yüksek fsh ve tiroid hastası olmama rağmen doğal yoldan hamile kaldım :)

34 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır fsh yüksekliği sebebiyle erken menapoz teşhisi koyuldu. doktorlar bana ümit vermiyordu. bu sebepten dolayı evliliği hiç düşünmemiştim. 3 sene önce eşimle tanışana kadar ona bütün durumu anlattım beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi gerekirse kıbrısa gideriz yumurta nakli yaptırırız dedi ve beni ikna etti 13 ay önce evlendim. tabi sürekli doktorlar kimse ümit vermedi çıktığımız dönemde en son bir tıp merkezindeki doktor benle ilgilendi allahın takdiri demişti o bana moral oldu benimle 2 yıl ona tedavi oldum önce adet olmamı sağladı. ama en son 6 ay öncesinde yapabileceğimiz birşey yok dedi fsh 52 idi ve haşimato tiroid hastasıydım metabolizmam berbattı klomen kullandırttı ama yumurta bile üretemedik belki tüp bebek merkezleri şansını deneyebilir yoksa kıbrıs diye benimle konuştu yıkılmıştım tek ümidim o doktordu onda da olmadı daha sonra eşimden artık bunaldım yıllardır doktor tedavi(tabi doktor o değerlerle ilgilenirse ki asla) bıktım yok artık gitmeyeceğim dedim. sıgarayı bıraktım sadece adet düzenlemesi için düzenleyici hap içtim hayıt hapı çok araştırdım en son hayıt oranı yüksek bir hap buldum. çünkü tohumun raf ömrü çok kısa faydası olmayabilir dediler 2 ay boyunca hayıt hapı içerikli hapı içtim sıgara kullanmadım bol yürüyüş yaptım e vitamini ve d vitamini içeren haplar içtim bu iki ay içerisinde5 kilo aldım sonra adet günümde adet olmadım günüm geçti eşimle tartıştık doktorları tedaviyi bıraktın bak işte adette olamıyorsun artık diye moralim çok bozuldu bu arada mide bulantıları başladı ara ara iş ortamımda hamilemisin diye söylediler imkansız dedim çünkü tedavi bile edilmek istenmiyordum doktorlar tarafından eve gelirken söktürücü hap alacaktım ki eczaneye girince biranda gebelik testi istedim birde söktürücü hap bellimi olur dedim belki olurdu sonra kendimle dalga geçtim imkansız dedim neyse sabah uyanınca tahlili yaptım ve çift çizgiyi gördüm elim ayağım boşaldı oturdum ağladım sonra duşa girdim eşim anlamasın diye söylemedim ona testte hata olabilirdi ertesi gün dayanamadım ve akşam işten gelince syledim test pozitif dedim ama inanmıyorum dedim direk özel bir hastaneye gittik test yaptırdık adetim 4 gün geç mişti. ve o bir saat geçmek bilmedi ikimiz içinde sonra test sonucunu aldım ve betahcg 10.000 den yüksek yazıyordu . hamileydim ikimizde şok olduk ve şuanda 4 aylık hamileyim allahın izniyle inşallah kızım gğeliyor. biliyorum biraz uzattım ama belki benim gibi yaşayan umudu olmayanlara benim hikayemde umut olur. 52 fsh 26 lh ve 0 ostorojenle üstelik tiroid hastası olmama rağmen hamileyim ve allaha şükür bebeğim şuan için sağlıklı görünüyor umarım isteyen herkesin olur bebişleri asla umudunuzu kaybetmeyin

