Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

valla ben taşınıcam ya şimdi....
ev dekorasyonu ev yerleştirme ev en çabuk nasıl toplanır falan....bir el atarsınız bacılar zamanı geldiğinde....
hahaha süppersin, 2 madde daha ekle hemen listeyelim bunların hepsini tek madde olarak alıyorum, bu konuda fikir çok çıkacaktır eminim,bol bol yardım ederiz tatlım sana

vallahi hakkaten hoop diye oldu, dur daha yarınki konumuz olsun o yaaa yazıktır di caprioya da, zavallım hiç alamadı di mi? izlemedim henüz filmi ama çok iyi diyorlar,izlemek istiyorum en kısa zamanda :)
filmi ben beğendim valla izlemenizi tavsiye ederimmm, yok alamadı ama alır herhalde yaaa...gerçi titaniklede alamamıştı ama ..ama asıl tutkum tiyatro...sezon bitmeden izlemek istediğim oyunlar var...

filmi ben beğendim valla izlemenizi tavsiye ederimmm, yok alamadı ama alır herhalde yaaa...gerçi titaniklede alamamıştı ama ..ama asıl tutkum tiyatro...sezon bitmeden izlemek istediğim oyunlar var...
ooo süpper, bi ara biz de eşimle her hafta bi oyuna gidiyorduk tüm sezonu tamamlamıştık hatta... ama 2 yıl falan oldu gitmedik sonrasında çok yüklendik sanırım kendimize

1-filmler ve film önerileri
2-hobiler - vakit geçirmemizi sağlayacak işler/el işi-puzzle vs her türlü öneri
3-kendimde eksik gördüğüm yönlerim, kişisel gelişim üzerine yapılabilecekler....
4-ev dekorasyonu,ev taşıma hakkındaki önerilerrrr

haydi kızlar listeye ekleyerek devam edelim ne dersiniz?
yok mu kaynana-elti-görümce dedikodusu yapmak isteyen, kocadan dert yanmak isteyen.... yok mu güzel pasta börek tarifi paylaşacak olannn???

konu sınırlamamız yokkk, haydin havasını değiştirelim topiğin???

Ben en Son Carol ı İzledim cok Güzeldi.
oo carol ı duymadım hemen listeme ekliyorum..türü ne?

bu arada kızlar ben psikolojik-gerilim filmi hastasıyımdır..misal others-6.his ve davetsiz bu türde en sevdiğim 3 filmdir ve daha 4.sünü bulamadım maalesef...var mı öneriniz bu filmlere yakın????

ooo süpper, bi ara biz de eşimle her hafta bi oyuna gidiyorduk tüm sezonu tamamlamıştık hatta... ama 2 yıl falan oldu gitmedik sonrasında çok yüklendik sanırım kendimize
süpermiş her hafta bir oyun...ama evet bazen diğer oyunu hazmedene kadar zaman gerekiyor...2 haftada bir oyun bana gayet iyi...

psikolojik gerilim mi bayılırım.....

canım ben anlatim filmi napalım :) hayatımız film olmuş benim görümcem yok .. kayınlarımda uzun yıllardır yurt dışındalar ..kayınvalidem de pek tatlı çok esprili görsen devamlı yemek yapar gönderir bide boncuğu var kedisi yedire yedire nasıl kilo aldırmış görmeniz lazım benden kilolu yani ... kayınvalidemde aşırı kilolu oyüzden yürüyemediğinden bana çoookk nadir gelir tonton ama benim bilmediğim şeyleri bilir hiç sıkılmam .. istiyorki yemeğimi hep kendi göndersin ... allah kalbime göre verdi canım ... buarada ben eşimi rüyamda gördüm nişanımız oluyordu su kenarında..15 gün sonra da tesadüf arkadaşımın çalıştığı fabrikaya gittim... orda tanıştık aşık oldu... nişanımda tesadüf oldu su kenarında oldu tamamen tesadüf.......

aaaaa ne kadar enteresan olmuş, harikasın... eşini rüyanda görmeden önce tanımıyor muydun yani???? şokkk! bu kadar mı malum olur...

bu arada şekerim elti,görümce ve kaynanası çok iyi kişiler olan nadir şanslı insanlardansın maşallah sana, ama bu durum başaka konu başlığı yazmanı engellemez, haydi en sevdiğin 3 konu başlığını ekleyiver listemizin altına

Bazen cok zengin olmayı bazen cok ünlü olmayı bazende önemli bi buluş yapan biri olmayı isterdim diyorum.bunları sizde.istediğiniz oluyormu.küçük seylerle mutlu olmak zor yaniki.hayatı anlamak yorumlamak ve dibine kadar yasamak için cok sey bilmek görmek hissetmek gerek galiba

psikolojik gerilim mi bayılırım.....
bu arada kızlar ben pek öyle sansasyon yapmış vizyon filmleri izlemiyorum, sanki herkes gidip izlemiş ve tek mevzu o olmuş gibi geliyor üzerinden biraz zaman geçince izlemeyi seviyorum,yorumlar bitmiş,konu soğumuş olmalı...

ANESTEZİ filmini izledin mi şekerim? eski bi film,2007 yapımı j. alba filmi, öneririm izlemeni, oldukça sürükleyici :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…