Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

site berbat durumda,okuyamıyorum,alıntılayamıyorum, herkese günaydın fıstıklarrr

selamlar....
sanırım düzelmiş site...en kocamanından öpüyorum...
bende amayaa gibi yapıyorum salıyorum çayıra mevlam kayıra diyorum...şu an kendimi sıkmanın kasmanın anlamı yok çünkü.Allah hayırlısını versin...

selamlar....
sanırım düzelmiş site...en kocamanından öpüyorum...
bende amayaa gibi yapıyorum salıyorum çayıra mevlam kayıra diyorum...şu an kendimi sıkmanın kasmanın anlamı yok çünkü.Allah hayırlısını versin...

tatlım ben ilk 2013 temmuzda başladım bu işlere ne kadar zaman olmuş sen düşün, 4 tüp bebek tedavisi, 1 miyom ameliyatı, bir kez donmuş tam transfer için odaya gidip üstümü değiştirmişken gelişimi durdu dediler o şekilde iptal; aralarda kürler, haplar, saraçoğlunun hazır çayları..... derken ne kadar daraldığımı tahmin edersin.... doğrudur geri götürebilir; ama zaten öncesindeki iki ay bakımla eski halime geri döncem. zaten ilk 2-3 ayda atak yapıyo kürler... sonrasında vucut ona da alışıyo.... ben de tedavi öncesi 2 ay yine gircem 10 bin bakımıma... zaten fsh düşmeden tedaviye başlamam artık. ama bir ay kadar salıcam.... 1 regl dönemi. bıktım ayol

Selam kızl

Senin amh, fsh kaç?

Y
yazacaklarımı bir türlü yazamadımsenin fsh ve amh kaç? Bence de biraz ara vermek iyi gelecektir. Çok fazla yükleme yapmak da sağlıklı değil. Ben de ikinci ayın bir ay daha bütün kürleri yapıp 3 ay dolunca bir ay ara vereceğim hem alışmasın bünyem

Hormon sonuçlarım çıkmış, pek bi değişiklik yok, aslan pençesi ve hayıtı geçen ay fsh hormonu vuruldum diye bırakmıştım, 15. gün sadece hayıta geri başlamıştım, şimdi regl 4. günümdeyim.
FSH 16,73 Estradiol 40 diğerleri normal, D vit 27,84 Ben bu fsh ı düşüremiyorum galiba, gittim hemen bir d vit aldım içtim, d vit iyi kolesterole de iyi geliyormuş, LDL 140 idi geçen ay bu ay 107 olmuş, içim dışım kapuska olmuştu bu ay işe yaramış bari :)

hem belki az da rahatlarız he, ne dersin
rahatlamak lazım...zaten taşınma falan derken o düzeni sağlayamam ben...ama havalar düzelirse sadece mutlu olmak adına yürüyüşlerime devam ederim...zaten iğneler hafif kilo yaptı...keşke bu kilolar yemek yemekten olsaydı diyorum....

e2 az daha yükselse tamamdır.senin kürlerin ilk ayı bundan sonraki ayda faydasını daha fazla göreceğini düşünüyorum..istersen hayıt hapı kullan ovulasyona kadar...dvit içmekle iyi yapmışsın ama...kötü kolstrolde düşmüş.düzenli ve sağlıklı beslenme işe yaramadı diyemeyiz..inşallah dahada iyi olur....

şekerpancarım fsh'ı 5 e falan düşürenler var, gerçi geçen ay puregon 600 daha da yükseltmişti, bu ay da dhea başladım belki ilk etapta yükseltiyordur, ben de 10 un altına insin istiyordum

şekerpancarım fsh'ı 5 e falan düşürenler var, gerçi geçen ay puregon 600 daha da yükseltmişti, bu ay da dhea başladım belki ilk etapta yükseltiyordur, ben de 10 un altına insin istiyordum
inşallah inşallah bundan sonraki (tabii gebe olmayıp regli olursan) fsh dahada düşük olur..daha ilk ayın takviyelerle sonuçta

kızlaarrrr geldim,düzelmiş sanırım sitee sekerpancari ve amayaa canlarım ben de sizdenim bu ay... bu ay korunacağım hem anesteziyi atsın vücut hem de ameliyattan ötürü içerde ilaç vs kaldıysa bi gitsin... 9 mart gibi reglim gelecek, reglden itibaren hem sporuma hem kontrollü beslenmelerime başlayacağım...kürlere de o zamana kadar ara vereceğim bi dinlensin vücut ve beyin..size katılıyorum sıkıldık ve yorulduk,az mola iyi gelecektir. 2 martta dr kontrolüm var, o gidişimde şu vitamin değerlerime de baktırayım,ondan sonra tam olarak başlayayım istiyorum...

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

Sonbaharrr01 canım ne durumdasın? uzun zamandır yoksunnn?
A arkadasimes kuzum görüşemedik bi süredir, durumlar nedir? regl gününüz bugün? hadi güzel haberler verin inşallahhh
gibigibiyim nasılsın cnm? adet gelmemiştir umarımmm
brnh bernuşun bugün dr kontrolü vardı,her şey yolundadır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…