Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

köy tavuğu ise çok iyi, aslında tavuğu doğal diil diye yasaklıyorlar bence, protein hücre yapı taşı tabii, meyve sebzelerde de ilaç kalıntıları var aslında, avakado okumuştum forumlardan birinde çok iyi geliyormuş ama benim ruhum kaldırmıyor onu :)

avakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sanki

evet canım market tavuğu sokmamak lazım eve o çok zararlı... serbest gezinen tavuk ve yumurtası olursa yenecek

Geçmiş olsun canım, çok kötü olmuş, nar suyu işe yarıyo mu adet olmak için?

Ben sen de nazar olduğu kanaatindeyim artık, uçakta yaşadıkların olsun, bu olay olsun, birilerine okutsan mı acep?
Annem de öyle dedi kurşun döktür hemen diyo :)
8 yıldır evliyiz hiç evde kurşun dökülmedi belki işe yarar gerçekten, eskiden kızardım anneme böyle şeyler için ama inanmaya başladım artık. Gerçi kurşunun bilimsel kanıtı da var diyolar zaten. Bulayım bi kurşuncu teyze

avakadodan tost yapmışlığım vardır fena olmuyor sanki

ovvvuuyyyyyyyy fenaaaaa...

ben ilk nasıl yeneceğini bilmeden uygun şekilde ortayı söktüm kaşıkla çıkardım içinden etinden .. üstüne bal döktüm ağzıma attımmmm aaanonoyyyyy o neydi yaaa ölcem sandım ..

sonra ikinci alışımda yoğurda kattım ... içine pul biber tuz kekik doldurdum .. baktm az geldi biraz daha kekik az nane tam tadını bastırsın diye az da ekmek anca yiyebildim

midem bulandı tabi şimdi çok tiksindim ya ..
yediğim bazı şeylerde avokado tadı alıyorum dün kaşar dan aldım mesela
hiç almadığımız bir markaydı ağzıma attım avokado gibi geldi tadı

Tost nedir allasennnn

tamamen katılıyorum tatlım sana yenecek bir şey değil..berbat bi tat

kızlar bu arada bir detay paylaşıcam..

2015 ocak ayında dukan diyeti yaptım ben 1,5 ay kadar...
dukan diyeti grubunda da başlayıp hamile kalan onlarca insan oldu abartısız söylüuorum
hatta geyik oldu
dikkat edin dukan hamile bırakıyor diye..
ozamanlar bebek düşünmüyoruz ama durumları biliyorum amh 0,70 di ...

ben dukan yaptım yani protein ağırlıklı beslendim ve dikkat ettim çıkmamaya diyetin dışına
şubat ayında yaptırdığım amh tahlilim 1,20 çıkmıştı ...

protein + zayıflama sanırım doğurganlığa faydalı

ooo süpper bi haber bu, canan karatay da protein ağırlıklı bir beslenme öneriyor, ay başından itibaren karatay beslenme ve spora başlayacağım zaten yeniden, inşallah faydasını görürüm

ooo süpper bi haber bu, canan karatay da protein ağırlıklı bir beslenme öneriyor, ay başından itibaren karatay beslenme ve spora başlayacağım zaten yeniden, inşallah faydasını görürüm

karatay ı bilmiom canım ama dukan da
yulaf kepeği yiyorsun kendin ekmek yapıyorsun
şeker yok tatlandırıcı kullanıyorsun
meyve yok
sadece et süt peynir

ayrıca 1 gün saf protein
1 gün protein + sebze şeklinde

karatay ı bilmiom canım ama dukan da
yulaf kepeği yiyorsun kendin ekmek yapıyorsun
şeker yok tatlandırıcı kullanıyorsun
meyve yok
sadece et süt peynir

ayrıca 1 gün saf protein
1 gün protein + sebze şeklinde
biliyorum tatlım dukan bana meşakkatli geliyor, karatay da protein ağırlıklı,şeker yok,meyve yok,benziyor dukan ile... karatay ile geçmişte çok güzzl kilo vermiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…