yüksek fsh ve tiroid hastası olmama rağmen doğal yoldan hamile kaldım :)

Canım hakkınızı helal edin zor zamanlar geçiriyorum bugün de onlardan biri psikolojinizi bozmak istemiyorum ama çok yalnız çaresiz umutsuz hissediyorum kendimi..hayatım uçurumun kenarı ya düşecem yada hayata tutunup yaşayacam.. tutunup yaşamak ise evime neşe katan bebeğimle olur o da zor..Neyse arkadaşım Sağol tekrar bunalttım sizi de
Arkadasim kendine gel. Helalik ne demek. olumu aklinizdan cikarin. Allah hayirli evlatlar versin. Cocuk isini cok dusunmeyin. sakin olunca cocuk gelir. benim arkadasim kac sene ugrasti. sonunda 3 yasinda bir kiz evlat edindiler. simdi kiz 10 yasinda . arkadasimin kopyasi.

Canım ben işten çıkmam ki devletteyim öğretmenim okul problem değil dönem başı çok rapor aldım 1 ay sonra tüp bebek tedavisine gitmem gerek ama yaza bırakmalıyım diye düşündüm işi kafama tamam en azından rahat rahat tedavi olurum.Bir de özelde şansımı denemeliyim ist.gitmeliyim mesela bunun için de tatil olmam gerek

Canım ben işten çıkmam ki devletteyim öğretmenim okul problem değil dönem başı çok rapor aldım 1 ay sonra tüp bebek tedavisine gitmem gerek ama yaza bırakmalıyım diye düşündüm işi kafama tamam en azından rahat rahat tedavi olurum.Bir de özelde şansımı denemeliyim ist.gitmeliyim mesela bunun için de tatil olmam gerek
Iyide devlette oldugun icin daha rahat degilmi? Seni zaten cikaramazlar. Bide utanmana hic gerek yok. Kafana hic takma. Özel hastanemi? Buarada türkiyede varmi bilmiyorum bir sor istersen eczaneye. Hayit tohumu hapi. Fshi falan düsürüyor bide prolaktini

Eşim de senin eşin gibi destek oluyor evlatlık için sadece erken diyor çocuğumuz olur gözüyle bakıyor bu sürecin başındayız diyor eğer olmazsa biraz gezer tozar sonra çocuk alırız diyo..O da mantıklı tabi de ben işte bazen kendimi de eşimi de tüketiyorum..İnş.Rabbim kucaklarımızı bir an evvel hayırlısıyla doldurur.

Eşim de senin eşin gibi destek oluyor evlatlık için sadece erken diyor çocuğumuz olur gözüyle bakıyor bu sürecin başındayız diyor eğer olmazsa biraz gezer tozar sonra çocuk alırız diyo..O da mantıklı tabi de ben işte bazen kendimi de eşimi de tüketiyorum..İnş.Rabbim kucaklarımızı bir an evvel hayırlısıyla doldurur.
Amin canim. Bende suan icin pek ilimli bakmiyorum. Nebileyim bazen diyorum Allahin vermedigi evladi benim herseye ragmen almam dogru olurmu diye düsünüyorum. Bazen bildigi birsey varda vermiyor diyorum. Esim bende sanki daha cok bir cocuk istiyor ama beni üzmemek icin pek söylemiyor. Olmazsa önümüze bakariz diyor.

Tabi daha rahat ama dönem başında 2 ay başka sebepten dolayı rapor almıştım tedavi için de alamam..onu rafa kaldırdım şimdilik hayıt otu içiyorum birde aktar macun hazırlamış onu yiyorum birde soğan kürü yapıyorum bakalım ne kadar fayda sağladı..Şimdi adet dönemim bir daha ki ay sadece değerlerime baktıracam..inş.işe yarar

İnşallah ablacım bende E2 de düşük östrojen acaba bu Hayıt bunları dengelese hamile kalır mıyım..Rezerv yok yumurta yaşlı diyo dktr.kaliteli bir yumurta olsa keşke..

İnşallah ablacım bende E2 de düşük östrojen acaba bu Hayıt bunları dengelese hamile kalır mıyım..Rezerv yok yumurta yaşlı diyo dktr.kaliteli bir yumurta olsa keşke..
Benimde biara fsh yüksekti hayitla dengeledim. Canim cok imkan var. Bide testere disli aslan pencesi bende düsürmüstü. Oblar düsünce bal cörek otu kürü yaparsin. Ama önce su fshyi düsürmek lazim. Hayiti icinde iki saat önceden ve sonrada yeme. Hapinimi kullaniyorsun yoksa cayinimi?

Benimde biara fsh yüksekti hayitla dengeledim. Canim cok imkan var. Bide testere disli aslan pencesi bende düsürmüstü. Oblar düsünce bal cörek otu kürü yaparsin. Ama önce su fshyi düsürmek lazim. Hayiti icinde iki saat önceden ve sonrada yeme. Hapinimi kullaniyorsun yoksa cayinimi?

Ablacım şimdi şöyle yaptıklarım soğan suyu 15 gün içEcem yarın bitiyor içtim.yaklaşık 12 gündür de hayıtı demleyip içiyorum birde aktar özel karışımlı macun vermiş içinde ne var bilmiyorum onu yiyorum sabah akşam aç karnına..Birde aslan pençe onu da içiyorum..Abla sen bu işleri biliyorsun şimdi bunların yanında yumurta kaliteli olsa diye arısütü bal karışımı veya senin dediğin çörek otu karışımı yapsam çok mu abartmış olurum veya Faydası olur mu..

Evet
Ablacım şimdi şöyle yaptıklarım soğan suyu 15 gün içEcem yarın bitiyor içtim.yaklaşık 12 gündür de hayıtı demleyip içiyorum birde aktar özel karışımlı macun vermiş içinde ne var bilmiyorum onu yiyorum sabah akşam aç karnına..Birde aslan pençe onu da içiyorum..Abla sen bu işleri biliyorsun şimdi bunların yanında yumurta kaliteli olsa diye arısütü bal karışımı veya senin dediğin çörek otu karışımı yapsam çok mu abartmış olurum veya Faydası olur mu..
Evet abartirsin. Simdi aslan pencesi ve hayit disinda bisey icme. Fsh düsene kadar. Cünkü bal arisütü veya cörekotu belki yine hormonlari karistirir. Buyuzden ilk sadece fsh düsürmeye bak. Bal falan düsürmez. Aslan pencesi ve hayit düsürür. Bunlari icerkende aralarinda bir 4 veya 5 saat birak.

ben de 20 gündür kullanıyorum hayıt hapını. daha regl günüme var. gebelik olursa bilgilendiririm arkadaşlar ama en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş. ilk aydan gebe kalan arkadaşlar çoğunlukta... hayırlısı bakalım...

ben de 20 gündür kullanıyorum hayıt hapını. daha regl günüme var. gebelik olursa bilgilendiririm arkadaşlar ama en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş. ilk aydan gebe kalan arkadaşlar çoğunlukta... hayırlısı bakalım...
Evet canim 3 ay deniliyor ama bana 2 hafta icinde yaradi

Back
X