- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Aynen canım kadın bana dediki lohusların duası kabul.olur Allah sanada çifter çifter versin dedi vermiş kadar sevindim benim bu aydan ümidim yok önümüzdeki ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu kullancam ve kafaya takmıycam inşallah yani e seninde önünde engeller kalktı sende söyle bi rahatla bak patır patır nasıl tutturcaz :)aynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?
inş. canm ... fsh efendi kendini ne sanıyorki ben onu sallamıyorum artık.. nasıl olsa düşecek .. elimehaydi hayırlısı tatlım, inşallah güzel çıkar değerlerin
evet canım ben de bu ay korunmaya karar verdim antibiyotik ve anesteziyi atayım vücudumdan, martın sonuna doğru olacak ovulasyonu yakalamayı planlıyorum,o zamana kadar da azıcık kafam rahatlarAynen canım kadın bana dediki lohusların duası kabul.olur Allah sanada çifter çifter versin dedi vermiş kadar sevindim benim bu aydan ümidim yok önümüzdeki ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu kullancam ve kafaya takmıycam inşallah yani e seninde önünde engeller kalktı sende söyle bi rahatla bak patır patır nasıl tutturcaz :)
Aynen canım kadın bana dediki lohusların duası kabul.olur Allah sanada çifter çifter versin dedi vermiş kadar sevindim benim bu aydan ümidim yok önümüzdeki ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu kullancam ve kafaya takmıycam inşallah yani e seninde önünde engeller kalktı sende söyle bi rahatla bak patır patır nasıl tutturcaz :)[/QUOT
fsh'ın düşmesinimi bekliyosun canım sende, tedaviye başlamak için ?
Benim dün aklımdaydı da sen gitseydin hemen yazardın yazmadığın için gitmedin diye düşündüm. Her şey yolundadır inşallah cnm?Evet cnm bernusun kontrolü vardı aama iki gundur sormadnz için soylemicem
bak yaaa, bana demişsindir kesin..bana karşı çok sinirlisin son zamanlarda, agresif cevapların beni kırıyor... ama hep aklımdasın canım..keşke sen beni sorsaydın ben de belli etmesem de zor zamanlar atlatıyorum,bi sefer de sen deseydin kardeş iyi misin diyemoyaalitu saol cnm ztn ben onu başkasına dedm o kendini bilio çok şükür gittim sorun yok tam bir bebek gordum bu sefer allaha şükürler olsun iki hafta sonra falan ikilitestler var
ayrıca bebişinin iyi olmasına da çok sevindim,dualarımdasın hep,kalbim seninle..sağsağlim kucağına da almak nasip olsun inşallahhhhmoyaalitu saol cnm ztn ben onu başkasına dedm o kendini bilio çok şükür gittim sorun yok tam bir bebek gordum bu sefer allaha şükürler olsun iki hafta sonra falan ikilitestler var
asıl sen benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun kaç kere etiket attım sana, sen de bi bak bakalım şekerimno_name_ insan en sevdiğinekkırılır bak bakm son yazışmalarabenm yyazdklarima hiç cvp vermismisin elbette kırılım bbende bn yazdm bbeklerm yzmad dün de yazmadn
tamam cnm kusura bakma, amacım kırmak değil, hep aklımdasın, iş stresi anestezi ve ameliyat telaşı üzüntüler belki kırılma sebebim olmuştur, gerginim bu ara, belki yanlış anladım...Hayır etiket etttn hepimizin adınıyazn liste ddün hep dikkat ettm gunaydin yazdm.ona bile bisey yazmadn
Oh maşallah, hamile kalmak kadar hamilelik de zor yok o test bu test bekle bekle bişi çıkıyo durmadanmoyaalitu saol cnm ztn ben onu başkasına dedm o kendini bilio çok şükür gittim sorun yok tam bir bebek gordum bu sefer allaha şükürler olsun iki hafta sonra falan ikilitestler var
bir şeyi söylemenin ve sormanın bir çok farklı yolu vardır, bak gitmedin de ne oldu demek yerine farklı yaklaşımlar da sergilenebilir tabiBnm huyumu biliosn karşıdaki insanın rahatsızlığını konuşmam ben sormam hatrlatmam hatta hamilelik belirrisini bile demem hiç huyum bu bnm senin rahatsızlığını sorarim iyi sen bitmiştir daha fazla dillendrmeye gerek yok ha ne deseydim monte sana ellikere doktora gt dedm gtmedn bak noldu mu deseydim sırf kırılma diye ağzımı acmadm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?