Ağrım bugün yok aslında neyseki bu sefer erken olmadımcanım senden naber....varmı ağrı sızı....regli falanda yok dimi....
gelmez inşallah tatlımmmmAğrım bugün yok aslında neyseki bu sefer erken olmadım2 günüm var daha canım göğsümde falan acı yok hiçbi belirti yok
Hayırlısı olsun canım inşallahgelmez inşallah tatlımmmm
Selam canım. bugün işlerim çok yoğundu. çok yoruldum. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum. sen nasılsın?Gobe cim neredesin tatlım pazardan beri yoksun ortalıklarda? semizotu_ kuzum merak ediyorum sağlığın ne durumda? Rabbim şifa versin inşallah,bizi habersiz bırakma... N nisanok canım ağabeyinin durumu daha iyidir inşallah, ara ara da olsa gel bizi habersiz bırakma lütfennn.... G gulbil10 gülbilim güzelim yine kayıplardasın tatlımmm,nasılsıınnn????
EGE ASYA canım,dün bi topikte gezinirken senin yazını gördüm çok duygulandım, fsh yüksek çıkmış ve moralin çok bozuktu 2.bebişim olmayacak mı diye :) şükür şimdiki haline, çok duygulandım...
iyiyim kuzum yaa, anestezinin etkileri devam ediyor,çenem acıyor,nefes darlığı yaşıyorum sıkıntılarım var ama genel olarak iyiyim tatlım,ben de eve gitmeyi iple çekiyorumSelam canım. bugün işlerim çok yoğundu. çok yoruldum. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum. sen nasılsın?
tatlım ben ilk 2013 temmuzda başladım bu işlere ne kadar zaman olmuş sen düşün, 4 tüp bebek tedavisi, 1 miyom ameliyatı, bir kez donmuş tam transfer için odaya gidip üstümü değiştirmişken gelişimi durdu dediler o şekilde iptal; aralarda kürler, haplar, saraçoğlunun hazır çayları..... derken ne kadar daraldığımı tahmin edersin.... doğrudur geri götürebilir; ama zaten öncesindeki iki ay bakımla eski halime geri döncem. zaten ilk 2-3 ayda atak yapıyo kürler... sonrasında vucut ona da alışıyo.... ben de tedavi öncesi 2 ay yine gircem 10 bin bakımıma... zaten fsh düşmeden tedaviye başlamam artık. ama bir ay kadar salıcam.... 1 regl dönemi. bıktım ayol
canım inşallah daha da iyi olacaksın. rabbim inşallah bu sıkıntıların mükafatını verecek sana. az kaldı montem.iyiyim kuzum yaa, anestezinin etkileri devam ediyor,çenem acıyor,nefes darlığı yaşıyorum sıkıntılarım var ama genel olarak iyiyim tatlım,ben de eve gitmeyi iple çekiyorum
Ahh bebeğim inşallahhh, sen ne durumdasın ne zaman doktor kontrolün? var mı yeni bir gelişme?canım inşallah daha da iyi olacaksın. rabbim inşallah bu sıkıntıların mükafatını verecek sana. az kaldı montem.
canım bende bir gelişme yok. bende bu konudan çok sıkıldım. artık düşünmemeye çalışıyorum. bu aralar kendi haline bıraktım.Ahh bebeğim inşallahhh, sen ne durumdasın ne zaman doktor kontrolün? var mı yeni bir gelişme?
en iyisi havalar da bunaltıyor insanı bahar gelmiş gibi... denge şaştı benim de... bir süre ara vermek en iyisi aslındacanım bende bir gelişme yok. bende bu konudan çok sıkıldım. artık düşünmemeye çalışıyorum. bu aralar kendi haline bıraktım.
hep derim ruhun nasıl istiyorsa ne şekilde istiyorsa öyle davrankızlaarrrr geldim,düzelmiş sanırım siteesekerpancari ve @amayaa canlarım ben de sizdenim bu ay... bu ay korunacağım hem anesteziyi atsın vücut hem de ameliyattan ötürü içerde ilaç vs kaldıysa bi gitsin... 9 mart gibi reglim gelecek, reglden itibaren hem sporuma hem kontrollü beslenmelerime başlayacağım...kürlere de o zamana kadar ara vereceğim bi dinlensin vücut ve beyin..size katılıyorum sıkıldık ve yorulduk,az mola iyi gelecektir. 2 martta dr kontrolüm var, o gidişimde şu vitamin değerlerime de baktırayım,ondan sonra tam olarak başlayayım istiyorum...
