köy tavuğu ise çok iyi, aslında tavuğu doğal diil diye yasaklıyorlar bence, protein hücre yapı taşı tabii, meyve sebzelerde de ilaç kalıntıları var aslında, avakado okumuştum forumlardan birinde çok iyi geliyormuş ama benim ruhum kaldırmıyor onu :)evet mümkün mertebe köy tavuğu yemeye çalışıyorum canan hocanın tavsiyesi ile,yumurta ve tavuk hep köyden geliyor,eti çok sert ve pişmesi çok zaman alıyor ama alıştım gittim..nerde o market tavukları yumuşacık
çoooook iyi anlıyorummmOnu da yiyorum ama bugünden sonra uzun bi süre nar görmek istemiyorum
avakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sankiköy tavuğu ise çok iyi, aslında tavuğu doğal diil diye yasaklıyorlar bence, protein hücre yapı taşı tabii, meyve sebzelerde de ilaç kalıntıları var aslında, avakado okumuştum forumlardan birinde çok iyi geliyormuş ama benim ruhum kaldırmıyor onu :)
Ben sen de nazar olduğu kanaatindeyim artık, uçakta yaşadıkların olsun, bu olay olsun, birilerine okutsan mı acep?Sorma canım yaa bi de salonla mutfak arası geçiş var Allahtan o tarafa koymamışım bütün eşyalar beyaz. Delirirdim herhalde
ıvvyyyyyyy o da ne şekerpancarım aklım çıktı hayal edince :)avakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sanki
evet canım market tavuğu sokmamak lazım eve o çok zararlı... serbest gezinen tavuk ve yumurtası olursa yenecekköy tavuğu ise çok iyi, aslında tavuğu doğal diil diye yasaklıyorlar bence, protein hücre yapı taşı tabii, meyve sebzelerde de ilaç kalıntıları var aslında, avakado okumuştum forumlardan birinde çok iyi geliyormuş ama benim ruhum kaldırmıyor onu :)
Geçen gün 2 gün üst üste almışız biri dışarda kalmış işte unutmuşum. Hayatta olmayacak şey yani sinirlerim bozuldu. Dün de temizlik yeni yapıldı bi de
Duvardakiler çıkmadı tabi mecburen boyanacak artık
ama yok artıkkk nefret bir şey o avakado... eve bi dolu alıp en son cildime maske yapmıştım hepsini..gitmiyor ki...yenmiyorrrravakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sanki
yaw bi denesen seversin sanki...tek avakado yok içinde ıvır zıvır bir sürü şey vardııvvyyyyyyy o da ne şekerpancarım aklım çıktı hayal edince :)
ama yok artıkkk nefret bir şey o avakado... eve bi dolu alıp en son cildime maske yapmıştım hepsini..gitmiyor ki...yenmiyorrrr
evet yaaa acayip vıcık vıcık yağ gibi bir şey zateno da güzel bir fikir. ama ben mantıya sosta yaptım onunla beğendiler yağ yerine
ona meyve diyene ben bayağı şaşırıyorum zatenevet yaaa acayip vıcık vıcık yağ gibi bir şey zatenyok ben almiiim
Annem de öyle dedi kurşun döktür hemen diyo :)Ben sen de nazar olduğu kanaatindeyim artık, uçakta yaşadıkların olsun, bu olay olsun, birilerine okutsan mı acep?
avakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sanki
Öyle yazmışlar diye deniyorum işte henüz faydasını görmedim gerçi bekliyorum.Geçmiş olsun canım, çok kötü olmuş, nar suyu işe yarıyo mu adet olmak için?
tamamen katılıyorum tatlım sana yenecek bir şey değil..berbat bi tatovvvuuyyyyyyyy fenaaaaa...
ben ilk nasıl yeneceğini bilmeden uygun şekilde ortayı söktüm kaşıkla çıkardım içinden etinden .. üstüne bal döktüm ağzıma attımmmm aaanonoyyyyy o neydi yaaa ölcem sandım ..
sonra ikinci alışımda yoğurda kattım ... içine pul biber tuz kekik doldurdum .. baktm az geldi biraz daha kekik az nane tam tadını bastırsın diye az da ekmek anca yiyebildim
midem bulandı tabi şimdi çok tiksindim ya ..
yediğim bazı şeylerde avokado tadı alıyorumdün kaşar dan aldım mesela
hiç almadığımız bir markaydı ağzıma attım avokado gibi geldi tadı
Tost nedir allasennnn
ooo süpper bi haber bu, canan karatay da protein ağırlıklı bir beslenme öneriyor, ay başından itibaren karatay beslenme ve spora başlayacağım zaten yeniden, inşallah faydasını görürümkızlar bu arada bir detay paylaşıcam..
2015 ocak ayında dukan diyeti yaptım ben 1,5 ay kadar...
dukan diyeti grubunda da başlayıp hamile kalan onlarca insan oldu abartısız söylüuorum
hatta geyik oldu
dikkat edin dukan hamile bırakıyor diye..
ozamanlar bebek düşünmüyoruz ama durumları biliyorum amh 0,70 di ...
ben dukan yaptım yani protein ağırlıklı beslendim ve dikkat ettim çıkmamaya diyetin dışına
şubat ayında yaptırdığım amh tahlilim 1,20 çıkmıştı ...
protein + zayıflama sanırım doğurganlığa faydalı
ooo süpper bi haber bu, canan karatay da protein ağırlıklı bir beslenme öneriyor, ay başından itibaren karatay beslenme ve spora başlayacağım zaten yeniden, inşallah faydasını görürüm
biliyorum tatlım dukan bana meşakkatli geliyor, karatay da protein ağırlıklı,şeker yok,meyve yok,benziyor dukan ile... karatay ile geçmişte çok güzzl kilo vermiştim...karatay ı bilmiom canım ama dukan da
yulaf kepeği yiyorsun kendin ekmek yapıyorsun
şeker yok tatlandırıcı kullanıyorsun
meyve yok
sadece et süt peynir
ayrıca 1 gün saf protein
1 gün protein + sebze şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?