34 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır fsh yüksekliği sebebiyle erken menapoz teşhisi koyuldu. doktorlar bana ümit vermiyordu. bu sebepten dolayı evliliği hiç düşünmemiştim. 3 sene önce eşimle tanışana kadar ona bütün durumu anlattım beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi gerekirse kıbrısa gideriz yumurta nakli yaptırırız dedi ve beni ikna etti 13 ay önce evlendim. tabi sürekli doktorlar kimse ümit vermedi çıktığımız dönemde en son bir tıp merkezindeki doktor benle ilgilendi allahın takdiri demişti o bana moral oldu benimle 2 yıl ona tedavi oldum önce adet olmamı sağladı. ama en son 6 ay öncesinde yapabileceğimiz birşey yok dedi fsh 52 idi ve haşimato tiroid hastasıydım metabolizmam berbattı klomen kullandırttı ama yumurta bile üretemedik belki tüp bebek merkezleri şansını deneyebilir yoksa kıbrıs diye benimle konuştu yıkılmıştım tek ümidim o doktordu onda da olmadı daha sonra eşimden artık bunaldım yıllardır doktor tedavi(tabi doktor o değerlerle ilgilenirse ki asla) bıktım yok artık gitmeyeceğim dedim. sıgarayı bıraktım sadece adet düzenlemesi için düzenleyici hap içtim hayıt hapı çok araştırdım en son hayıt oranı yüksek bir hap buldum. çünkü tohumun raf ömrü çok kısa faydası olmayabilir dediler 2 ay boyunca hayıt hapı içerikli hapı içtim sıgara kullanmadım bol yürüyüş yaptım e vitamini ve d vitamini içeren haplar içtim bu iki ay içerisinde5 kilo aldım sonra adet günümde adet olmadım günüm geçti eşimle tartıştık doktorları tedaviyi bıraktın bak işte adette olamıyorsun artık diye moralim çok bozuldu bu arada mide bulantıları başladı ara ara iş ortamımda hamilemisin diye söylediler imkansız dedim çünkü tedavi bile edilmek istenmiyordum doktorlar tarafından eve gelirken söktürücü hap alacaktım ki eczaneye girince biranda gebelik testi istedim birde söktürücü hap bellimi olur dedim belki olurdu sonra kendimle dalga geçtim imkansız dedim neyse sabah uyanınca tahlili yaptım ve çift çizgiyi gördüm elim ayağım boşaldı oturdum ağladım sonra duşa girdim eşim anlamasın diye söylemedim ona testte hata olabilirdi ertesi gün dayanamadım ve akşam işten gelince syledim test pozitif dedim ama inanmıyorum dedim direk özel bir hastaneye gittik test yaptırdık adetim 4 gün geç mişti. ve o bir saat geçmek bilmedi ikimiz içinde sonra test sonucunu aldım ve betahcg 10.000 den yüksek yazıyordu . hamileydim ikimizde şok olduk ve şuanda 4 aylık hamileyim allahın izniyle inşallah kızım gğeliyor. biliyorum biraz uzattım ama belki benim gibi yaşayan umudu olmayanlara benim hikayemde umut olur. 52 fsh 26 lh ve 0 ostorojenle üstelik tiroid hastası olmama rağmen hamileyim ve allaha şükür bebeğim şuan için sağlıklı görünüyor umarım isteyen herkesin olur bebişleri asla umudunuzu kaybetmeyin

mucizevi hamilelik hikayelerinden bir daha.ALLAH "ol" demiş olmuş.Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı ile en kısa zaman da isteyen herkese bizlerede nasip etsin.

allah hayılısı ile kucağını doldursun,ben de trioid hastasıyım hamile kalamıyorum,kaldığında tsh kaçtı

benim tsh t3 ve t4 de gözle görünür bir sıkıntı yoktu genelde normal sınırlardaydı anti tpo çok yüksekti ölçülemiyordu çoğu zaman haşimato hastası olarak teşhis konuldu 3 yıl önce bu araştırma zaten erken menepoz sebepleri arasında yapılmıştı senin tsh nedir?

inanamıyorum Allah büyük gerçekten çok sevindim darısı başımıza..benim de FSH:12 ve bir negatif sonucum var acaba kullandığın hayıt ilacının adını yazabilirmisin şimdiden umutlandım :)

Allahımın mucizesi işte!!! İnşallah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve uzuuuunn yıllar sağlık ve mutlulukla birlikte yaşarsınız.İnanın çok içten diliyorum. Benim fsh 27 ve ne umut oldu şimdi bana...Bebeğinizi kucağınıza ilk aldığınız o an var ya hayatınızda böyle bir duygu yaşayamazsınız. Yüce rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hikayeni paylaştığın için çok teşekkür ederim. evlendikten ve tedavileri denedikten ne kadar süre sonra bu sonuca ulaştınız? Bu kullandığın hayıt hapı, e ve d vitamini gibi takviyeleri sanırım kendin buldun. Bizimle paylaşabilir misin isimlerini?
bebişinle her anın tadını çıkar, çok çabuk geçiyor zaman....

Harika bir hikaye bu. İşte bunlar sayesinde biz de umudumuzu kaybetmiyoruz, sabırla devam..
Hayıtı ben de tohumundan çay yaparak kullanıyorum, hapı bulamadım hiçbir yerde..
Kullandığınız hayıt hapının ismini/markasını yazar mısınız? Başka arkadaşlardan da hap olarak kullanan varsa isimleri alabilir miyiz?

mucizevi hamilelik hikayelerinden bir daha.ALLAH "ol" demiş olmuş.Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı ile en kısa zaman da isteyen herkese bizlerede nasip etsin.

