Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gobe cim neredesin tatlım pazardan beri yoksun ortalıklarda? semizotu_ kuzum merak ediyorum sağlığın ne durumda? Rabbim şifa versin inşallah,bizi habersiz bırakma... N nisanok canım ağabeyinin durumu daha iyidir inşallah, ara ara da olsa gel bizi habersiz bırakma lütfennn.... G gulbil10 gülbilim güzelim yine kayıplardasın tatlımmm,nasılsıınnn????

EGE ASYA canım,dün bi topikte gezinirken senin yazını gördüm çok duygulandım, fsh yüksek çıkmış ve moralin çok bozuktu 2.bebişim olmayacak mı diye :) şükür şimdiki haline, çok duygulandım...

Selam canım. bugün işlerim çok yoğundu. çok yoruldum. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum. sen nasılsın?

Selam canım. bugün işlerim çok yoğundu. çok yoruldum. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum. sen nasılsın?
iyiyim kuzum yaa, anestezinin etkileri devam ediyor,çenem acıyor,nefes darlığı yaşıyorum sıkıntılarım var ama genel olarak iyiyim tatlım,ben de eve gitmeyi iple çekiyorum

ayy çok haklısın valla
ben bile daha 3 ay olmuş sıkılmayayım diye kendimi telkin ediyorum..

içimiz ferah olsun herzaman dua ile inşallah

Allah bizimle inşallah , biz geçmediğimiz sürece yaradan bizden geçmez ..
tez vakitte nasip etsin gönlümüzdekini

iyiyim kuzum yaa, anestezinin etkileri devam ediyor,çenem acıyor,nefes darlığı yaşıyorum sıkıntılarım var ama genel olarak iyiyim tatlım,ben de eve gitmeyi iple çekiyorum
canım inşallah daha da iyi olacaksın. rabbim inşallah bu sıkıntıların mükafatını verecek sana. az kaldı montem.

Evet cnm bernusun kontrolü vardı aama iki gundur sormadnz için soylemicem

hep derim ruhun nasıl istiyorsa ne şekilde istiyorsa öyle davran inşallah bu süre çok çok iyi gelecek sana..her açıdan

canım dediğim gibi sen ünv. hastanesinin tüp bebek bölümüne git... benim fsh en yüksek 38 olduğunda bile,,,, ve iki ,üç kez buna yakın değerler çıktığında bile bana koca devlet hastanesinin koca profesörü bile menepoz değerinde demedi de,!! senin adetsizken 1 kez yapılan fsh değerine bakıpta nasıl menepozdasın der yaaa!!!! onun kesin aklında tıp bilgisne ait şeyler kalmamış... sabah sitede sorun vardı yazamadım doğru düzgün... sen mutlaka adetliyken tahlil yaptır canım ... ama adetin gecikirse hemen dedğim yere git ki durumun netlik kazansın...

Canım bugün arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittik orada bi çocuk annesine kucağına al beni dedi kadında dikişlerim var seni nasıl alayım dedim sezeryan yapmış öyle ayaküstü muhabbet ettik 15 sene çocuğu olmamış bi dünya tedavi görmüş kaç kere tüp bebek yaptığımızı bilmiyorum dedi sonra olmuyo diye sallamışlar artık kadın bi bakıyor hamile peşine bi daha hamile kalmış ve ben menopoza girmiştim 5 yıldır hiç adet olmuyordum dedi asansörde bi kadınla daha konuştuk 40 yaşında doğurmuş bebeğini çocuk şuan 5 yaşında ve oda menopoza girdim diye korunmamış supriz bebek olmuş demekki neymiş olay kafada bitiyor hacıı hahah bundan sonra stresi atıyoruz düşünmeyi atıyoruz vur patlasın çal oynasın beaa

aynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?

aynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?
evet canım aynen pozitifizki biz zaten kim demiş biz strese giriyoruz diye .... bu sitede can sıkıntısı yok.. hııı can sıkıntısımı oldu, moral bulmak varrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…