yüksek lisans yardım lütfen

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
arkadaşlar günaydın.
ben samsunda oturuyorum. eşimle aynı işteyiz. hukuk bölümünden yüksek lisans yapmayı planlıyordum. daha doğrusu eşim yapmamı daha çok istiyordu. bazı avantajları var işim için ve eşimle tayinimiz birbirimize bağlı.
ben samsun üniversitesinin hukuk yüksek lisans başvurusn kaçırmışım. bir süre gizledim ama dün söylemek zorunda kaldım. evde kıyamet koptu. anamla telefonda konuşmamdan dizi izlememe kadar saydı. 1 dk ayıramammışsın kaçırmışsın falan filan. kalitesiz falan dedi bana çok laf saydı.
bu lanet yüksek lisans için bugün ordu ve sinopa baktım hukuk fakültesi yok.
yani tezsiz de yapabilirim.
kışın açılırmı acaba , bu işten anlayan varmı, eşime soramıyorum ne yaparsan yap artık senin işini takip etmem diyor.
benim için en uygun devamı az arayan nerede var özel, devlet lütfen yardım edin.
bu arada 3 yaşında bi oğlum var ve 4 aylık hamileyim. nasıl yapcam bilmiyorum. samsin burnumun dibiydi.

arkadaşlar günaydın.
ben samsunda oturuyorum. eşimle aynı işteyiz. hukuk bölümünden yüksek lisans yapmayı planlıyordum. daha doğrusu eşim yapmamı daha çok istiyordu. bazı avantajları var işim için ve eşimle tayinimiz birbirimize bağlı.
ben samsun üniversitesinin hukuk yüksek lisans başvurusn kaçırmışım. bir süre gizledim ama dün söylemek zorunda kaldım. evde kıyamet koptu. anamla telefonda konuşmamdan dizi izlememe kadar saydı. 1 dk ayıramammışsın kaçırmışsın falan filan. kalitesiz falan dedi bana çok laf saydı.
kışın açılırmı acaba , bu işten anlayan varmı, eşime soramıyorum ne yaparsan yap artık senin işini takip etmem diyor.
benim için en uygun devamı az arayan nerede var özel, devlet lütfen yardım edin.
bu arada 3 yaşında bi oğlum var ve 4 aylık hamileyim. nasıl yapcam bilmiyorum. samsin burnumun dibiydi.

ara dönemde açılabilir ama açılmayabilir de
hamileyseniz alınma şansınız olmayabilirdi
dün biz de sınav yaptık ve hamile ya da küçük çocuklular makesef tercih edilmedi
çünkü okula devam etmiyorlar

ortalama ales ve dil puanlarınız nasıl
mülakata girseniz kesin olur muydu

Sizin yüksek lisans yapmaya gönlünüz yok. Zorlamayla olmaz.

Kocaniza neymis ayol? Hic sevmem eslerini boyle yukselmeye kariyere zorlayan erkek ve kadinlari. Bahar doneminde acilir bir ihtimal. Ama bence de sizin gonlunuz yok. Yapmayın

ara dönemde açılabilir ama açılmayabilir de
hamileyseniz alınma şansınız olmayabilirdi
dün biz de sınav yaptık ve hamile ya da küçük çocuklular makesef tercih edilmedi
çünkü okula devam etmiyorlar

ortalama ales ve dil puanlarınız nasıl
mülakata girseniz kesin olur muydu

yani ales ve dilim düşük . ama ben tezsiz düşünmüştüm. hiç bi bilgim de yok. tezsiz için ales gerekirmi. kesin alınırdın diyor eşim.
bi de bir ara selçik üniversitesinde devam zornluluğu yoktu. çok arkadaşım öyle aldı. hala öylemi.

evet gönlüm yok ama dediğim gibi tayinlerimiz bana bağlı. ne kadar yükselirsem o kadar iyi yere gideriz tayin olarak . şimdi kötü yere gitsek kabak bana patlıycak.

yani ales ve dilim düşük . ama ben tezsiz düşünmüştüm. hiç bi bilgim de yok. tezsiz için ales gerekirmi. kesin alınırdın diyor eşim.
bi de bir ara selçik üniversitesinde devam zornluluğu yoktu. çok arkadaşım öyle aldı. hala öylemi.
o zaman bi özel üniversiteye başvurun
paradan haber verin yeter :)

arkadaşlar günaydın.
elbet sıze uygun bır yer cıkacaktır ama ıkı cocukla , ustune calısıyorken bırde yuksek lısans yapmanız zor olacak... yalnız bır seye takıldım sızden cok esınız bunu ıstıyor ve sıze bunun ıcın sert tepkıler bıle verebılıyor. ben sahsım adına kendı karıyerımle ılgılı konularda esım ıcın degıl kendım ıcın bırseyler yaparım ve esımden ne ızın alırım ne de sırf o ıstıyor dıye kendımı kasarım , o kadar cok heveslı ıse kendısı yapsın , sızde bosuna strese gırmeyın derım ben :KK66:

8-9 milyar dedi eşim artık kampanya yapmıyolar bilmemne saydırıyodu yani. devam şartmı
hocalara kalmış bi durum
tezlilerde genelde devama dikkat ederler
ama tezsizler için emin değilim

tezsiz yüksek lisans hukuk yaz google da
en üstte bilgi üniversitesi çıkacak orada detaylı anlatmış

X