bende hipo tiroid hastasıyım 10yıldır ilacımı düzenli kullanmaya devam ediyorum.Tsh değerlerimi artık oturdu.39 yaşındayım evleneli 6ay oldu ilk aydan beri eşim ve ben çocuk istedik eşimde benden 10 yaş küçük..4aydır jinekololardayız.Biri diyor menepoza giriyorsun öteki diyor menepozda değilsin.FSH değerim okadar çok oynuyorki adetlerim 27günde bir 5gün düzenli ama ultrason kontrolünde sol yumurtalık boş sağ yumurtalıkta 15mm.yumurta varmış.hormon testlerim çıkınca dr menepozdasın düzenli adet görsende dedi.6aydır tüp bebek merkezine bile gittik ama yumurta rezervim hep bir adet.Umutsuz vaka gibi bana hiçbir ilaç tedavisi uygulanmadı umut etmekten korkmaya başladım 5 aydır hep hüsran..soğan kürü incir kürü 41 çeşit bala ot hayıt balı otu eşim umudunu hiç yitirmedi ama bu sefer bana evlatlıktan bahsetmeye başladı..seni yüzünü güldüren rabbim inşallah benimde başımı kaldırır boynum bükük kısır kadın çok acı çok ezik bir duygu..Rabbim inşallah o canım eşime bana evlat verebilme sevicini yaşatır.Nekadar sevinir babası o 14aylıkken öldüğü için bana ilk evlendiğimizde ben baba diyemedim hiç bana baba diyecek çocuklarımız olsun kız olsun sana benzesin sarı saçları yeşil gözleri ondan sonra ilk aşkım o sen 2.ci olacaksın demişti şimdi olmazsa olmasın sana anne dedirticem diyor oda umudunu yitirdi sanırım

kızlar hapın adını yazabiliyormuyuz bilmiyorum özel msj için 100 msj olması gerekiyormuş benim kullandığım kibarlı k5 diye bir hap hayıt oranı çok yüksek isterseniz sorun zaten heryerde satış mağazaları var mustafa eraslan diye bir doktorun tesadüfen buldum buay 2 arkadaşım daha kullanmaya başladı umarım onlarada sizlerede faydası olur

benim de fsh hapla adet olmuş olarak 39.7, lsh da seninkisi civarında, östrojen de 29 çıktı, amh da 0.40, ve senin durumun benim de umudumu sürdürmem için moral oldu arkadaşım, peki yumurta rezervine baktırmış mıydın?

benim de fsh hapla adet olmuş olarak 39.7, lsh da seninkisi civarında, östrojen de 29 çıktı, amh da 0.40, ve senin durumun benim de umudumu sürdürmem için moral oldu arkadaşım, peki yumurta rezervine baktırmış mıydın?

hayır canım rezerve(amh) bakılmadı yumurta oluşmuyorduki hiç bakma gereği duymadılar:) bir kere klomen denediler 2 paketi aynı ay bitirttiler baktılar bir yumurta bile oluşmadı imkansız dediler tüp bebeğe gidin belki denerler diye ama araştırmalarım tüp bebek o kadar yüksek değerlerle denemiyor hiç moralini bozma kendini inandır ben sağluıklıyım de ve hayatını yaşa ben öyle yaptım bebeği unuttum hayıtı içtim spor yaptım eşimle bebek değil olmasın biz birbirimize yeteriz dedik bu şekilde yaşayınca gerçekten oluyor hani derler ya tam umudunu kestiğinde olmayacağına inandığında oluyor benim oldu ki biz umudu kaybetmiştik ve kıbrısa yumurta donasyonuna gitmeyi planlamıştık ama yaradan isterse veriyor hamilenin duası kabul olur derler umarım bu mutluluğu sende yaşarsın allahım isteyen herkese nasip etsin o olmaz diyen doktorlar utansın:)

Arkadaşım şu an çok şaşkınım çünkü ben de seninle aynı durumdayım neredeyse..

30 yaşındayım ve evlendikten 2 ay sonra normal bir kontrol olayım derken öğrendim yumurtamın olmadığını..

3 tane tüp bebek girişimim oldu bir tane yumurta oluşacak gibi oluyordu ama o kadar iğneye rağmen büyümediği için tedavi yarıda kesiliyordu.. Ve SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ dediler.. Tabi donörlama (yumurta nakli) düşünürsek o başkaydı..,

3. başarısız denememden sonra doktorum bana adet düzenleyici bir ilaç verdi. Eğer kenarda köşede kalmış bir yumurtan varsa bu ilaç döllenmesini engellemez dedi. 1. ay o ilaçla adet oldum, adetim bitince 2. kutuyu aldım. 2.kutunun bitmesine 4 gün kala bir anda içime bir his geldi; hamile miyim acaba diye düşündüm.. Eşimi arayıp akşam eve gelirken en hassas olanından bir test almasını istedim.

Ve eve gelir gelmez yaptım testi.. Ve ikinci çizgi silik.. Ama test çok hassas olanlardandı o yüzden ben hemen emin oldum yine de ertesi gün kan testi yaptırdık.. 5 haftalık olmuş bizimki..

