Yuksek ses ikazi

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.432
3.044
133
Dun aksam esimle tartistik.Benim cileden cikmamla sesim biraz artti .10dk falan yuksek sesli konustum .Sabrimin sonuydu kendime degildim. Bir sinir bosalmasiydi . Daha sonra susup agladim zaten.Ben aglarken komsum geldi sesin cok ciktigini polisi arayacaklarini neredeyse böyle birsey yapilmamasi gerektigini soyledi. Eyvallah dedi esim ozur diledi siniri bosaldi dedi . Defalarca karsilikli kavga eden , sesleri heryeri saran komsum tarafindan kinandim . Üzüldüm utandim kirildim.On dk bile surmedi.Saat gec degildi .Cok kötüyüm suan.

Ya ben de komşuma bunu söylemek istiyorum. Yatak odalarımız bitişik ve sabah 5te bile kavga ediyorlar. Daha gençler. Hayatımda duymadığım küfürleri duyuyorum artık psikolojim bozuldu. Lütfen insanlarla birlikte yaşanılan yerlerde sinir krizlerinizi kavgalarınızı başka yerlerde yapın.
En sonunda ben de polis çağıracağım ama polis gelse ne yapacak ki 2 gün sonra yine aynılar . Bıktım :/

Konu farkli yanliz . Benim derdim ayri.

Komşunuz belkide sizi düşündüğü için yukarı çıkmıştır,belki başına bir iş vs gelebilir diye polisi aramak istemiş olabilir sesiniz kesildiğinde sizi kontrol etmek için çıkmış olabilir sesi bahane edip,burada bile zaman zaman konular açılıyor komşum kavga ediyor diye hep diyoruz o zamanda polisi ara diye,eğer onlarda kavga ediyorsa elbette siz de polisi arayabilirsiniz.

O kadar buyuk kavga degildi ki.

Rahatsız oldum diye kapıya çıkılır mı ilk bağırışta ya? Bir sorun var mı iyi misin diye çıkar anlarım. Sizde ses duyduğunuzda aynen onun söylediği cümleleri söyleyin ona.

Komşunuzda yani pusuya yatmış kusur arıyor sanki herzaman olmadığı müddetçe siddet iceren sesler gelmedigi sizin veya baska bir aile ferdinin hayati tehlikesi oldugunu hissettiren ciglik imdat sesleri olmadigi muddetce olabilir yani kari koca tartışması bunu dile getirmek bana göre ayıp devamlılık arz eder ve endişelere yol acarsa o ayrı ama 1 kere yaşanmış bir tartışmayı bu kadar büyütecekse tek katlı bi evde hatta bi dağ evinde yaşasın.

Utanmayin. Kim evinde tartismiyor sesi yukselmiyor ki. Komsunuz utansin. Yaptigina tepki olarak ben olsam selami sabahi keserdim.
Onlar tartistiginda gidip uyarmak; dogru bulmadigim davranisi canimida sıkmış olsa yapmazdim.

Kari koca gelmislerdi bide .Sert bir tavir sanki boyle evden atacak bir tavir.İlk defa oldu .Yillardir oturuyorum

Komşunuz abartmamış mı? Ayrıca insan evinde tartışamayacaksa nerde tartışacak, isteyen istediğini yapar kendi ev sınırları içinde Takılmayın üzülmeyin, karşınızdaki haddini daha çok aşarsa o zaman düşünürsünüz ne yapmanız gerektiğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…