı bu nedir diyeceksiniz
tedavim iptal oldu...yumurtalar başta büyümezken birden atağa geçip kalitesiz oldular,e2 çok düşük lh çok yüksekti...olmadı nasip değilmiş. dr um çok teselli etti ama şimdi kalitesizde olsa bunlar büyüdü...umarım kist olmazlar...dr eşin yakınındaysa değerlendirin.Allah ın işi belli olmaz dedi ama mümkün değildi eşim Kırklarelinde çünkü...napalım vardır bunda da bir hayır...çom zor bir haftasonuydu..tedaviyi kesince bende kahveye verdim kendimi..ne zamandır içmiyordum...
canım kalitesinin bozulduğunu nasıl anladı, büyüme mi durdu?canımcım geçti malesef...bu giden harcadığım kaçıncı yumurta yaaeşim Kırklarelinde...izin almak falan hep sorun,orada kalacak yer sorun...eşlerin böyle tedavilerde ayrı olması çok iyi bir durum değil malesef...ben yumurtlama siklusuna girdim çok çabuk kaliteleri bozuldu ne yazıkki..
elbette gücümüz yettiğince devam...şimdi taşınma ve istifa mevzusu var gündemimde...kafam çok karışık..bakalım nasıl şekillenecek durumlar..
Canım benim çok geçmiş olsun.. dinlen güzelce.. çünkü az zaman sonra bebiş gelecek bulantı lar vs oy oyyy :)) şimdi dinlen. Rabbim şifa versin inş güzel haberlerini duyucaz bundan sonra hep :)Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
Ultrasondaki görüntüsünden anlıyo doktorlar. Büyüse de şekli bozuluyo sanırım, bana içine kanamış bozulmuş demişti mesela. Yuvarlak simetrisi gitmiş renk farklılığı olmuştu.canım kalitesinin bozulduğunu nasıl anladı, büyüme mi durdu?
Canım çok geçmiş olsun. Ben de tarlusal kullandım ya, dün adet oldum bugün test için gittim, umarım fsh düşmüştür. Yarın 3 te alıcam sonuçları. Kendime bol şans diliyorum. Sizce tedavi verir mi? Düzenli adet görmem için.Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
canım ya sakın kendini bırakma, sabır işi bu, şimdiye kadar bir sürü hikaye okudum, 3-4 kere tüp deneyip olmayıp doğal hamile kalanları okudum, 40 yaşımın hikayesi diye bir topik vardı, orada bir sürü mücadeleden sonra şans verilmeyen minnacık yumi ile hamile kaldığını yazıyordu... ben de hafta sonu nutella dan şöyle 5 tatlı kaşığı yedim, biz de insanız yahu...
2 günde 2 milim büyümesi gereken yumurta 1 günde 4 büyümüş ama e2 düşük kalmış, kalitesizcanım kalitesinin bozulduğunu nasıl anladı, büyüme mi durdu?
aynen o da var...Ultrasondaki görüntüsünden anlıyo doktorlar. Büyüse de şekli bozuluyo sanırım, bana içine kanamış bozulmuş demişti mesela. Yuvarlak simetrisi gitmiş renk farklılığı olmuştu.
fsh a önem veren bir dr ise fsh sonucuna göre tedavi başlatır mutlaka....Canım çok geçmiş olsun. Ben de tarlusal kullandım ya, dün adet oldum bugün test için gittim, umarım fsh düşmüştür. Yarın 3 te alıcam sonuçları. Kendime bol şans diliyorum. Sizce tedavi verir mi? Düzenli adet görmem için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?