neyse ki oda bitti gitti merak eddıyorum sımdiki gidişinde ne dicek doktorunöyle canım yaa, sıkıntılıydı oldukça neyseki geçti gitti..miyomumu nasıl beslediysem 2,5 cm miş
canım en yüksek 38 en düşük 4 oldu fsh benim... fsh 4, 38 ,10, 14 , 20, hep böyle canımdaha önce kaçtı tatlım değerler?
ah be canım sen hayıt falan kullanmış mıydın bu ay? ne yapmıştın?canım en yüksek 38 en düşük 4 oldu fsh benim... fsh 4, 38 ,10, 14 , 20, hep böyle canım
bir şey diyeceğini sanmıyorum canm,ameliyat sonrası kontrol bu, pataloji sonucu çıkmıştır,korun dedi zaten,bi de kromozon testi istemişti,onun çıkması 1 ayı bulurmuş vermedik daha kan... aşılama falan diyebilir önümüzdeki ay için... ya da 1-2 ay daha dene diyebilir..bakalımneyse ki oda bitti gitti merak eddıyorum sımdiki gidişinde ne dicek doktorun
ben bu ay beslenmeme dikkat ettim bal süt yoğurt muz balık hergün .....bide adaçayı içtimah be canım sen hayıt falan kullanmış mıydın bu ay? ne yapmıştın?
hayıt içseydin keşke düşürüyor ya fsh ı..ama sen bilirsin tabi tatlımben bu ay beslenmeme dikkat ettim bal süt yoğurt muz balık hergün .....bide adaçayı içtim
ohh misss, sıkıntı yok o haldemontecim, hoca fsh'ı görünce zaten olumsuz falan demedi.. uzun protokol dedi...
evet canım sağlıklı beslenmeye devammm yarın cumartesi bi levrek gder diğimi montecim mangalda..ohh misss, sıkıntı yok o halde
gitmez mi hiççç, yanında da nar ekşili güzel bir salataevet canım sağlıklı beslenmeye devammm yarın cumartesi bi levrek gder diğimi montecim mangalda..
bol sarımsaklı rokaaa değilmi ayyyy ölcemmm yarın olsada yesemmgitmez mi hiççç, yanında da nar ekşili güzel bir salata
bence yıne dene der cunku hsg sonucunu görmedı senın dene dedı tüpler acık diye sımdı tamamen heryerın acık ya yıne dene dıyebılırbir şey diyeceğini sanmıyorum canm,ameliyat sonrası kontrol bu, pataloji sonucu çıkmıştır,korun dedi zaten,bi de kromozon testi istemişti,onun çıkması 1 ayı bulurmuş vermedik daha kan... aşılama falan diyebilir önümüzdeki ay için... ya da 1-2 ay daha dene diyebilir..bakalım
vallahi açtık her yeribence yıne dene der cunku hsg sonucunu görmedı senın dene dedı tüpler acık diye sımdı tamamen heryerın acık ya yıne dene dıyebılır
e bi de rakı olsun o halde, dağıttın sen beni buradayanında da humus
olsuuunnnnn rakıda balıkta oluruzzzzz balkonda püfür püfürrrr bahar ayı.. esiyor öfffffff ne gider ....................e bi de rakı olsun o halde, dağıttın sen beni burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?