Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

işte benim monte mmm kendini unutmuş genede bana yazar....tatlımm mart ın ilk haftası da ben söyleyeceğim ayrılacağımı...zaten yeni bir kente taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla..eşimle kavuşucaz inşallah..tebdili mekanda feralık vardır derler...birde böyle deneyelim bakalım.. yiyip içip gezmek miiiii,daha önce hiç yapmadım ama alışabilirim sanıyorum...
inşallah daha iyisindir...anestezi etkisi sade kahve ile daha çabuk atılırmış tavsiye ederim....

teşekkürler moyaalitu, bakalım neler yapacak bana bu takviye... takviyeleri kullanıyorum ama arı sütüm yok hala, asıl önemli olanı kullanamadım gibi geliyor...
İtü nün BeeO diye bi markası varmış onu aldım internetten, tavsiye ederim daha güvenilir gibi geldi.

bende senı cok özledım cokta merak ettımm nnoldu anlat hepsını naptılar sana kesıp bıctılermıi miyomuda aldımı
Bebeğim alttan yapılan operasyon olduğu için Allahtan disarida bi kesik bicik yok, miyomum 2,5 cm mis, onu aldı, kanaldaki parçayı aldı, aslında çıkışta Dr u gormedim, acele çıktım, sıkıldım hastaneden, ameliyattan çıkınca nasılsın diye odama geldi o esnada söyledi. 10 gün sonraya kontrol verdi, recete yazdı,

Ameliyata dair hiç bir şey Anlamıyorsun, en kötüsü odadan sedye ile çıkarıyorlar ve ameliyata sedye ile gidiyorsun, ameliyathanede üstünde sadece incecik hastane elbisesi oluyor, çok kalabalıktı, biri kalp cihazına bağlıyor, biri serum takıyor falan... Uyandığımda herkese soylenmisim, rüyamda sigara iciyordum niye 5 dk sonra uyandirmadiniz beni diye çok gulmusler, odaya gelenek kadar herkese kizmisim o kısımları hayal meyal hatırlıyorum. 1 saate yakin surmus operasyon. Başka detay varsa da kontrolde anlatır Dr sanirim

Hormon sonuçlarımı kast etmiştim. Bir yerlerde ilk ay sonuçları yükselttiği gibi birşey okumuştum sanırım.
gerçekten kişiden kişiye farkediyor hani zaten dhea ile ilgili Türkçe pek makale yok...dr bir arkadaşım var ingilizce kaynakaları götürüp şöyle bir gözden geçirsin... benim sağlık terimlerini anlamam mümkün değil normal olsa neysede...

bu konuda katılıyorum 3 ay kullanıp ara vermek en iyisi...çünkü günde 3 tane yeterli ve önemli bir dozmuş

tekrardan çok çok geçmiş olsun...sağlık önemli inşallah geriside gelecek....anestezi kafasını seviyorum yaaaa

Aaa bi de uyustururlarken kaptan pilotunuz uçuşa hazır, ucuyoruz gençler demisim

Çıkarken çok utandım bu deliliğim yüzünden, yazık, gitme sen kal hep burada diyordu hemşireler :)
senin gibisine az rastlanıryaaa kalmam deseydin...artık evde uçucammm

İlahi monte, espiri makinesi gibisin mübarek, anestezi çıkışında çok komik olmuş

Canımsinnn, sen bi ayrıl rahTla ben sana aktivite önerisinde bulunurum, evde olmak gibisi var mi be kuzummm, kafalar rahatlasin azıcık

Bunda da bir hayır vardır canım. biraz dinlen. bundan sonraki tedavin inşallah olumlu olacak.

Canımsinnn, sen bi ayrıl rahTla ben sana aktivite önerisinde bulunurum, evde olmak gibisi var mi be kuzummm, kafalar rahatlasin azıcık
heyecanla bekliyorum çok sıkılırsamda iş bakarım diye düşünüyorum...Allah hayırlısını versin hakkımızda

Hahaaa iyi güldüm montecim. çok hoşsun. rüyanda bile sigara keyfi yapmana müsade etmemişler. Canım iyi olmana çok sevindim. inşallah bundan çok yakın zamanda bize güzel haberlerde vereceksin.

Arkadaşlar Arı sütüne bakıyordum şimdi, 40 gr 170 tl miş. 'Arı sütü: Arıların yavru arıları ve ana arıyı beslemek için ürettikleri doğal bir arı ürünüdür. Ana arı hayatı boyunca sadece arısütü ile beslenir. Ana arı kovanda diğer arıların 2 katı büyüklüğe ulaşır ve günde yaklaşık 1500 adet yumurta üreterek koloninin devamlılığını sağlar. Bir işçi arı kovanda ortalama 45 gün yaşarken, ana arı 3-4 yıl kadar yaşayabilmektedir.'

Bunda da bir hayır vardır canım. biraz dinlen. bundan sonraki tedavin inşallah olumlu olacak.
seni aradı gözlerim bugün heppp...çok sağol...vardır elbette..benim bilmediğim bilemediğim...inşallah tedavi gören bebik isteyen hepimizin..

hahaha deli yaa cok şükür sag salim atlattın bunudaa umarım bu önüne cıkan son engeldirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…