Yüksek İhtimalle Hiçbir Zaman Evlenemicem

Ahh canın kıyamam sana 24 yasında evlenemicem diye üzülüyor ben 38 yaşında yeni evleniyorum dur hele sakin ol bu ne şiddet bu ne celal kafayımı yedin kız

Destek alıyor musun bilmiyorum ama acilen destek almalısın. Hep dram hep dram böyle hayat yaşanmaz. Devamlı bir söylenme, şikayetlenme hali. Ben buna layık değilim sevilmeyeceğim beni sevmezler şöyle böyle. Bu düşüncelerle hayatı kendine zehir ediyorsun belli ki kendin aşamıyorsun o yüzden destek almalısın böyle hayat geçmez

Vanessa seni tanımıyorum burdaki konularını ama hep görüyorum konu açıp yorum yapan arkadaşların söylediklerini görmezden gelip hayatına aynı şekilde devam ediyorsun. Bunca zaman insanlar "psikolojik destek al, kilo vermek için diyetisyene git, spor yap" dedi. Herkes evleniyor diye evlenmek de saçma. Sen sanıyor musun ki evli olan insanların hepsi mutlu? Hayır tabiki de göründüğü gibi değil. Evlilik büyük sorumluluk, karşılıklı sabır,emek ister. Eğer bu düşünce yapısıyla hayatına devam edip psikolojik destek almazsan o zaman ben kendime ne yaptım diye çok pişman olabilirsin. 24 yaş çok genç bir yaş üstelik. Kendine odaklan, sen kendini, bedenini sevdikçe ve kendine değer vermeye başlayınca her şey çorap söküğü gibi gelir. Düzenli psikolojik destek sonrası enerjin, düşünce yapın, hayata bakış açın değişecek ve hayatına daha kolay şekilde insanları çekmeye başlarsın. Sen değişirsen her şey değişir. Şikayet etmeyi bırak kalk silkelen kendine gel ve daha fazla zarara uğramadan benliğine sahip çık

Mevzu tipin değil hayata ve kendine bakış açın. Sana gerçekten üzülüyorum çünkü ülkemin genç kızlarının koca koca ortalıkta gezmesi beni üzüyor. İş bul, zayıfla gez toz eğlen. Terapi al. Hayat kocadan, düğünden ve erkekten ibaret değil.

25 yaşında evlendim. (2. Üniversitemi okuyordum. Evliyken okulu bitirdim)
Kız kardeşim 28 şu an bekar.
Kuzenin 6 ay önce evlendi 28 yaşında
Halam 40 kusur yaşında evlendi.
Hala bekar akrabalarım var. Hepsi iş, güç sahibi. Valla kimse kocasızliktan ölmüyor. Koca bir kariyer ve toplumsal statü değil.

Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı

Bu kafayla devam edersen rüyanda göreceksin evet

Umut dolma sebebiniz nedir tam olarak?

28 yaşında evde kalmış mı oluyor? Zihniyete bak! Karaktersiz, başka insanların hayatına burnunu sokan biriyle evlenmek yerine, doğru insanı Bekliyordur. Herkes kocaya bayılmıyor, evlenince de madalya takmıyorlar.

Sen Koca bulunca ödül mü verdiler? Level mi atlamış oldun? Senin tabirinle evlenmeyen kızlar evde kalmış oluyor he? .... Yazıklar olsun bu kafaya.

Ciddili yorum yapanlar çıksın kasıyorrr vanessa bulalım kız sana birini eli yüzü olan kriteri yeterlidir herhalde

evlenmiş olmak nasıl bir seviye atlattı size çok merak ediyorum, ya da boyunuz kaç cm uzadı ya da ne yaşattı bekarlardan başka
28 yaş artık gencecik bir yaş ne evde kalması yahu ayrıca 68 yaşında olup da bekar olabilir tercihi bu olabilir, ve böyle de mutludur
siz bence umut dolmayın, mutluluğu evlilikte arıyor ve sadece öyle mutlu olunacağına inanıyorsanız sizin durumunuz daha vahim demektir

asla hiç bir şeyden ders almayan bir milletiz; kimsenin kilosuna, yaşına, medeni haline, kılığına kıyafetine yorum yapmak haddi kimse de olamaz olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…