- 21 Ağustos 2015
- 41
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi karamel022
-
yahu tek bi sınav :)Slm.arkadaşlar.ilk konum.ben öğretmenim.iki yıl önce Alese girmiştim.şimdi evliyim ve 10aylik bir oğlum var.yüksek lisansa başvurup basvurmama konusunda kararsız kaldım.yaşadığımız yer merkezi değil ve ünv 10saatlik mesafede.uzaktan eğitimli olanından dusunuyorum.yanı sadece final sınavına gitmem gerekiyor ünvye.ve bu ggözümde çok büyüyor.oğlum da var.sizce yapabilir miyimyardımcı olursanız çok sevinirim.tesekkurler
Slm.arkadaşlar.ilk konum.ben öğretmenim.iki yıl önce Alese girmiştim.şimdi evliyim ve 10aylik bir oğlum var.yüksek lisansa başvurup basvurmama konusunda kararsız kaldım.yaşadığımız yer merkezi değil ve ünv 10saatlik mesafede.uzaktan eğitimli olanından dusunuyorum.yanı sadece final sınavına gitmem gerekiyor ünvye.ve bu ggözümde çok büyüyor.oğlum da var.sizce yapabilir miyimyardımcı olursanız çok sevinirim.tesekkurler
[/QUOTE][QUOTEmüstakbel gelin ikciKiz, post: 42277560, member: 546459"]Benim müstakbel görümcemin de durum tıpatıp aynı Sen o musun acaba
Kimbilir:)Benim müstakbel görümcemin de durum tıpatıp aynı Sen o musun acaba
Slm.arkadaşlar.ilk konum.ben öğretmenim.iki yıl önce Alese girmiştim.şimdi evliyim ve 10aylik bir oğlum var.yüksek lisansa başvurup basvurmama konusunda kararsız kaldım.yaşadığımız yer merkezi değil ve ünv 10saatlik mesafede.uzaktan eğitimli olanından dusunuyorum.yanı sadece final sınavına gitmem gerekiyor ünvye.ve bu ggözümde çok büyüyor.oğlum da var.sizce yapabilir miyimyardımcı olursanız çok sevinirim.tesekkurler
Güzel kardeşim bi başlarsan yaparsın bence.Çocuğun olabilir.ABlamın 4 tane çocuğu var.16 sene sonra üniversite okudu o haliyle hem de eşi anlayışsızın tekiyken.Bence hiç ihmal etme hemen yap y.lisansını.Eşinden de rica et sana azcık destek olsun bu dönemde.Slm.arkadaşlar.ilk konum.ben öğretmenim.iki yıl önce Alese girmiştim.şimdi evliyim ve 10aylik bir oğlum var.yüksek lisansa başvurup basvurmama konusunda kararsız kaldım.yaşadığımız yer merkezi değil ve ünv 10saatlik mesafede.uzaktan eğitimli olanından dusunuyorum.yanı sadece final sınavına gitmem gerekiyor ünvye.ve bu ggözümde çok büyüyor.oğlum da var.sizce yapabilir miyimyardımcı olursanız çok sevinirim.tesekkurler
Normal yuksekY lisansı neden istediğiğnğze bağlı. Sizin için vazgeçilmez çok önemli bir nedense başvurabilrisiniz. Ama puanım yanmasın diye ise küçük bebek varken 10 saatlik yol çok zor.
83 aldıysanız bir sonrakinden de ona yakın bir puan alabilrsiniz. Ben olsam uzaktan değil de normal y. lisansı tercih ederdim.
Matema sF s tz .!.:Kimbilir:)
Ay olmasınKimbilir:)
Eğer bu dönem basvurmazsam puanimin yanacak.daha da Alese giremem girsem de o puanı alabilir miyim bilmiyorum.83aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?