Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?
Aynen canım kadın bana dediki lohusların duası kabul.olur Allah sanada çifter çifter versin dedi vermiş kadar sevindim benim bu aydan ümidim yok önümüzdeki ay sadece hayıt bal tarçın çörekotu kullancam ve kafaya takmıycam inşallah yani e seninde önünde engeller kalktı sende söyle bi rahatla bak patır patır nasıl tutturcaz :)

evet canım ben de bu ay korunmaya karar verdim antibiyotik ve anesteziyi atayım vücudumdan, martın sonuna doğru olacak ovulasyonu yakalamayı planlıyorum,o zamana kadar da azıcık kafam rahatlar

moyaalitu saol cnm ztn ben onu başkasına dedm o kendini bilio çok şükür gittim sorun yok tam bir bebek gordum bu sefer allaha şükürler olsun iki hafta sonra falan ikilitestler var
bak yaaa, bana demişsindir kesin..bana karşı çok sinirlisin son zamanlarda, agresif cevapların beni kırıyor... ama hep aklımdasın canım..keşke sen beni sorsaydın ben de belli etmesem de zor zamanlar atlatıyorum,bi sefer de sen deseydin kardeş iyi misin diye

moyaalitu saol cnm ztn ben onu başkasına dedm o kendini bilio çok şükür gittim sorun yok tam bir bebek gordum bu sefer allaha şükürler olsun iki hafta sonra falan ikilitestler var
ayrıca bebişinin iyi olmasına da çok sevindim,dualarımdasın hep,kalbim seninle..sağsağlim kucağına da almak nasip olsun inşallahhhh

no_name_ insan en sevdiğinekkırılır bak bakm son yazışmalarabenm yyazdklarima hiç cvp vermismisin elbette kırılım bbende bn yazdm bbeklerm yzmad dün de yazmadn

no_name_ insan en sevdiğinekkırılır bak bakm son yazışmalarabenm yyazdklarima hiç cvp vermismisin elbette kırılım bbende bn yazdm bbeklerm yzmad dün de yazmadn
asıl sen benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun kaç kere etiket attım sana, sen de bi bak bakalım şekerim

Hayır etiket etttn hepimizin adınıyazn liste ddün hep dikkat ettm gunaydin yazdm.ona bile bisey yazmadn

Hayır etiket etttn hepimizin adınıyazn liste ddün hep dikkat ettm gunaydin yazdm.ona bile bisey yazmadn
tamam cnm kusura bakma, amacım kırmak değil, hep aklımdasın, iş stresi anestezi ve ameliyat telaşı üzüntüler belki kırılma sebebim olmuştur, gerginim bu ara, belki yanlış anladım...

Oh maşallah, hamile kalmak kadar hamilelik de zor yok o test bu test bekle bekle bişi çıkıyo durmadan

Bnm huyumu biliosn karşıdaki insanın rahatsızlığını konuşmam ben sormam hatrlatmam hatta hamilelik belirrisini bile demem hiç huyum bu bnm senin rahatsızlığını sorarim iyi sen bitmiştir daha fazla dillendrmeye gerek yok ha ne deseydim monte sana ellikere doktora gt dedm gtmedn bak noldu mu deseydim sırf kırılma diye ağzımı acmadm hatta

bir şeyi söylemenin ve sormanın bir çok farklı yolu vardır, bak gitmedin de ne oldu demek yerine farklı yaklaşımlar da sergilenebilir tabi

Evet farklı yolu var ama ben seni düşündüğüm için kizdgmdan uzuldgmden o şekil Soylerm olayları yaşamanın en erken onlemni alman için

KIZLARRRRR, FISTIKLAR YENİ Bİ ÖNERİM VAR...
GÖRÜYORUM Kİ BU ARA HEPİMİZ BEBEKTİ,FSH TI, YOK HAYITTI VS KONULARINDAN OLDUKÇA BUNALMIŞ VE AZICIK UZAKLAŞMA İSTEĞİ VE İHTİYACI İÇERİSİNDEYİZ. LAKİN KK DA GÜZEL VAKİT GEÇİRDİĞİMİZDEN VE STRES ATABİLDİĞİMİZDEN DOLAYI DA BİR ŞEKİLDE KOPAMIYORUZ BURADAN...

ARTIK KEMİKLEŞMİŞ Bİ KADROMUZ VAR VE UZUN SÜREDİR BU KONULARI YAZIŞTIK, ÇİZİŞTİK, HEPİMİZ HER KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLDUK...YARINDAN İTİBAREN KONUŞMAKTAN KEYİF ALDIĞIMIZ KONULAR ÜZERİNE SOHBETE YOĞUNLAŞARAK BİRAZ ŞU BEBEK MEVZULARINDAN UZAKLAŞALIM NE DERSİNİZ?

yine sağlıkla ilgili sormak istediklerimizi yazışırız fakat ağırlıkta keyif aldığımız konulardan yazışalım... Mesela herkes en keyif aldığı konu başlıklarından oluşan 3 madde yazsın ve uzuuun bir liste yapalım, o gün tüm gün o konu hakkında yazışalım... araştırmalar yapıp birbirimizle paylaşalım???? Aklınıza ne gelirse, konu serbest???

ben başlayayım misal:
1-filmler ve film önerileri
2-hobiler - vakit geçirmemizi sağlayacak işler/el işi-puzzle vs her türlü öneri
3-kendimde eksik gördüğüm yönlerim, kişisel gelişim üzerine yapılabilecekler....

ilk aklıma bunlar geldi, var mısınız değişik bir atmosfere girmeye?????

hepiniz göresiniz diye herkesin etiketlendiği listemizi de alta iliştirdim :)

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…