- 6 Temmuz 2023
- 832
- 4.681
- 33
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
kilo verdim ama yolum çok uzun Bundan bahsediyorlar sanırım, fotoğraflar kendisine aitse.Ayy nerde nerde
Mesajlarını aratınca çıkıyor En son sayfada ya da bir öncekinde. Başka bir uyeyle karıştırdım o mu diye bakarken gördümAyy nerde nerde
Bunu görmemiştim mesajlarda arama yaptım ben ayna karşısında kabinde bir fotoğrafı vardıkilo verdim ama yolum çok uzun Bundan bahsediyorlar sanırım, fotoğraflar kendisine aitse.
kilo verdim ama yolum çok uzun Bundan bahsediyorlar sanırım, fotoğraflar kendisine aitse.
Teşekkür ederim bilgilendirme içinMesajlarını aratınca çıkıyor En son sayfada ya da bir öncekinde. Başka bir uyeyle karıştırdım o mu diye bakarken gördüm
Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayıpazar günü 23 yaşındaki kuzenim evleniyor çocuk ilk günden beri kızın ne dese de yapsam diye düşünüyor yıllardır birlikte jandarma oldu
ablası da yine aşırı zengin çocukla evlendi ailemdeki benim yaş grubundaki bütün kızlar en geç 24te evlendi ben 24 yaşıundayım hayatımda 1 tane sevgilim oldu onu da deveye hendek atlatarak buldum üstelik çocuğun maaşı işi yoktu düzgün bana bir gelelecek imkan sunamıyordu
bu hayat yalnız çekilmiyor arkadaş bir yere kadar kocam olmasını istiyorum ama hiç dikkat çekmeyen hayatım boyunca hiç çıkma teklifi bile almamış bir kızım 93 kiloyum zaten güzel de değilim pek
cidden ben yüksek ihtimalle hayatımın sonuna kadar bekar mı kalacağım hiç düğünüm kocam olmayacak mı?
Bu kafayla devam edersen rüyanda göreceksin evetpazar günü 23 yaşındaki kuzenim evleniyor çocuk ilk günden beri kızın ne dese de yapsam diye düşünüyor yıllardır birlikte jandarma oldu
ablası da yine aşırı zengin çocukla evlendi ailemdeki benim yaş grubundaki bütün kızlar en geç 24te evlendi ben 24 yaşıundayım hayatımda 1 tane sevgilim oldu onu da deveye hendek atlatarak buldum üstelik çocuğun maaşı işi yoktu düzgün bana bir gelelecek imkan sunamıyordu
bu hayat yalnız çekilmiyor arkadaş bir yere kadar kocam olmasını istiyorum ama hiç dikkat çekmeyen hayatım boyunca hiç çıkma teklifi bile almamış bir kızım 93 kiloyum zaten güzel de değilim pek
cidden ben yüksek ihtimalle hayatımın sonuna kadar bekar mı kalacağım hiç düğünüm kocam olmayacak mı?
Umut dolma sebebiniz nedir tam olarak?Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı
28 yaşında evde kalmış mı oluyor? Zihniyete bak! Karaktersiz, başka insanların hayatına burnunu sokan biriyle evlenmek yerine, doğru insanı Bekliyordur. Herkes kocaya bayılmıyor, evlenince de madalya takmıyorlar.Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı
Görümcesinin kilolu olduğu için 28 yaşında evde kalması. 28 yaşında evde kalınıyor demek ki.Umut dolma sebebiniz nedir tam olarak?
Sen Koca bulunca ödül mü verdiler? Level mi atlamış oldun? Senin tabirinle evlenmeyen kızlar evde kalmış oluyor he? .... Yazıklar olsun bu kafaya.Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı
evlenmiş olmak nasıl bir seviye atlattı size çok merak ediyorum, ya da boyunuz kaç cm uzadı ya da ne yaşattı bekarlardan başkaSeni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?