duruyoruz bekliyoruz sukunet içinde...belirti vermeden gelenlerden olsun bu bebikAğrım bugün yok aslında neyseki bu sefer erken olmadım2 günüm var daha canım göğsümde falan acı yok hiçbi belirti yok
canım dediğim gibi sen ünv. hastanesinin tüp bebek bölümüne git... benim fsh en yüksek 38 olduğunda bile,,,, ve iki ,üç kez buna yakın değerler çıktığında bile bana koca devlet hastanesinin koca profesörü bile menepoz değerinde demedi de,!! senin adetsizken 1 kez yapılan fsh değerine bakıpta nasıl menepozdasın der yaaa!!!! onun kesin aklında tıp bilgisne ait şeyler kalmamış... sabah sitede sorun vardı yazamadım doğru düzgün... sen mutlaka adetliyken tahlil yaptır canım ... ama adetin gecikirse hemen dedğim yere git ki durumun netlik kazansın...Te
Teşekkür ederim canım. İlk gittiğim doktor neden bana adetli değilken bu testi yaptırdı ve direk menapoz dedi, bebek istiyosan tüp bebekle uğraşırsın diye yorum yaptı, ne biçim bi doktormuş. Ben ilk defa öğreniyorum bu hormonları, ve hiç beklemiyodum menapoz denilmesini. Çok kötü olmuştum. Ama dediğiniz gibi şansım biraz yüksek olursa en azından kürlerle falan uğraşırım.
İkinci kez doktora gideceğim zaman infertilite polikliniğe gitmem gerekecekmiş, adetliyken mi gideyim ya martta da kendiliğinden adet olmazsamZaten randevu ancak 1 hafta sonraya alınıyo. Adetli değilken gitmeye gerek yok o zaman, zaten ultrasonla bakıp yumurta var mı yok mu göremez di mi? Diğer ayı mı bekleyeyim?
Canım bugün arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittik orada bi çocuk annesine kucağına al beni dedi kadında dikişlerim var seni nasıl alayım dedim sezeryan yapmış öyle ayaküstü muhabbet ettik 15 sene çocuğu olmamış bi dünya tedavi görmüş kaç kere tüp bebek yaptığımızı bilmiyorum dedi sonra olmuyo diye sallamışlar artık kadın bi bakıyor hamile peşine bi daha hamile kalmış ve ben menopoza girmiştim 5 yıldır hiç adet olmuyordum dedi asansörde bi kadınla daha konuştuk 40 yaşında doğurmuş bebeğini çocuk şuan 5 yaşında ve oda menopoza girdim diye korunmamış supriz bebek olmuş demekki neymiş olay kafada bitiyor hacıı hahah bundan sonra stresi atıyoruz düşünmeyi atıyoruz vur patlasın çal oynasın beaatatlım ben ilk 2013 temmuzda başladım bu işlere ne kadar zaman olmuş sen düşün, 4 tüp bebek tedavisi, 1 miyom ameliyatı, bir kez donmuş tam transfer için odaya gidip üstümü değiştirmişken gelişimi durdu dediler o şekilde iptal; aralarda kürler, haplar, saraçoğlunun hazır çayları..... derken ne kadar daraldığımı tahmin edersin.... doğrudur geri götürebilir; ama zaten öncesindeki iki ay bakımla eski halime geri döncem. zaten ilk 2-3 ayda atak yapıyo kürler... sonrasında vucut ona da alışıyo.... ben de tedavi öncesi 2 ay yine gircem 10 bin bakımıma... zaten fsh düşmeden tedaviye başlamam artık. ama bir ay kadar salıcam.... 1 regl dönemi. bıktım ayol
aynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?Canım bugün arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittik orada bi çocuk annesine kucağına al beni dedi kadında dikişlerim var seni nasıl alayım dedim sezeryan yapmış öyle ayaküstü muhabbet ettik 15 sene çocuğu olmamış bi dünya tedavi görmüş kaç kere tüp bebek yaptığımızı bilmiyorum dedi sonra olmuyo diye sallamışlar artık kadın bi bakıyor hamile peşine bi daha hamile kalmış ve ben menopoza girmiştim 5 yıldır hiç adet olmuyordum dedi asansörde bi kadınla daha konuştuk 40 yaşında doğurmuş bebeğini çocuk şuan 5 yaşında ve oda menopoza girdim diye korunmamış supriz bebek olmuş demekki neymiş olay kafada bitiyor hacıı hahah bundan sonra stresi atıyoruz düşünmeyi atıyoruz vur patlasın çal oynasın beaa
haydi hayırlısı tatlım, inşallah güzel çıkar değerlerincanlar yeni geldim eve , kan verdim ordan kosgepe geçtim.. sonuçları yarın alacam...
evet canım aynen pozitifizki biz zaten kim demiş biz strese giriyoruz diyeaynen be yavrum stres yoook, rahatız, burada hergün başka bir konuda sohbet açalım bence, kafamızı dağıtıp biraz şu bebek mevzusundan uzaklaşalım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?