Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tamam tatlım kayda alındı

sabah test yapayım diyordum akıntım kesildi diye geceden beri kasıkta çekilme var bişey hareket ediyo gibi sabah baktım kahverengi akıntı gelmiş biraz hala az az geliyor sökülemedim sanırım ondan oldu boşuna umutlandım yine :)

canımsın yaa,bebişlerin deneme turları bunlar,vücut hazırlanıyor bebiş için...gelecek o güzel günler deee

Hayıt içiyorum opudan beri sabah akşam taze yapıp, iyi ki sizi dinlemişim.

no_name_ brnh sekerpancari fshe2
canııım gözün aydın tatlım, hayıt şahane bi hormon düzenleyici, sevindim çook, adet için son sevinmemiz olsun inşallah da 9 ay bebişlerimizi beklerken adet olmayacağımız günlerimiz gelsin artıkkkk

günde kaç mg almak gerekiyor ki?
Ben coq10 tahlili yaptırdığımda sınırın çok altında çıkmıştı değerim, sabah akşam 200mg jel kapsül demişti doktor. Jeller 100lük 2şer tane alsam çok uğraştırır diye üşendim. Coq10 omega3 karışımı var gnc nin 100lük, sabah akşam onu içiyorum.

canım eğer ilk kez yaptırdıysan bu hormon testini, gelecek ay tekrar adetinde fsh ve e2 baktır.. çünkü fsh 1 kez bakılmaz 2 kez baktırırsan netlik kazanır... en önemlisi de adetli değilken bu testler doğruyu söylemez.. oyüzden adetliyken yaptır canım..ve fsh yine 10 çıkarsa fena değil ..

Arkadaşlar burda okuduklarımdan sonra bu amh neden düşük çıkabiliri araştırmaya başladım kendi üstümde gidip vitamin testlerimi kolesterol, şeker testlerimi yaptırayım dedim ve b12, d vitaminlerimin çok düşük olduğunu, kolesterolünün çok düşük şekerimin normal olduğunu öğrendim. Sanırım amh düşüklüğünün sebeplerinden biri de d vitamini eksikliği. Ben de bu yönde de vitaminler kullanıp beslenme şeklimi bu yönde değiştirmeye karar verdim bakalım amh yi olumlu şekilde etkileyecek mi, daha önce amh ı d vitamini nedeniyle düşük çıkıp vitamin takviyesi yapıp amh yükselten birilerini okumuştum sanırım burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…