Ve benim de kızım olacakmış.. Papatya kızlarımız birlikte geliyor inşallah.. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..

arkadaşlar ben yeni kullanıcı olduğumu belli ettim galiba.. yanlışlıkla umudumvar yerine papatyaya gitmiş cevap anlamadım. Zamanla alışırım heralde.. :)

Arkadaşım şu an çok şaşkınım çünkü ben de seninle aynı durumdayım neredeyse..

30 yaşındayım ve evlendikten 2 ay sonra normal bir kontrol olayım derken öğrendim yumurtamın olmadığını..

3 tane tüp bebek girişimim oldu bir tane yumurta oluşacak gibi oluyordu ama o kadar iğneye rağmen büyümediği için tedavi yarıda kesiliyordu.. Ve SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ dediler.. Tabi donörlama (yumurta nakli) düşünürsek o başkaydı..,

3. başarısız denememden sonra doktorum bana adet düzenleyici bir ilaç verdi. Eğer kenarda köşede kalmış bir yumurtan varsa bu ilaç döllenmesini engellemez dedi. 1. ay o ilaçla adet oldum, adetim bitince 2. kutuyu aldım. 2.kutunun bitmesine 4 gün kala bir anda içime bir his geldi; hamile miyim acaba diye düşündüm.. Eşimi arayıp akşam eve gelirken en hassas olanından bir test almasını istedim.

Ve eve gelir gelmez yaptım testi.. Ve ikinci çizgi silik.. Ama test çok hassas olanlardandı o yüzden ben hemen emin oldum yine de ertesi gün kan testi yaptırdık.. 5 haftalık olmuş bizimki..

Ve benim de kızım olacakmış.. Papatya kızlarımız birlikte geliyor inşallah.. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..

slm canım inan çok sevindim:) bizim durumumuzda olanlar umudunu kaybetmesin diye ben yaşadıklarımı paylaşma isteği duydum. sende benimle aynı durumdaymışsın seninde gözün aydın allahım isteyen herkese nasip etsin benimde kızım oluyor vebende ağustos annesi oluyorum:)

arkadaşlar, sizin bu mucize hikayeleriniz bize güç veriyor. evet çoğumuzun değerleri o kadar yüksek ki tüp bebek bile deneyemiyoruz:( ama şu anki doktorum henüz postalamadı beni 39 FSH a rağmen, sonuna kadar çabalayım dedi, şu an yumurta falan olmasa da:((

Umudum var canım hapın ismini yazabilir misin sakıncası yok benimde fsh yüksek ve adet olamıyorum ilaçla adet oluyorum donor diyor doktorlar inşşş o ilaçla fsh düşer sende ilaçlamı adet oluyordun.

Umudum var canım hapın ismini yazabilir misin sakıncası yok benimde fsh yüksek ve adet olamıyorum ilaçla adet oluyorum donor diyor doktorlar inşşş o ilaçla fsh düşer sende ilaçlamı adet oluyordun.

canım banada kıbrıs donasyon demişlerdi. kibarlı k5 diye bir hap arat internetten bulursun her yerde satılıyor. birde benim doktorum olmaz ama klomen deneyecem dedi gerçi o ay fayda etmedi ama ondan 2 ay sonra hamile kaldım yani k5 mi fayda etti ki o zaten hayıt hapı diye geçiyor çok faydalı yoksa klomen 2 ay sonramı etkisini gösterdi bilmiyorum bence moralini bozma allahım büyük hamilenin duası kabul olur derler umarım allahım isteyen herkese çocuk verir moralini bozma eşinle doyasıya hayatını yaşa allahtan iste inşallah olur benim sürekli dilimdeki buydu verende allahım sensin allanda inşallah senin izninle benimde olur sürekli dilimde bu vardı:)

canım banada kıbrıs donasyon demişlerdi. kibarlı k5 diye bir hap arat internetten bulursun her yerde satılıyor. birde benim doktorum olmaz ama klomen deneyecem dedi gerçi o ay fayda etmedi ama ondan 2 ay sonra hamile kaldım yani k5 mi fayda etti ki o zaten hayıt hapı diye geçiyor çok faydalı yoksa klomen 2 ay sonramı etkisini gösterdi bilmiyorum bence moralini bozma allahım büyük hamilenin duası kabul olur derler umarım allahım isteyen herkese çocuk verir moralini bozma eşinle doyasıya hayatını yaşa allahtan iste inşallah olur benim sürekli dilimdeki buydu verende allahım sensin allanda inşallah senin izninle benimde olur sürekli dilimde bu vardı:)

bu arada ben ilaçla bile 2 damla zor adet oluyordum ama hamile kalmadan önceki ay ilkkez yıllar sonra 3 gün normal adet görmüştüm:)

Back
X