• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek İhtimalle Hiçbir Zaman Evlenemicem

Seni okudukça umut doluyorum benim görümcemde 96 kilo 28 yaşında kimseyi sallamıyor koca konusunda ama ben evde kaldığı için; için için kendini yediğine eminim demek ki doğruymuş 24te böyle başlıyorsa koca muhabbeti :F ya ne diyim muhabbet saçma olunca :) kız 1 sene az ye 73 ol kap kocayı😗
Görümcenin mutlu göründüğü hâlde için için mutsuz olduğunu, koca bulamadığı (!) için kahrolduğunu düşünmek seni umutla ve mutlulukla doldurdu demek.
Mutsuz olup kendini kemiren biri var bence de ama kesinlikle görümce değil:KK53:
Evde kalmış ne ayrıca? 28 yaşında hele? Hoş, 58 de olsa evde kalmış nasıl bir tabir?
Yazık gerçekten.

Bence kendine çok yükleniyorsun. Kilo, çaba olursa verilir sevgili ve koca zaten bulunur. Gençsin, koca derdine düşmek için çok erken.
Bu kadar yakınıyor ya ben napayım 64 kiloyum profesyonel dövüş sporcusuyum bu kiloya 90 dan düştüm-kilodan yakınıyor ya- Kazak göçmeni olduğum için genelde koreli sanıyorlar ama cinsellik için yazıyorlar bu daha kötü emin olsun

Hayatım boyunca 55 kilonun üzerine çıkmadım.
64 kiloya tüp bebek ilaçlarından dolayı çıktım ki boyuma göre 64 kilo ideal kilo içinde…

4 senedir, 80 kiloyum. Sebebi doğum kilolarımı vermek gibi bi çabam olmadı ve gayet güzel yedim.

Haziranın başında hadi vedalışıcaz sizlerle dedim, 5 kilo verdim.
8 den sonra yemiyorum.
2 öğün yiyorum. Ama herşeyi de yiyorum.
Çocuklardan dolayı evde pasta, kurabiye tatlı mutlaka var.
Pasta mı yedin akşam yemeğinde ekmek makarna vs çok az ya da hiç yemiyorum.

Hormonel bir sorun yoksa yemeyince kilolar gidiyor.
Hadi veremedin diyelim git önce bi hormonlarına baktır olmuyorsa farklı yollar dene…

Gencecik insansın o kiloları 30 dan sonra yavaş yavaş vücudun, iskelet sistemin taşımayacak…
Yazık günah bu gençliğin bir daha gelmeyecek kıymetini bilerek yaşa gençliğini…

Çok saçma düşünceler içindesiniz. 24 yaşında evlilik nedir.. 32 yaşındayım. Hala evlenmeyi düşünmüyorum.. daha yaomak istediğim şeyler var..sadece bir erkekle mutluluk olmaz. Siz kimsiniz, ne istiyorsunuz hayattan. Kendinizi yetiştirdiğinizde etrafınızda bir sürü insan olarak zaten. Bu yaşta bu düşünceler çok komik.. önünde seneler var..çalış paranı kazan.. bunlar erkeksiz daha kolay yapılıyor. Haa sana destek olacak bir erkek olur seni yıkari tasiyan o ayrı.
Bir de bir zahmet cevap ver sana yorum yapan insanlara

Boğazını tutmazsan kilo veremezsin, hareket etmezsen kilo veremezsin. Benim de kafadan 20 kg fazlam var. Ama tv izlerken cips yemeyi üstüne de dondurma yemeyi seviyorum ama kilo da vermek istiyorum. Ya ayran dökülecek ya da tatsız şeyler yaşanacak.
Ama çoğu insanın dediği gibi kilo son sorun. "Bu kilomla" 2 kere evlenebildim eğer başarı kriteriniz buysa. Bence biraz dönüp hal ve hareketlerinizi, insanlara topluluk içinde davranışlarınızı gözden geçirin. Bir de kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp boşuna hasetlenmeyin zira keskin sirke küpüne zarar.

Back
X